Liian helppo matkittavaksi?

NUDE

Sain lukijalta vähän aikaa sitten sähköpostin, jossa pyydettiin tutorialia Gigi Hadidin British Fashion Awardseissa nähtyyn meikkiin. Täytyi käynnistää Google, sillä silmääni ei ollut moneen päivään osunut mitään mallikaunottaren upeaa meikkiä. 

Kun löysin kuvia lookista, tulin siihen tulokseen, etten saa tehtyä siitä mielenkiintoista tutorialia. Meikki on jotenkin liian helppo. 

Gigin silmämeikissä on punertavan ruskeat kevyet varjostukset luomivaossa ja silmän sisänurkassa on käytetty hopeaa vahvaa helmiäistä. Liikkuva luomi on pidetty neutraalina ja rajauskin on hyyyyvin hyvin ohut. Lisäksi meikissä on vain ripsaria ylä- ja alaripsissä. Huulet on nudet, kulma on harjattu siisteiksi, eikä pohjameikissäkään sen yllätyksellisempiä käänteitä ole.

Meikki ei siis inspiroinut itseäni niin paljon, että olisin halunnut alkaa toteuttaa siitä tutorialia. Mutta nyt mietin, näenkö vain minä meikin liian tylsänä ja helppona. Vai onko se oikeasti monimutkaisen näköinen ja ohjeita vaativa? Onko siinä käytetyt tuotteet teille ihan itsestäänselvyyksiä? Mitäs te tähän sanotte? 

Kommentit

eeeeemma (Ei varmistettu)

Meikki on ihana! Ja vaikka omakin silmä näkee, että ei se ole vaikeimmasta päästä, tiedän takuulla etten sitä itselleni osaa tehdä. Olisiko tutorial siis mahdollinen?

Erika Naakka
NUDE

No on tietysti! :)

lauraaa (Ei varmistettu)

Olipa jotenkin tökerösti sanottu. Meikki sinänsä näyttää simppeliltä, mutta vähänkään kokemattomampi meikkaaja varmasti kaipaa sen tekoon ohjeita. Eikö jo se, että lukija tätä erikseen sähköpostilla pyysi, kertonut siitä? Aloittelijan on helpompi aloittaa tällaisesta, kun jostain cut crease -meikistä tms.

Naurattaa nyt itseänikin hieman miten paljon tästä provosoiduin, mutta se, että julkisesti blogissasi kerrot tämän kauniin, yksinkertaisen meikin olevan liian helppo ja tylsä että jaksaisit siitä tutoriaalin tehdä, kuulostaa siltä, että osaahan kuka tahansa laittaa luomivakoon vähän ruskeaa ja silmäkulmaan helmiäistä. Ei välttämättä osaa, vaan lähinnä sanojen asettelu sai sinut kuulostamaan siltä, että jotenkin pidät hieman tyhmänä tätä lukijaa, joka tutoriaalia sinulta pyysi...

Erika Naakka
NUDE

En tietenkään pitänyt lukijaani tyhmänä vaikka vähän arvelin että joku saattaa tämän tekstin niin ottaa :/ Mutta en siis todellakaan tarkoittanut sitä! Halusin vain kuulla, kaipailisiko joku muukin tästä tutorialia. Täytynee siis tehdä se ;)

sirpar (Ei varmistettu)

Välillä on just kiva katsoa vähän yksinkertaisempia meikkitutoriaaleja :) Ehkä voisit yhdistää tutoriaaliin vinkkejä, miten meikata dekoltee alue (ja tissit :D)?

Erika Naakka
NUDE

Hei hyvä idea joo!! Koska oikeesti decolteekin kannattaa vähän meikata, jos on avonainen juhlapuku :)

Ihmetys (Ei varmistettu)

Tulipas paha mieli lukijasi puolesta. Yritätkö korostaa tekstilläsi omia taitojasi vai kertoa, että lukijasi on jotenkin tyhmä tai yksinkertainen, kun ei edes "näin helppoa" meikkiä osaa ihan itse ilman ohjeita tehdä? Välillä voisi vähän miettiä, mitä ylimielisyyksiä näppäimistöltään päästää.

Lars (Ei varmistettu)

Enemmän tulee paha mieli siitä, kun kaikesta pitää pahoittaa mieli.

Larssi (Ei varmistettu)

Ei kaikesta, vaan aiheesta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mielestäni et millään tavalla "dissannut" lukijaasi, joka tätä oli pyytänyt. Kysyit kauniisti meidän muiden mielipidettä asiaan, mikä oli fiksu veto, sillä meitä meikkaajia on moneen lähtöön lukijalistallasi ja jokaisella eri tasoiset toiveet. Omaan silmääni meikki näyttää simppeliltä, mutta tottakai sinun vinkit ovat aina tervetulleita tuomaan lisäekstraa meikkiin. Oma mielipiteeni on siis se että oli tutoriaali kuinka helppo tai kuinka vaativa tahansa, aina oppii jotain uutta! Eli ehdottomasti tutoriaalia kehiin :) ps. Olisiko mahdollista saada tutoriaalia johonkin kunnon bombshell -meikkiin?

Erika Naakka
NUDE

Kiiiiitos! Juuri tämä oli jutun tarkoitus! Kiitos kun puit sen paremmin sanoiksi, kun itse osasin :) Mulla onkin aina välillä vaikeuksia kirjoittaa tekstiä niin, että siitä kunnolla välittyisi oma ajatukseni.

Eli laitetaan siis tutorialpostaus kehiin! Ja bombshell laitetaan toivelistaan :)

KoKo (Ei varmistettu)

Täähän olis just ihanan freesi juttu :)

Erika Naakka
NUDE

Kiitos! :) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Kyllä mä olisin näkevinäni tuossa myös reipasta highlighterin käyttöä poskilla, nenänvarrella ja amorinkaarella. Hyvistä, mehevistä nudepunista kaipaa aina vinkkejä. Eli on ihan tutoriaalin arvoinen.

Erika Naakka
NUDE

Totta, hyvät nudepunat on kyllä aina kiven alla! Kiitos mielipiteestä, eiköhän tästä tutorial laiteta tulille :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kyllä mun mielestä on tutoriaalin arvoinen! Sitäpaitsi mun mielestä tämä on kivan raikas meikki ja mukavaa vaihtelua kaikkien Kylie Jenner-henkisten paksujen pakkeleiden ja mattapunien keskellä mitä on nykyään blogit pullollaan :)

Erika Naakka
NUDE

Totta! Freesiys on tulossa takaisin. Tutorial on siis pistettävä tulille :)

Kirby (Ei varmistettu)

Kyllä mun mielestä tässä on ainakin ihon kohdalla tehty jonkinmoisia ihmeitä. Mun mielestä kiinnostava postaus/tutorial voisi olla juuri tästä vinkkelistä. Miten saa ihosta super heleän ja "luonnollisen" näköisen (ml. dekoltee), vaikka oikeasti taustalla on monta puteloa ja purnukkaa. Tähän voisi myös yhdistää jo hieman ikääntyneen ihon tai ylipäätänsäkin ne ihmiset, jotka eivät ole enää 19 v. tai iho ei muuten vain syystä tai toisesta hehku.

Ei ehkä liity tähän kuvaan, mutta idea kolmiulotteisemmasta huulimeikistä voisi olla kiva (nude tai jokin tummempi sävy).

Ei kun seuraavaa tutoriaalia venailemaan! :)

Erika Naakka
NUDE

Kiitos ideoista! Laitan muistiin :)

Susy (Ei varmistettu)

Hei, täällä se "tyhmä" lukija. Nyt vasta huomasin, että minulle oli vastattu ja aiheesta oli postauskin. Tosiaan eniten tässä meikissä kiinnosti tuo heleä meikkipohja ja kaunis silmämeikki, jollaista en ainakaan itse osaisi tehdä. Kiitos, jos huomioit pyyntöni, joka tosiaan oli vain pyyntö, ei vaatimus :) Toki ymmärrän sen, että bloggarit kirjoittavat niistä aiheista, jotka itse kokevat mielekkääksi. En olisi pahastunut, jos et olisi vastannut minulle mitään.

Erika Naakka
NUDE

No et ole mikään tyhmä! En tiedä kuka niin sanoi :( Ja kyllä ehdottomasti teen tästä postauksen, kun niin moni oli ihastunut meikkiin. Ja juurikin tuo upea heleys on tosi hyvä punainen lanka siihen :) Ja juu pyyntönä sen otinkin, jotenkin vain piti kirjoittaa siitä että mulle tulee aika usein tällainen hassu olo, että miten mä nyt tuosta meikistä voin saada mielenkiintoisen postauksen. Mutta nyt sain paljon apuja, en vain nähnyt kokonaiskuvaa :)

Kommentoi