Loppu... taas

NUDE

Uskotko jos sanon, että nuo kaikki alhaalla olevat ovat tyhjiä tai lähes tyhjiä purkkeja itseruskettavaa vaahtoa? En meinannut minäkään uskoa, kun noi kaikki putelit kaapeista kaivoin.

Enää ei kai tarvitse erikseen kertoa mikä on suosikkini itseruskettavien saralla. Tai yleensäkään sitä, että olen itseruskettavien suurkuluttaja ;) Olen käyttänyt Vita Liberatan tuotteita jo varmaan viiden vuoden ajan, eikä loppua näy. 

Osa näistä vanhemmista purkeista on merkin pHenomenal-sarjaa ja osa perusvaahtoja. Olen käyttänyt molempia, mutta enemmän perusvaahtoja, koska toisesta sarjasta minulla ei ole ollut sävyä dark. Kävinkin pikaisesti ostamassa Sokokselta (muut jälleenmyyjät löydät täältä) uuden Tinted Mousse -putelin ja muistin, että tuotehan on uudistunut ja paketin ulkonäkökin vaihtunut.


Vaahtomaiset itseruskettavat ovat mielestäni helpoimpia levittää, enkä ole saanut niillä koskaan sellaisia rajoja kuin voidemaisilla tuotteilla. Parasta näissä Vitskun dark-sävyissä on se, ettei tuotetta tarvitse käyttää välttämättä kuin yhden kerran ja iho on jo sopivan paahteinen. Voiteiden kanssa kun saa yleensä läträtä vähintään sen kolme kertaa.

Lisäksi se, että vaahto kuivuu iholle huomaamattomaksi, toisin kuin klähmäiseksi mahdollisesti jäävä voide, tuo vaahtomaisille itsareille lisäpojoja. Lopputulos on niin luonnollinen, että saa lähes aina kysymyksiä siitä miten olen näin ruskettunut. Suosittelen siis ehdottomasti testaamaan!

Jos teitä kiinnostaisi meikäläisen itserusketusrutiinit niin hihkaistaa! :)

Kommentit

Sanne Välinen

Miten tai millä sä levität nää et saat tasasen lopputuloksen? :D

Erika Naakka
NUDE

Vita Liberatan levityshanskalla :) Muuten värjäytyy kämmenetkin :D

Niina1 (Ei varmistettu)

Mulla oli viime kesänä käytössä Liberatan sellanen geelimäinen itseruskettava ja sekoitin sitä tavalliseen kosteusvoiteeseen kun levitin iholle. Tuli ihan ok tulos, mut ei todellakaan yhtä tasainen tai paahteinen kun nyt tällä vaahdolla jota kans ostin! Ihan huipputuote! Mulla se kestää iholla melkeen viikon JOS ei kamalasti hikoile tai käy saunassa. Mut jos hikoilee niin huomaan että alkaa kyynärtaipeista jne lähtemään helpommin. Mut silti paras itseruskettava ikinä! Kintaalla saa supertasaisen lopputuloksen.

Hanna-Leena (Ei varmistettu)

Hei te itseruskettavien käyttäjät. Ihanko oikeasti itseruskettavaa ei teillä tartu vaatteisiin? Ja eikö teihin jää sellaista pistävää ominaistuoksua? Itse olen testaillut kaikenlaisia mutta aina vain huomaan sekä jäljet että hajun, myös muista ihmisistä. :D

LL (Ei varmistettu)

Tämän minäkin haluaisin tietää! Haju on paitsi vastenmielistä, myös pääkipua aiheuttavaa ja siksi lähinnä en käytä itseruskettavia ollenkaan. Onko olemassa täysin hajuttomia itseruskettavia...?

Yanhuankuhan (Ei varmistettu)

Minäkin! Olen kokeillut myös bloggareiden suosittelemia tuotteita, joita on kehuttu: "täysin hajuton" tai "ei tyypillistä pistävää hajua". Vaan ei. Hyi kamala kun olen haissut. Edes kolme kertaa suihkussa käynti saippualla ja kintaalla hinkaten ei vienyt hajua pois. Alan epäillä, että toi hajun muodostuminen on yksilökohtaista.

Erika Naakka
NUDE

Hei, kertoisitko vielä mitä tuotetta olet käyttänyt? Tuoksu tosiaan on yksilöllistä mutta ei näissä kehittyneimmissä versioissa mitään kolme pesua kestävää hajua pitäisi olla :/

Erika Naakka
NUDE

Nykyitseruskettavissa on tosi monissa vain hyvin mieto tuoksu. Esim tässä Vita Liberatassa on tooosi mieto ja se tulee vasta parin tunnin jälkeen levityksestä (eli jos laitan tätä yöksi, en huomaa mitään hajua ollenkaan). Ja se ominaistuoksu johtuu itseruskettavien värjäävästä ainesosasta, joka reagoi oman ihon proteiinien kanssa.

Ja väri ei tartu vaatteisiin, jos sen pesee esimerkiksi yön yli vaikuttamisen jälkeen aamulla pois. Mutta jos värin jättää iholle ja lähtee vaikka bailaamaan ja hikoilemaan, vaatteet voi kyllä värjäytyä. Mutta väri lähtee helposti pesussa :)

taineliini (Ei varmistettu)

Mulla käytössä kyseinen merkki. Muuten ihanaa, mutta sänky on ihan tuossa värissä kun olen tuotetta käyttänyt. Samoin juhlissa, helteellä huomasin, että kainaloiden kohdille oli tarttunut väriä, ei kiva. kerro vaan vinkkejä.

Erika Naakka
NUDE

Oletko antanut tuotteen kuivua hyvin iholle ennen nukkumaanmenoa? Itse olen huomannut, että jos menen nukkumaan kun iho on vielä kostea, voi väriä tarttua lakanoihin. Ja väriähän ei tartu puhtaisiin lakanoihin, koska niihin ei ole vielä kertynyt omia ihosoluja ;) Ja kainaloihin tarttuu väriä, koska iho on sieltä kuivempi kuin muualta. Levitä siis niihin kohtiin Vaseliinia ennen itseruskettavaa, niin ei pitäisi tarttua :)

essijo (Ei varmistettu)

Mua kiinnostaisi tietää miten laitat itseruskettavaa hankaliin paikkoihin, kuten vaikka selkään? Ootko supernotkea vai auttaako joku? :D Kerran ehdotin miehelle että hän vois laittaa mun selkään itseruskettavaa, mutta turha luulo kuulemma..

Taisteluvompatti (Ei varmistettu)

Mulla mies suostuu laittamaan! Sano sille että muidenkin miehet auttavat :D

Erika Naakka
NUDE

Taidan sitten olla supernotkea, koska en ole kyllä tarvinnut apua :D Yllän nääs just ja just yläselkään yläkautta ja ala- ja keskiselkään alakautta :D Rintsikoiden kohdalta ei edes tarvitse ruskettaa ja siihen ei hyvin enää yltäisikään :D

Ninnivision (Ei varmistettu)

Ja mulla on se ongelma itseruskettavien kans (lähinnä doven) että jää ne vihoviimeset itseruskettava - olkaimet ja nyt about vuoden tuntunut että ne vaan on ja pysyy eikä lähde kuorimalla eikä sillä että olin lähes koko talven käyttämättä! Mitä teeeeen!! :D

Erika Naakka
NUDE

Joo mulla on ihan sama homma :D Ei auta kuin kuoria ja kuoria, mitään muuta keinoa en ole keksinyt :D

sannakk (Ei varmistettu)

Kiinnostuksesta, että moneenko levityskertaan suurinpiirtein yksi purkki riittää? 100ml aika vähän? :)

Erika Naakka
NUDE

Haha enpä oo edes huomannut tuota määrää! :D On tosiaan aika vähän, nesteenä, mutta tuote tulee purkista vaahtona mikä tietysti lisää käyttökertojen määrää. Nyt kyllä heitit pahan tuohon levityskertojen määrään... Ennen mulla on saattoi kestää yksi purkki noin vuoden kun käytin harvakseltaan ja vain esimerkiksi käsiin ja sääriin, mutta nyt käytän yhden purkin ehkä puolessa vuodessa kun rusketan itseäni kokonaan 1-2 kertaa kuussa. Ehkä jotain sellaista? :D

Ulla-Maijeli (Ei varmistettu)

Mulla on nyt uunituoretta itseruskettavaa Vita Liberataa hyllyssä. Toivoisin kovasti saavani sulta vinkit sen käyttämiseen. Tuote on mulle ihan uusi ja ostin jonkun hanskankin levitystä varten.

Erika Naakka
NUDE

Itse käytän itseruskettavaa aina illalla niin, että kuorin ihon hyvin ja kosteutan kuivat kohdat (polvet, kyynärpäät ym). Sitten levitän tuotetta levityshanskalla haluttuihin kohtiin ja annan kuivua hyvin. Annan sen vaikuttaa yön yli ja käyn aamulla suihkutta. Toistan saman homman kerran tai kaksi seuraavina iltoina kunnes väri on tarpeeksi tumma :)

Täältä löydät myös hyviä ohjeita itseruskettavien käyttöön: http://www.lily.fi/blogit/saara-sarvas/itseruskettavien-abc-kaupan-hyllysta-kylpyhuoneeseen

Venla R (Ei varmistettu)

Kuinka kauan rusketus sulla säilyy? Testasin juurikin tuota valkeassa purkissa olevaa itseruskettavaa ja tulos oli tosi hyvä ja tasainen, mutta ei kestänyt kuin muutaman päivän.

Erika Naakka
NUDE

Olitko kuorinut ihon hyvin ennen sen käyttöä? Se vaikuttaa todella paljon siihen, kuinka kauan rusketus säilyy. Itselläni se säilyy hyvänä ainakin viikon.

Kommentoi