Luo oma parfyymisi – Frantsila Scent Lab

Käväisin viime perjantaina juuri avatussa Frantsilan Scent Labissa Helsingin Mikonkadulla sijaitsevassa Tre:ssä. Kutsun saatuani innostuin heti siitä ideasta, että voisin tehdä itselleni juuri sellaisen parfyymin kun haluan!

frantsila scent lab.jpg

frantsila scent lab 3.jpg

Tässä uudessa Scent Lab -konseptissa on siis kyse siitä, että kuka tahansa voi mennä ja tehdä itselleen 30 eurolla oman tuoksunsa. Saat kassalta pullon, jossa on valmiiksi Frantsilan luomu jojobaöljyä, ja johon sitten yhdistät itse latva-, sydän- ja juurituoksun, joista jokaisesta on neljä eri vuodenaikaan liitettyä vaihtoehtoa. Kun oma yhdistelmä on valmis, pullo suljetaan kätevään roll-on-päällä varustetulla korkilla. Ja ikioma käsitehty öljytuoksusi on valmis!

frantsila scent lab 1.jpg

Omaan tuoksuuni yhdistin sitruunaa, appelsiinia, ruusua, lavventelia, kardemummaa ja ylang ylangia. Lisäsin öljyyn näitä eteerisiä öljyjä 11 tippaa, jolloin tuoksusta tuli meikäherkälle sopivan mieto. Yhteensä tippoja siis laitetaan eri tuoksutasoista 11-15.

frantsila scent lab 2.jpg

frantsila scent lab 5.jpg

Tässäpä siis aikas hyvä idea ihan itselle tai vaikka ystävälle lahjaksi! Tai miksette menisi ystävän kanssa tekemään omat tuoksunne ihan vain vaikka ystävyytenne kunniaksi 🙂

Frantsila Scent Lab TREn myymälässä, Mikonkatu 6. 10 ml öljyparfyymi / 30 euroa. Omani on tehty veloituksetta PR-näytteenä. Tuoksu säilyy pullossa noin 2 vuotta.

Kommentit (3)
  1. Petra / Viilankantolupa
    6.5.2018, 08:26

    Hei vitsi, mulla oli mennyt tää ihan kokonaan ohi, kiinnostaa! Saitko tuoksun kokoamiseen jotain ohjausta, vai nuuskutellaanko menemään ihan oman mutun perusteella? Pohdin, että kun itsellä on ne tietyt lempparivivahteet, että saako niistä kasaan jotain järkevää vai pitäisikö tuoksussa olla mukana jotain sellaista, jota ei ehkä itse osaisi sinne ajatella.

  2. Räjähdän varmaan innosta, en kestä, ihana konsepti ja vielä noin selkeästi tehty – aivan pakko mennä heti pian! Sun sekoitus kuulostaa aivan mielettömän raikkaalta ja elegantilta, ah. KIITOS tästä tiedosta!

    1. No niinpä, jotenki tosi helposti lähestyttävä! Jopa tällaiselle tuoksuamatöörille niinku mä 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *