Ensimmäinen ripsiseerumi, joka toimii!

Olen viimeisen about vuoden aikana testannut todella montaa eri ripsienhoitoainetta. Kokeilin levittää niihin joka ilta risiiniöljyä, ei vaikutusta (ja vain silmäluomien turvotusta) ja Maybellinen ripsienhoitoainetta, joka ehkä vähän auttoi, mutta jolla silläkään en saanut mitään tuntuvia tuloksia aikaan. Taannoin kokeilin sitä kuuluisaa seerumia, joka sisältää silmänpainetautiin käytettävää ainesosaa, mutta sen käytön lopetin aika nopeasti sivuoireiden takia.

Pari kuukautta sitten sain testiin kotimaisen ripsiseerumin: BTB13 Eyelash Serumin, jota lähdin tietysti myös innokkaasti kokeilemaan. Ja nyt täytyy sanoa, että olen ensimmäistä kertaa törmännyt ripsiseerumiin, joka vihdoin toimii mullakin!

BTB13 on siis kotimaisen Nativer Cosmeticsin kosmetiikkalinja, jonka tuotteet pohjautuvat Oulun yliopistossa kehiteltyyn BTB13-nimiseen yhdisteeseen. Yhdisteen kerrotaan ehkäisevän ikääntymisen merkkien syntymistä ja aktivoivan ihosolujen uusiutumista. BTB13-ripsiseerumi sisältää mm. monista ihonhoitotuotteistakin tuttua kosteuttavaa glyserolia, muissakin ripsiseerumeissä käytettävää ripsiä pidentävää pentapeptidiä ja riisiproteiinia.

Mutta huomautan, että tuo ennen-jälkeen-kuva vähän hämää, koska ne on otettu hieman eri kulmista, joten ripsien pituudessa ei ole ihan noin suurta eroa, kuin miltä näyttää. Mutta tuuheutta on jotenkin taianomaisesti tullut ihan roimasti lisää! Ja tietysti myös pituutta on tullut kivasti lisää. Ilmeisesti omat ripseni ovat tykänneet siitä, että olen yleensäkin alkanut hoitaa niitä ja olenkin ajatellut, että jos hiuksiakin hoidetaan, niin miksei ripsiäkin kannattaisi?

Tämä ei ole ainakaan mulla aiheuttanut mitään sivuoireita. Joidenkin muiden ripsiseerumien kanssa olen saanut tosiaan turvonneet silmäluomet tai jopa silmäsärkyä. Tämä tuntuu jotenkin hellävaraisemmalta versiolta ja kyllä se kotimaisuuskin tuo ripauksen enemmän luottamusta.

Toki nyt vasta, kun kunnolla tutustuin tämän tuotteen taustoihin, huomasin, että tätä voi myös käyttää kulmakarvoihin ja että aluksi tätä kannattaa käyttää aamuin illoin. Eli mä olen saanut tuloksia aikaiseksi puolella eli vain iltakäytöllä noin parissa kuukaudessa! Eli seuraavaksi taidan ottaa vielä yhden buustin eli käytän tätä vähän aikaa sekä aamulla että illalla ja haluan testata tätä ehdottomasti myös kulmakarvojen kasvatukseen.

BTB13:n tuotteita ei valitettavasti löydy ihan joka kaupasta, vaan merkin tuotteet ovat myynnissä vain kauneushoitoloissa ja muutamassa verkkokaupassa. Esimerkiksi Hilla-verkkokaupasta löytyy tämä ripsiseerumi 58 euron hintaan. Vähän toivoin, että ripsiseerumi olisi ollut edullisempi, mutta aika usein tällaiset erikoistuotteet ovat hintaluokan yläpäässä. Muut jälleenmyyjät löydät täältä.

♥ pysy mukana: blogit.fi + facebook + instagram

kauneus testit
Kommentit (14)
 1. Annamanna123
  18.4.2019, 12:38

  Hei!

  Ootko kokeillut myös Urodan ripsiseerumia? Sitä saa prismoista n. 19e hintaan. Oon käyttänyt sitä nyt reilun vuoden ja ripsissä aivan merkittävä ero! Suosittelen kokeilemaan. Levityksessä toki kannattaa olla huolellinen, jotta aine on mahdollisimman turvallinen käyttää. Ripsiraja mulla myös hieman tummuu, mutta kaikki vaikutukset häviää jos on ollu taukoa käytöstä.

  1. Tossa on sitä prostaglandiinijohdannaista mitä silmänpainetautiin käytetään enkä mä kyllä käyttäisi sitä muuten :/ yhdessä seerumissa sitä oli ja sain silmäsärkyä!

 2. Ohoh, täähän vaikuttaa todella lupaavalta! Upeasti oot saanut tuuheutta ripsiin 🙂

  1. No juu! Olin hyyyyvin skeptinen mut suakeli ku tää toimi!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *