Lemppari kynsilakanpoistoaine

NUDE

Kynsilakanpoistoaineissa tuntuu olevan todella paljon eroja. Toiset ovat tehokkaita, mutta kuivattavat kynnet, toiset taas öljyisiä ja hoitavia, jotka eivät vie väriä mennessään, vaikka kuinka hinkkaisi.

Poistoaineita on siis joka lähtöön, mutta meikäläinen on nyt ehkä löytänyt niistä parhaan: Sally Hansenin Moisturising Polish Removerin. Tämänhän olen esitellyt lyhyesti jo taannoisessa postauksessani, mutta mielestäni tämä ansaitsee nyt ihan oman paikkansa loistaa.

Poistoaineessa on tähän mennessä testaamistani paras suhde poistotehon ja kuivattamisen välillä. Edellinen suosikkini, Miramen kynsilakanpoistoaine, on myös todella tehokas, mutta käytön jälkeen kynteni ovat natisevan kuivat, enkä todellakaan usko sen tekevän hyvää niiden kunnolle. Sally Hansenin versiossa taas on ihmeellisesti yhdistetty ääretön teho ja hoitavuus. Lakka lähtee melkeinpä yhdellä sipaisulla, eikä kynnet jää kuiviksi tai karhean tuntuisiksi. Ihan bueno siis!

Mikä on sun lemppari? :)

Kommentit

smagardi
astu harhaan

Dependin vihreä kynsilakanpoistoaine on ollut jo vuosia lemppari! Välillä tulee hairahduttua ja kokeiltua muita merkkejä, mutta siihen palaan aina.

Minulla on ollut käytössä Sally Hansen pinkki ja vihreä kynsilakanpoistoaine pullo ja molemmatoli ihan hyviä. Nyt käytössä Maybelline kynsilakanpoistoaine ja lisäksi kätevä ja vähemmän haiseva Dermosil dip in

Erika Naakka
NUDE

Dip inejä mäkin oon tykännyt käyttää, lähinnä Lumenea. Mutta pitääkin testata tuota Dermosilia! :)

Andy (Ei varmistettu)

Just toi sama :)

marse (Ei varmistettu)

S-kaupoista X-tra 250ml n. 2e. Lähtee glitterit suhteellisen sutjakkaasti!
Hoitavuudesta sen sijaan en tiedä, mutta voihan kädet rasvata sen jälkeen asiaan kuuluvalla rasvalla :)

Erika Naakka
NUDE

Hmmm oonkohan mä käyttänyt tota joskus.. Muistaakseni oli kyllä hyvää! :D

nemilian (Ei varmistettu)

No siis jos kynnet ja kynsinauhat kuivuu niin hanki acetone free -poistoainetta! Niitä on esim semmosina lappuina saatavilla. Mulla esim hyvää kokemusta Absolute!:n lapuista/padeista. Maksaa jotain kaks euroa, sillä saa 32 padia ja mulla menee yks per käsi kun poistan lakat. Toki glitterlakka on vaikea saada noilla pois, mutta tavalliset lakat lähtee kyllä! Ja noita asentonia sisältäviä voi sit käyttää vaan glitterlakan poistoon.

Erika Naakka
NUDE

No mulla on Treatin lakanpoistoaineita ja niissä tuskinpa on asetonia (?) mutta en vain jaksa sitä tehottomuutta , kun tuntuu että sormia saa hinkata sen 10 minsaa ja lopputuloksena lakat on vain iholla :/ Mutta pitänee kokeilla tota sun suosittelemaa, jos se olisi tehokkaampi?

Mary the Queer (Ei varmistettu)

Itellä ekaa kertaa tota Sally Hansenia. Tuotteessa itsessään ei valittamista, mutta toi pullo on hanurista ja syvältä sieltä... Kun siinä ei oo mitään annostelijaa tms. vaan tuotetta tulee kaataessa vapaasti ja hulluna, suuri osa menee hukkaan. Tuon takia en tiiä meneekö jatkoon.

Erika Naakka
NUDE

Totta muuten! Se on kyllä tässä ihan hanurista, en tajua miksi pitää olla vain avonainen pullon suu :/

Mentha Piperita

En osaa sanoa suosikkia, mutta tällä hetkellä minulla on käytössä Sally Hansenin Strengthening Polish Remover, josta olen tykännyt kovasti. Pitääpä kokeilla tuota sinunkin suosikkiasi, kun tämä loppuu. Ehdoton ei kynsilakanpoistajissa on minulle liian voimakas asetonin tuoksu.

Kommentoi