Lumenen uunituore yllättäjä

Myönnetään nyt heti alkuunsa, että en ole koskaan ollut Lumenen ripsarien suurin fani. Kovat kumiset harjat ja liian ohut ja juokseva koostumus eivät ole toimineet omien ripsien ehostuksessa ollenkaan, joten olen kiertänyt merkin ripsarit kaukaa.

lumene true mystic volume mascara.jpg

Lumenen ripsaripaketti kolahti postiluukusta, mutten hihkunut onnesta edellä mainitusta kokemuksesta johtuen. Kunnes siskoni kirjoitti minulle uutuutta ylistävän viestin Whatsappissa ja kysyi, mitä minä olen ripsarista itse mieltä. Noloa myöntää, mutten ollut edes vaivautunut testaamaan..

lumene true mystic volume.jpg

Mutta nyt olen. Useasti. Joka päivä parin viikon ajan. Ja voin varmuudella todeta, että Lumenen uusi True Mystic Volume -maskara on todella hyvää kamaa ja täysin eri sfääreissä merkin muiden ripsarien kanssa ja lyö laudalta monet hyvinkin kalliit kilpailijansa.

Lopputulos on tuuhea, kuten luvattu. Koostumus on paljon Lumenen aiempia ripsareita paksumpaa ja kuivempaa, suorastaan vahamaista. Siksi sitä tulee ripsiin kerralla reippaasti, kuitenkin ilman paakkuja, ja kerrostaminenkin onnistuu helposti.

lumene true mystic volume 6.jpg

lumene true mystic volume 2.jpg

Harjaksia on paljon ja jännästi kolmella sivulla. Lisäksi ne ovat vaihtelevan pituisia, jolloin jokainen ripsikin saa varmasti sopivan määrän väriä. Propsit myös ulkokuoren upeasta kameleontti-väristä 😉 Maskaraa on saatavina mustana ja ruskeana ja suositushinta on 19,90 euroa. Jäämme siis innolla odottelemaan Lumenen seuraavaa ripsaritulokasta!

FOLLOW: BLOGLOVIN’ + FACEBOOK

Kommentit (22)
 1. Onpa mielenkiintoinen uutuus! Itse olen käyttänyt Lumenen ripsareita jo hyvän tovin, mutta olen viime aikoina harkinnut merkin vaihtamista yhden ärsyttävän ominaisuuden vuoksi: Lumenen ripsareita on todella hankala poistaa jopa merkin omalla silmämeikinpoistoaineella. Minkälaiseksi koit tämän, lähteekö ripsari suosiolla?

  1. Mä olen kokenut tän True Mysticin vähän helpompana poistaa! Oon kans ärsytellyt tota samaa ongelmaa muiden Lumenen ripsareiden kanssa, mutta tää lähtee ihan ok ilman mitään erillistä silmömeikinpoistoainetta.

   1. Joo kyllä mullakin on lähtenyt tää ihan perus-Sebamedilla, jolla pesen aina kaikki meikkini 😉

    1. JES! Kiitos 🙂

 2. Charming Nails
  11.1.2016, 09:56

  Luulen että minun on ostettava tämä testiin. Vaikuttaa niin hyvältä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *