Lumenen uunituore yllättäjä

NUDE

Myönnetään nyt heti alkuunsa, että en ole koskaan ollut Lumenen ripsarien suurin fani. Kovat kumiset harjat ja liian ohut ja juokseva koostumus eivät ole toimineet omien ripsien ehostuksessa ollenkaan, joten olen kiertänyt merkin ripsarit kaukaa.

Lumenen ripsaripaketti kolahti postiluukusta, mutten hihkunut onnesta edellä mainitusta kokemuksesta johtuen. Kunnes siskoni kirjoitti minulle uutuutta ylistävän viestin Whatsappissa ja kysyi, mitä minä olen ripsarista itse mieltä. Noloa myöntää, mutten ollut edes vaivautunut testaamaan..

Mutta nyt olen. Useasti. Joka päivä parin viikon ajan. Ja voin varmuudella todeta, että Lumenen uusi True Mystic Volume -maskara on todella hyvää kamaa ja täysin eri sfääreissä merkin muiden ripsarien kanssa ja lyö laudalta monet hyvinkin kalliit kilpailijansa.

Lopputulos on tuuhea, kuten luvattu. Koostumus on paljon Lumenen aiempia ripsareita paksumpaa ja kuivempaa, suorastaan vahamaista. Siksi sitä tulee ripsiin kerralla reippaasti, kuitenkin ilman paakkuja, ja kerrostaminenkin onnistuu helposti.

Harjaksia on paljon ja jännästi kolmella sivulla. Lisäksi ne ovat vaihtelevan pituisia, jolloin jokainen ripsikin saa varmasti sopivan määrän väriä. Propsit myös ulkokuoren upeasta kameleontti-väristä ;) Maskaraa on saatavina mustana ja ruskeana ja suositushinta on 19,90 euroa. Jäämme siis innolla odottelemaan Lumenen seuraavaa ripsaritulokasta!

FOLLOW: BLOGLOVIN' + FACEBOOK

Kommentit

Tua (Ei varmistettu)

Onpa mielenkiintoinen uutuus! Itse olen käyttänyt Lumenen ripsareita jo hyvän tovin, mutta olen viime aikoina harkinnut merkin vaihtamista yhden ärsyttävän ominaisuuden vuoksi: Lumenen ripsareita on todella hankala poistaa jopa merkin omalla silmämeikinpoistoaineella. Minkälaiseksi koit tämän, lähteekö ripsari suosiolla?

Anni Jää (Ei varmistettu) http://annijaamuah.blogspot.com

Mä olen kokenut tän True Mysticin vähän helpompana poistaa! Oon kans ärsytellyt tota samaa ongelmaa muiden Lumenen ripsareiden kanssa, mutta tää lähtee ihan ok ilman mitään erillistä silmömeikinpoistoainetta.

Erika Naakka
NUDE

Joo kyllä mullakin on lähtenyt tää ihan perus-Sebamedilla, jolla pesen aina kaikki meikkini ;)

Tua (Ei varmistettu)

JES! Kiitos :)

Charming Nails (Ei varmistettu) http://charmingnails.blogspot.com

Luulen että minun on ostettava tämä testiin. Vaikuttaa niin hyvältä :)

Kaitlin (Ei varmistettu)

Jos sulla on joskus aikaa, tekisitkö hiustumpelolle tutoriaalin, että miten saat nää tällaset pampulat tuossa sun glitter roots -lookissa niin nätin näköiseksi (http://www.lily.fi/sites/lily/files/styles/wide/public/user/26843/2015/1...) ?

Mä en vaan saa ikinä tupeerattua ja kierrettyä tukkaani niin sen ponnarin ympärille että se näyttäis tollaselta kauniilta ja ilmavalta, vaan mun "pampulat" näyttää kuin mulla sojottais 2 antennia päässä :D

Lullah

Joo Lumenen ripsareista ei oo kyl kovin paljon kuulunu kehuja ja tuntuu et vähän kaikki tästä tuotteesta olevat postaukset noudattaa tätä ihan samaa kaavaa :D Hitsit ku on nii paljo ripsareita nyt, ettei viel voi ostaa, mutta palaan tähän varmaan jossain välissä. Harjaki näyttää jo niin suurelta edistysaskeleelta aiempiin verrattuna. 

mee (Ei varmistettu)

Suurin ongelmani ripsareiden kanssa on se, että normaalit vesiliukoiset eivät pidä taivutuksia, vaan ripsarin kuivuessa ripseni painuvat maata kohti :D Omat rispseni ovat siis melko pitkät ja tuuheat, mutta tönkkösuorat. En ole löytänyt vesiliukoisista yhtään sellaista ripsaria, joka pitäisi taivutukset kauniisti. (Olen kokeillut KAIKKI, kysynyt neuvoa kosmetiikkamyyjiltä, kavereilta ja nyt ilmeisesti jopa bloggarilta :D) Ongelma waterproof-maskaroissa on taas se, että valikoimaa on vähemmän ja olen melko tarkka koostumuksesta ja harjasta (koostumus ei saa olla liian kuivaa ja paakkuntuvaa, harja ei mielellään kuminen eikä jättimäinen). Max Factorista olen ennen tykännyt, mutta tällä hetkellä heidän valkoimassa ei ole sellaista ripsaria, jonka harja miellyttäisi... Nyt käytössä HR Lash Queen Feline Blacks WP, josta pidän mutta hinta kirpaisee.

Pitkä stoori, mutta olisko tuosta Lumenen uutuudesta pitämään taivutuksia luonnontilassa alaspäin kaartavissa ripsissä tai onko sinulla sisäpiiritietoa, ilmestyykö uutuudesta vedenkestävää versiota? Tai löytyykö muuten suositella vedenkestävää ripsaria hintakategoriasta alle 25e?

Olet ehdoton suosikkini suomalaisista kauneusbloggaajista, joten luotan arvioosi :) Kiitos jo etukäteen!

crazycatlady_ (Ei varmistettu)

mee: Itse käytän Maybellinen klassikko-ripsarin Great Lashin waterproof-versiota ja se on aivan paras ripsari! Hinta alle 10€ ja taivutukset ripsissä pysyvät koko päivän ja ripsari ei varise. Harjakin on sopivan pieni eikä kuminen. En vaihtaisi. :)

mee (Ei varmistettu)

Olen käyttänyt sitä samaa joskus yläasteella (10v sitten) mutta olen unohtanut kokonaan sen olemassaolon! Paluu klassikkoon voisi olla hyvä vaihtoehto, kiitos! :)

julleeeeeee (Ei varmistettu)

Täällä kohtalotoveri!!! HR ripsiväri on ollut myös mun lemppari ;) Harmi vaan että on niin kallis. Mutta mä kerron sulle ratkaisun: Lancomen Grandiose! Kyllä pysyy taivutukset!!! Ja mun ripsien kunto lähti heti huimaan nousuun kun lopetti vedenkestävien käytön. Grandiose on säänkestävä, pysyy mulla hyvin päivän suttaamatta, mutta lähtee helposti pois. Ja tolla harjalla osuu joka ikiseen ripseen, suosittelen oikeesti!

Kane (Ei varmistettu)

Tähän täytyy suositella ehdottomasti Benefitin Roller lash -ripsaria! Pitää taivutukset (taivuttaa itsestään myös jonkin verran), lähtee kuumalla vedellä/misellivedellä ja pystyy kerrostamaan. Ainoo miinus on huono saatavuus Suomessa :/

mascarajunkie (Ei varmistettu)

Joku ehtikin jo kommentoida, mutta Benefitin Roller Lash! Mulla oli aikaisemmin ihan sama ongelma kuin sulla, mutta ei enää ja ripsentaivuttimenkin heivasin pois tän myötä. Ripsarinlevitysvinkkinä kannattaa nostaa leukaa aika lailla ylös, niin ripsarin levittäminen sujuu helposti kun näkee kaikki ripset ja ne ovat jo "valmiiksi" siinä suunnassa missä haluat ripsesi olevan, pitkinä ja taivutettuina.

Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi (Ei varmistettu) http://kivipuuteri.blogspot.fi/

Tämä on aivan loistava tuote Lumenelta. Mäkin välttelin pitkään Lumenen ripsivärejä, mutta tämä käänsi pääni aivan ehdottomasti :)

Ma Tilda (Ei varmistettu)

Näköjään muillakin on ollut ongelmia Lumenen ripsarien poistamisen kanssa. Minulle heidän puutteet osaamisessa tuli ilmi, kun asiasta harmistuneena kirjoitin heille palautetta. Ihmettelin sitä miten vesiliukoinen ripsari vaatii erillisen puhdistuksen, mutta silti valuu sateessa. Palaute ei oikein uponnut, vaan selittely meni jotenkin niin, että on vaikea tehdä sekä helposti puhdistettava ja silti riittävän hyvin säätä kestävä. Tuossakin vaiheessa olin käyttänyt varmaan 20 vuotta ns. isojen brändien ripsareita, jotka eivät valu, mutta lähtevät normipesulla, Lancome näissä vahvin. Toivottavasti ovat nyt sitten Lumenellakin löytäneet viisasten kiven.

Hallahalla (Ei varmistettu)

Kyllä nyt on Lumene osunut kultasuoneen tämän uutuus ripsarin kanssa! Koostumus on hieman saman henkinen kuin Rimmelin Scandaleyes mascara oranssissa tuubissa. Rimmelin oma on ehkä hieman vielä vahamaisempaa mistä erityisesti pidän. Rimmelin ripsarin suurin heikkous on jättimäinen harja. Tykkään isois harjoista, mutta Rimmelin harja on aivan liian iso. Jos saisi yhdistettyä Rimmelin täydellisen koostumuksen ja Lumenen uuden harjan olisi täydellinen tuote käsillä. Pakkauksen ulkonäössä ei ole mitään vikaa, mutta jotain outoa ripsarilleni kävi ja sai ehkäpä liikaa ilmaa ja koostumus muuttui paakkuiseksi ja levittymättömäksi. Sama ongelma on Lumenen uudessa True Mystic silmänrajaustussin pakkauksessa. Korkki ei mene tarpeeksi hyvin enää takaisin kiinni ensimmäisen avaamisen jälkeen ja tuote on vaarassa kuivua käyttökelvottomaksi (sama ongelma oli myös Natural Coden tussissa). Huomasin ongelman jo tuotetta kaupassa testatessa ja toistaiseksi teippaan sen aina maalarinteipillä kiinni käytön jälkeen :D Kuitenkin mielestäni silmänrajaustussi itsessään on myös erittäin hyvä tuote! Tussin pää on juuri sopivan joustava, ei liian joustava eikä liian lötkö. Tussilla saa myös hyvinkin ohuen rajauksen, joka on helppo tehdä. Väri on kunnon musta ja kuivuu nopeasti mattaiseksi. Primerin kanssa pysvyys on erittäin hyvä. Rajauksesta ei siirry väriä yläluomelle ihan kauheasti. Ilman primeria tai puuteria väriä siirtyy yläluomelle hieman enemmän, muttei niin paljon kuin muilla Lumenen rajaustuotteilla. Paras rajaustuote Lumenelta aikoihin! Muut tuotteet kun eivät pysy millään hiemankaan rasvoittuvalla iholla tai liukenevat pienestäkin vesialtistuksesta. Kaikkein surkeimmin suoriutui Blueberry nestemäinen rajausväri. Kyseinen tuote vain rapisi pois silmistä. Applikaattorilla ei saanut millään ohutta tulosta ja se on aivan liian kova ja paksu. Aivan kuin halolla silmiä olisi tökkinyt :D Mutta tosiaan nämä kaksi uutuutta ovat todella pitkä harppaus positiiviseen suuntaan Lumenen silmämeikkien suhteen! Toivottavasti säilyvät vakiovalikoimassa pitkään.

Eveliina / Livin up a notch (Ei varmistettu) http://.livinupanotch.com

Sain saman testiin ja mulla on kyllä yksi outo ongelma sen kanssa - miten pirussa sitä on tarkoitus käyttää ilman että pyyhkii ensin puoli pullollista mukana tullutta ainetta johonkin paperiin tai muualle pois? Harja on tuubista vedettäessä pelkkää värimössöä josta ei edes harjakset näy. Toki uusien tuubien kanssa aina väriä pitää (mun ainakin) johonkin pyyhkäistä mutta tämä vie kirkkaasti voiton siinä sarjassa. Se on ollut niin ärsyttävää että on jäänyt kolmannen kerran kokeilematta. Miten muut selviätte siitä? Kovin vähän olen merkkejä ennen vaihdellut ja kokeillut mutta onko tämä joku perusjuttu joka pitää vain sietää vai olenko vain pöhkö? :D

Hallahalla (Ei varmistettu)

Mulla on ihan sama ongelma suurimman osan kanssa! Ainoat mistä ei pidä pyyhkiä ylimääräisiä ovat todella vetiset mascarat, joiden tarjoamasta efektistä en tykkää yhtään. Veikkaan että mulla ainakin tuon Lumenen kanssa pääsi tuubiin liikaa ilmaa joka jämäköitti tuotteen, koska ihan ensimmäisillä käytöillä tuote oli ihan inhimillistä levittää. Joskin sitä piti pyyhkiä pois muttei nyt ihan sellaisia määriä mitä nyt. Tosiaan mä en ainakaan mitään ihme kikkaa ole tähän ongelmaan keksinyt. Pyyhkimistä vain. Joidenkin mascaroiden kohdalla se on auttanut että tyhjentää koko harjan väristä paperiin ja sitten dippaa. Tämän kanssa tosin tilanne menee melkeinpä hullummaksi jos koko harjan pyyhkii täysin puhtaaksi. Tuotekehitystä ja palautevyöryä tuo varmaan vaatisi.

riiri (Ei varmistettu)

Itse ja aika moni ystäväni myös luottaa Lumenen Natural coden turkoosissa putkilossa olevaan ripsariin, joka on ihan paras! Ja hei hinta myös: 8,90e :-D Harja on isohko ja ripsistä tulee tuuheat ja kaarevat ainakin vedenkestävällä. Suosittelen!

Fani (Ei varmistettu) http://fanny1991blog.blogspot.fi/

Kävin juuri ostamassa tämän itselleni ja ahh aivan ihana. <3 Ihastuin ensi kertaa Lumenen ripsiväriin!

sallerlaller (Ei varmistettu)

Taisin jossain vaiheessa lukea sun blogista, että kuivahtaneeseen ripsariin voi lisätä piilolinssinestettä. Sopiiko se kaikenlaisille ripsareille, esim. sellaisille jotka lähtee pois 37 asteisella vedellä?

Ja sitten mietin voisitko tehdä postauksen pienten silmien meikkaamisesta? Mitä kannattaa korostaa ja mitä värejä käyttää, ettei silmät ainakaan näytä yhtään pienemmiltä jne.

Kiitos inspiroivasta blogista!

Erika Naakka
NUDE

No valitettavasti en kyllä osaa tosta sanoa ihan varmasti, ei auta kuin kokeilla :/ 

Ja joo laitetaan toivelistaan! :)

Kommentoi