Lukijat hurahtivat läpivetolettiin!

NUDE

Syksyn suosituimman kampauksen tittelin taisi tänä vuonna viedä läpivetolettikampaus. Monet lukijani ovat postailleet omia kampauksiaan Instagramiin hashtagilla #nudeblogi ja päätin jälleen jakaa ihanat kuvat täällä blogissa. Niin ja se kampaukselle etsitty nimikin löytyi vihdoin ja tuo meikäläisen keksimä kiepautusletti-chignon saa kyllä jäädä unholaan! :D Ohjeet kampaukseen löydät tämän linkin takaa (klik!).

@annijaamuah kertoi tämän kampauksensa kestäneen kolme päivää edustuskelpoisena! Kannattaa muuten seurailla Annin Instagram-tiliä myös sieltä pulppuavan meikki-inspiraation takia :) Läpivetolettiä testasi myös @matumatleena. Letti sopii hyvin käytettäväksi myös näin toisella olalla.

Läpivetolettikampaus onnistui hienosti myös @aicculta ja @goodlaiffilta. Ihan täydellisiä molemmat! Aiccu (jolla on muuten meikäläisen kanssa sama lempparikampaamo Pin Up, heh) kertoi tehneensä kampauksensa kaiken lisäksi täysin sokkona. Propsit siitä.

Viimeinen kuvapari ei pidä sisällään lettejä, mutta sitäkin upeammat kiharat! @linnanneito nimittäin teki ohjeillani (täällä) itselleen muhkeat laineet ilman kuumuutta vain huivia apunaan käyttäen. Upealta näyttää!

Kiitos jälleen kaikille lukijoilleni kuvien jakamisesta <3

Jos nääki osaa ni kyl sääki osaat ;)

Kommentit

Nāiádes
Naiádes

Aaah, Farrah Fawcett <3

emmulii (Ei varmistettu) http://emerentus.blogspot.fi

Minäkin innostuin mutta en ole IG:ssä niin näät mun letin täältä :-) http://4.bp.blogspot.com/-JNdTaj088wI/VjYm9NHdDyI/AAAAAAAAFeU/DWfSdFfYfP...

Erika Naakka
NUDE

Hei vaude! Saanko jakaa tän kuvan joskus mahdollisesti täällä blogissa? :)

emmulii (Ei varmistettu) http://emerentus.blogspot.fi

Jos ei haittaa toi vesileima niin joo tietty! :-) Jos haluat vielä erikseen linkata mun blogin siihen kuvan alle niin anna mennä, jos tekee postauksesta liian sekavan niin jätä pois. Lukeehan se tossa kuvassa.

Kommentoi