Laineet hiuksiin yön aikana ilman kuumuutta + minitutorial

Omat hiukset ovat melko taipuisat ja jos en kuivaa niitä kunnolla illalla pesun jälkeen, ovat ne hyvin epämääräisessä järjestyksessä aamulla. Ja koska en useinkaan jaksa laittaa labratöihin sen kummoisempia kampauksia, ottaa tämä epämieluisa vain päähän ja heitän sen suttunutturalle.

Toki jos hiuksissa olisi aina nättiä kiharaa tai lainetta, koko aamuinen kampausongelma olisi ratkaistu. Mutta tähän asti yön aikana tehdyissä kiharoissa itselläni on ollut se ongelma, että tukka on sukan, donitsin tai muun kiharruskikan jälkeen todella pörröinen. Tällainen kasarisäkkärä ei sekään ole kauneimmasta, joten luovuin pitkäksi aikaa koko yökihartamisesta. Kunnes postiluukusta tuli uusi Kérastase Aura Botanica Lait de Soie.

kiharat yöllä.jpg

kerastase aurabotanica.jpg

Suurin ongelmani eli hiusten pörheys ja karheus poistui siis sillä, että levitin lähes kuiviin hiuksiin ensin tätä Kérastasen hyvin kevyttä muotoiluvoidetta ja tein kiharrusnutturan sitten yön ajaksi. Olen tainnut ennenkin kokeilla hoitain hoitavia tuotteita yökiharoiden alle, mutta mikään ei ole onnistunut pitämään tukkaa näin sileänä, pehmeänä ja kiiltävänä sen jälkeen, kun otan tuon ponnarin aamulla pois hiuksista.

Aura Botanica Lait de Soie sopii mielestäni kyllä kaikenlaisille hiuslaaduille, sillä se on erittäin hoitava ja pehmentävä, mikä toimii paksuissa ja karheissa hiuksissa ja toisaalta se on kevyt, ei latista tai jätä hiuksiin rasvaista tunnetta eli mömmö toimii myös ohuissa hiuksissa. Sitä voi käyttää tosiaan näin kiharoiden alla tai sitten ihan vain ennen föönausta tai muuten vain kiiltoa ja hoitoa antamaan. Se sisältää mm. kookos- ja arganöljyä, mitkä kyllä tuntuvat pehmentävän hiusta todella tehokkaasti.

Aura Botanica -sarjan tuotteiden raaka-aineista noin 98% on luonnollisista alkuperistä ja kaikki ainesosat on tuotettu vastuullisesti. Tämä muotoiluvoide maksaa noin 30 euroa.

kiharat yöllä 3.jpg

Ja sitten vielä se otsikon lupaama minitutorial siitä, miten itse teen nopeasti kivat ja helpot laineet yön aikana! Ja noihin mainisemiini ”sukkakiharoihin” löydät ohjeet tästä kivikautisesta postauksestani 😀

1. Levitä hiuksiin ensin jotain muotoiluvoidetta, mielellään erittäin hoitavaa ja kiiltoa antavaa. Nosta hiukset ylös (helpoiten onnistuu, kun heität pään alaspäin) ja ala kieputtaa latvoja itsensä ympäri.
2. Kieputa sitten hiukset tiukalle nutturalle samansuuntaisesti.
3. Kiinnitä nuttura jollain isolla ja mielellään aika löydällä ponnarilla. Iso ponnari ei paina taitoksia hiuksiin yön aikana. Irroita ponnari aamulla ja haro hiukset auki sormin. Suihkuta niihin vielä lakkaa (pumppupullosta tuleva nestemäinen toimii mielestäni parhaite) ja olet valmis! 🙂

kiharat yöllä 2.jpg

erika naakka instagram2.jpg

Kommentit (9)
 1. mirvaannamarian.indiedays.com
  11.4.2018, 07:45

  Mä kokeilin tätä samaa joskus ihan vahingossa, testasin illalla muotoiluvoiteen hoitavuutta karheaan tukkaan, heitin hiukset yöksi tuollaiselle sykerölle ja aamulla oli ihan täydelliset laineet! Ihana kun muistutit tästä, ens yönä taas tukka nutturalle..

  1. Noni jes! No sit vaan kihartamaan 🙂

 2. Osaatko sanoa minkälaisia essencen peiteaineet ovat? Minulla on ollut käytössä NYX:in tummille silmänalusille tarkoitettu voide, mutta mielestäni se on liian kuivaa. Minulla alkaa olla jo aikalailla pieniä ryppyjä silmien alla joihin meikki pakkautuu. Puuteri ei juurikaan pelasta asiaa. Sinerrystä on silmien alla ihan koko alaluomella, että aika peittävää tuotteen pitäisi olla.

  Essenceä olisi edullista testata. Vai olisko heittää vinkkiä johonkin toiseen sarjaan? Mielellään jokin helposti saatavilla oleva.

  1. En valitettavasti ole kokeillut Essencen peiteaineita 🙁 Mutta jos nyt tosi paha ongelma on, kääntyisin ehkä jonkun vähän ammatimaisemman meikkimerkin puoleen. Itse oon aikaisemmin tykännyt Makeup Storen peiteaineista ja Urban Decayn Naked Skin -peittarista. Nykyään käytän Tarten Shape Tapea, joka on helposti tilattavissa Tarten sivuilta sekä Avonin Full Cover, mutta se on myynnissä vain harvakseltaan :/ Äh, iänikuinen ongelma! Pitää yrittää löytää joku halvempi. Olen kuullut kehuja ainakin Maybellinen Fit me -peiteaineesta. Sitä saa ihan marketeista eli ehkä menisin testaaman sitä?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *