Liian helppo matkittavaksi?

Sain lukijalta vähän aikaa sitten sähköpostin, jossa pyydettiin tutorialia Gigi Hadidin British Fashion Awardseissa nähtyyn meikkiin. Täytyi käynnistää Google, sillä silmääni ei ollut moneen päivään osunut mitään mallikaunottaren upeaa meikkiä. 

Kun löysin kuvia lookista, tulin siihen tulokseen, etten saa tehtyä siitä mielenkiintoista tutorialia. Meikki on jotenkin liian helppo. 

gigihadid.jpg

Gigin silmämeikissä on punertavan ruskeat kevyet varjostukset luomivaossa ja silmän sisänurkassa on käytetty hopeaa vahvaa helmiäistä. Liikkuva luomi on pidetty neutraalina ja rajauskin on hyyyyvin hyvin ohut. Lisäksi meikissä on vain ripsaria ylä- ja alaripsissä. Huulet on nudet, kulma on harjattu siisteiksi, eikä pohjameikissäkään sen yllätyksellisempiä käänteitä ole.

Meikki ei siis inspiroinut itseäni niin paljon, että olisin halunnut alkaa toteuttaa siitä tutorialia. Mutta nyt mietin, näenkö vain minä meikin liian tylsänä ja helppona. Vai onko se oikeasti monimutkaisen näköinen ja ohjeita vaativa? Onko siinä käytetyt tuotteet teille ihan itsestäänselvyyksiä? Mitäs te tähän sanotte? 

Kommentit (21)
  1. Meikki on ihana! Ja vaikka omakin silmä näkee, että ei se ole vaikeimmasta päästä, tiedän takuulla etten sitä itselleni osaa tehdä. Olisiko tutorial siis mahdollinen?

  2. Olipa jotenkin tökerösti sanottu. Meikki sinänsä näyttää simppeliltä, mutta vähänkään kokemattomampi meikkaaja varmasti kaipaa sen tekoon ohjeita. Eikö jo se, että lukija tätä erikseen sähköpostilla pyysi, kertonut siitä? Aloittelijan on helpompi aloittaa tällaisesta, kun jostain cut crease -meikistä tms.

    Naurattaa nyt itseänikin hieman miten paljon tästä provosoiduin, mutta se, että julkisesti blogissasi kerrot tämän kauniin, yksinkertaisen meikin olevan liian helppo ja tylsä että jaksaisit siitä tutoriaalin tehdä, kuulostaa siltä, että osaahan kuka tahansa laittaa luomivakoon vähän ruskeaa ja silmäkulmaan helmiäistä. Ei välttämättä osaa, vaan lähinnä sanojen asettelu sai sinut kuulostamaan siltä, että jotenkin pidät hieman tyhmänä tätä lukijaa, joka tutoriaalia sinulta pyysi…

    1. En tietenkään pitänyt lukijaani tyhmänä vaikka vähän arvelin että joku saattaa tämän tekstin niin ottaa :/ Mutta en siis todellakaan tarkoittanut sitä! Halusin vain kuulla, kaipailisiko joku muukin tästä tutorialia. Täytynee siis tehdä se 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *