Loppu… taas

Uskotko jos sanon, että nuo kaikki alhaalla olevat ovat tyhjiä tai lähes tyhjiä purkkeja itseruskettavaa vaahtoa? En meinannut minäkään uskoa, kun noi kaikki putelit kaapeista kaivoin.

Enää ei kai tarvitse erikseen kertoa mikä on suosikkini itseruskettavien saralla. Tai yleensäkään sitä, että olen itseruskettavien suurkuluttaja 😉 Olen käyttänyt Vita Liberatan tuotteita jo varmaan viiden vuoden ajan, eikä loppua näy. 

vita liberata itseruskettava 2.jpg

Osa näistä vanhemmista purkeista on merkin pHenomenal-sarjaa ja osa perusvaahtoja. Olen käyttänyt molempia, mutta enemmän perusvaahtoja, koska toisesta sarjasta minulla ei ole ollut sävyä dark. Kävinkin pikaisesti ostamassa Sokokselta (muut jälleenmyyjät löydät täältä) uuden Tinted Mousse -putelin ja muistin, että tuotehan on uudistunut ja paketin ulkonäkökin vaihtunut.

vita liberata itseruskettava.jpg

Vaahtomaiset itseruskettavat ovat mielestäni helpoimpia levittää, enkä ole saanut niillä koskaan sellaisia rajoja kuin voidemaisilla tuotteilla. Parasta näissä Vitskun dark-sävyissä on se, ettei tuotetta tarvitse käyttää välttämättä kuin yhden kerran ja iho on jo sopivan paahteinen. Voiteiden kanssa kun saa yleensä läträtä vähintään sen kolme kertaa.

Lisäksi se, että vaahto kuivuu iholle huomaamattomaksi, toisin kuin klähmäiseksi mahdollisesti jäävä voide, tuo vaahtomaisille itsareille lisäpojoja. Lopputulos on niin luonnollinen, että saa lähes aina kysymyksiä siitä miten olen näin ruskettunut. Suosittelen siis ehdottomasti testaamaan!

Jos teitä kiinnostaisi meikäläisen itserusketusrutiinit niin hihkaistaa! 🙂

Kommentit (21)
  1. Sanne Välinen
    28.7.2016, 08:35

    Miten tai millä sä levität nää et saat tasasen lopputuloksen? 😀

    1. Vita Liberatan levityshanskalla 🙂 Muuten värjäytyy kämmenetkin 😀

  2. Mulla oli viime kesänä käytössä Liberatan sellanen geelimäinen itseruskettava ja sekoitin sitä tavalliseen kosteusvoiteeseen kun levitin iholle. Tuli ihan ok tulos, mut ei todellakaan yhtä tasainen tai paahteinen kun nyt tällä vaahdolla jota kans ostin! Ihan huipputuote! Mulla se kestää iholla melkeen viikon JOS ei kamalasti hikoile tai käy saunassa. Mut jos hikoilee niin huomaan että alkaa kyynärtaipeista jne lähtemään helpommin. Mut silti paras itseruskettava ikinä! Kintaalla saa supertasaisen lopputuloksen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *