Laineita Remingtonin Silk Ultimatella

Nämä kiharat vilahtivatkin jo viime perjantain postauksessa, mutta päätin nyt esitellä niitä vielä erikseen paremmin.  Kerroin siis jo aikaisemmin Remingtonilta saamastani uudesta Silk Ultimate Styler -muotoiluraudasta, jolla voi tavallisen kiharan lisäksi tehdä myös rennompaa lainetta.

Tällaiset laineet tarvitsevat pysyäkseen kunnon mömmöt. Alle käytin ikilemppariani TRESemmén Heat Defencea, joka saa kiharat ja laineet pysymään hyvin hiuksissa. Lisäksi suihke silottaa hiuksen pintaa, jolloin rauta liukuu sitä pitkin hyvin. Viimeistelyyn käytin tavallisesta hiuspuuterista poiketen Balmainilta blogin kautta saamaani Salt Sprayta, joka antaa rakennetta ja tuuheutta ja tuoksuu taivaalliselle. Lakkana käytin Framesilta saatua Hair Spray Color Protectionia, joka on sopivan kevyt, eikä tee hiuksia kökköisiksi.

Laineiden teko tällä Remington Silk Ultimate -raudalla on hyvin yksinkertaista, mutta vaatii hieman keskittymistä, jotta laineista tulee tasaisen kokoisia ja ”suoria”. Aloitin siis sujauttamalla kiharrettavan hiusosion raudassa olevaan rakoon. Sen jälkeen rautaa liu’utetaan hitaasti hiusta pitkin käännellen rautaa noin 180 astetta ylös ja alas. Tässä vaiheessa postausta kirjoitellessani huomasin, että Saara Sarvas on tehnyt tästä samaisesta raudasta juuri videon! Eli jos laineiden teko on ihan utopiaa, kannattaa käydä tsekkaamassa Saaran video tästä. Laineiden tekoa näkyy about kohdassa 09:36 🙂

Follow / Seuraa:  Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Kommentit (4)
 1. Suvi / Port Coton
  30.9.2013, 09:53

  Tosi kauniit laineet! Olen pohtinut jo pidempään jonkin laineraudan ostamista – tollasethan saa helposti myös letittämällä, mutta leteillä ainakin omissa hiuksissani latvoista tulee aika hampun näköistä. :/ Ainakin Saaran videolla noiden tekeminen näytti kohtuullisen helpolta, ehkäpä pitäisi lisätä tämä rauta ostoslistalle..

 2. Todella kauniit tuli 🙂 Tuo sun hiusten värikin on aivan mahtava! Miten oikeen oot saanut sen aikaan, varsinkin tuon harmahtavan alaosan?

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi

  1. Laitoin Fudgen hopeashampoota saunomisen ajaksi päähän kuiviin hiuksiin ja pesin sitten pois. Tuli vähän liian liila, mutta lähtee onneksi parissa pesussa pois 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *