Lisää kiiltoa kuivaan talvitukkaan – ohjeet öljyhoitoon

Olen viime vuosina huomannut hiusteni hieman ohentuneen ja kasvukin tuntuu nykyään olevan ekstrahidasta. Niin ja kiilto, sekin tuntuu olevan tipotiessään! Olenkin alkanut tänä talvena keskittyä yhä enemmän hiusteni ja etenkin hiuspohjan hoitoon.

Olenkin alkanut tehdä hiuksilleni öljyhoidon noin kerran viikossa. Kerroinkin joku aika sitten E-vitamiinin vaikutuksista hiustenkasvuun ja olen käyttänyt tuota postauksessa mainitsemaani öljyä aika ajoin, mutta ei se ole juuri mitään tuntunut tekevän.

Sitten sain testiin BTB13 Hair Growth Oil -hiusöljyn. BTB13 on kotimainen kosmetiikkamerkki ja tunnettu erityisesti hyvin toimivasta ripsiseerumistaan (postaus). Päättelinkin, että koska tuo ripsiseerumi on niin huippu, tämän hiusöljynkin on oltava laadukas. Ja siltä se kyllä vaikuttaa!

Tämä hiusöljy lupaa nimellään hiusten kasvua, mutta en ole itse ehkä mitään sellaista huomannut, vaan enemmänkin vain hiusten kunnon paranemista ja ihan huikeaa kiiltoa hoidon jälkeen! Luotan kyllä, että tähän öljyyn on valittu kaikki parhaat raaka-aineet hiuspohjalle ja hiuksille. Tuoksu on taivaallinen ja koostumus helposti leviävä, toisin kuin tuon E-vitamiiniöljyn, jota nyt ei varsinaisesti ole hiuksille edes tarkoitettu.

Hoidon jälkeen hiukset ovat ihanan kiiltävät ja sileät. Sähköisyyteen tämä ei mulla juurikaan vaikuta, vaan sen taltutan pesun yhteydessä silikonia sisältävällä hoitoaineella.

BTB13 Hair Growth Oil

Käytä hiusöljyä näin noin kerran viikossa:

  1. Levitä hiuksiin ja hiuspohjaan hiusöljyä.
  2. Anna öljyn vaikuttaa 15-30 minuuttia ja tee vaikka joku ihana pää -tai kasvohieronta. Itse teen usein kasvojen gua sha -hieronnan tässä samalla.
  3. Pese hiukset normaalisti shampoolla ja käytä myös hoitoainetta. Älä silti käytä sitä ehkä kaikista tehokkainta shampootasi!

BTB13-hiusöljyä löytyy muutamista nettikaupoista ja juuri nyt se näyttäisi olevan edullisimmillaan kotimaista kosmetiikkaa valmistavan Naviterin sivuilla (14 e).

Seuraa: Blogit.fi + Bloglovin Instagram

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *