Luo oma parfyymisi - Frantsila Scent Lab

NUDE

Käväisin viime perjantaina juuri avatussa Frantsilan Scent Labissa Helsingin Mikonkadulla sijaitsevassa Tre:ssä. Kutsun saatuani innostuin heti siitä ideasta, että voisin tehdä itselleni juuri sellaisen parfyymin kun haluan!

Tässä uudessa Scent Lab -konseptissa on siis kyse siitä, että kuka tahansa voi mennä ja tehdä itselleen 30 eurolla oman tuoksunsa. Saat kassalta pullon, jossa on valmiiksi Frantsilan luomu jojobaöljyä, ja johon sitten yhdistät itse latva-, sydän- ja juurituoksun, joista jokaisesta on neljä eri vuodenaikaan liitettyä vaihtoehtoa. Kun oma yhdistelmä on valmis, pullo suljetaan kätevään roll-on-päällä varustetulla korkilla. Ja ikioma käsitehty öljytuoksusi on valmis!

Omaan tuoksuuni yhdistin sitruunaa, appelsiinia, ruusua, lavventelia, kardemummaa ja ylang ylangia. Lisäsin öljyyn näitä eteerisiä öljyjä 11 tippaa, jolloin tuoksusta tuli meikäherkälle sopivan mieto. Yhteensä tippoja siis laitetaan eri tuoksutasoista 11-15.

Tässäpä siis aikas hyvä idea ihan itselle tai vaikka ystävälle lahjaksi! Tai miksette menisi ystävän kanssa tekemään omat tuoksunne ihan vain vaikka ystävyytenne kunniaksi :)

Frantsila Scent Lab TREn myymälässä, Mikonkatu 6. 10 ml öljyparfyymi / 30 euroa. Omani on tehty veloituksetta PR-näytteenä. Tuoksu säilyy pullossa noin 2 vuotta.

Kommentit

ginty
gg and the moon

Räjähdän varmaan innosta, en kestä, ihana konsepti ja vielä noin selkeästi tehty - aivan pakko mennä heti pian! Sun sekoitus kuulostaa aivan mielettömän raikkaalta ja elegantilta, ah. KIITOS tästä tiedosta!

Erika Naakka
NUDE

No niinpä, jotenki tosi helposti lähestyttävä! Jopa tällaiselle tuoksuamatöörille niinku mä :D

Petra / Viilankantolupa (Ei varmistettu) http://viilankantolupa.com

Hei vitsi, mulla oli mennyt tää ihan kokonaan ohi, kiinnostaa! Saitko tuoksun kokoamiseen jotain ohjausta, vai nuuskutellaanko menemään ihan oman mutun perusteella? Pohdin, että kun itsellä on ne tietyt lempparivivahteet, että saako niistä kasaan jotain järkevää vai pitäisikö tuoksussa olla mukana jotain sellaista, jota ei ehkä itse osaisi sinne ajatella.

Kommentoi