Lemppari kynsilakanpoistoaine

Kynsilakanpoistoaineissa tuntuu olevan todella paljon eroja. Toiset ovat tehokkaita, mutta kuivattavat kynnet, toiset taas öljyisiä ja hoitavia, jotka eivät vie väriä mennessään, vaikka kuinka hinkkaisi.

Poistoaineita on siis joka lähtöön, mutta meikäläinen on nyt ehkä löytänyt niistä parhaan: Sally Hansenin Moisturising Polish Removerin. Tämänhän olen esitellyt lyhyesti jo taannoisessa postauksessani, mutta mielestäni tämä ansaitsee nyt ihan oman paikkansa loistaa.

sally hansen moisturising polish remover.jpg

Poistoaineessa on tähän mennessä testaamistani paras suhde poistotehon ja kuivattamisen välillä. Edellinen suosikkini, Miramen kynsilakanpoistoaine, on myös todella tehokas, mutta käytön jälkeen kynteni ovat natisevan kuivat, enkä todellakaan usko sen tekevän hyvää niiden kunnolle. Sally Hansenin versiossa taas on ihmeellisesti yhdistetty ääretön teho ja hoitavuus. Lakka lähtee melkeinpä yhdellä sipaisulla, eikä kynnet jää kuiviksi tai karhean tuntuisiksi. Ihan bueno siis!

Mikä on sun lemppari? 🙂

Kommentit (11)
  1. Dependin vihreä kynsilakanpoistoaine on ollut jo vuosia lemppari! Välillä tulee hairahduttua ja kokeiltua muita merkkejä, mutta siihen palaan aina.

  2. Minulla on ollut käytössä Sally Hansen pinkki ja vihreä kynsilakanpoistoaine pullo ja molemmatoli ihan hyviä. Nyt käytössä Maybelline kynsilakanpoistoaine ja lisäksi kätevä ja vähemmän haiseva Dermosil dip in

    1. Dip inejä mäkin oon tykännyt käyttää, lähinnä Lumenea. Mutta pitääkin testata tuota Dermosilia! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *