Luonnonkosmetiikan paras ripsiväri

Luonnonkosmetiikka on ottanut jo hyvin synteettistä puolta kiinni meikkimaailmassa. Ihonhoidossa luonnonkosmetiikka on välillä jo synteettiseen verrattuna ylivoimainen, mutta meikkien kanssa se ei ole yltänyt ihan samalle tasolle.

Luonnonkosmetiikan meikeissä löytöjen tekeminen on vielä vähän vaativampaa ja siksi haluan kertoa hyvistä tuotteista heti kun sellaisiin törmään. Erityisesti ripsaririntamalla ei ole vielä tullut mitään sellaista vastaan, mistä olisin erityisesti halunnut toitottaa. Ennen kuin nyt.

boho green makeup mascara 3.jpg

boho green makeup mascara 2.jpg

Tämä ripsiväri näkyi jokin aikaa sitten myös ystäväni Miian blogissa, missä hänkin tituleerasi sitä luonnonkosmetiikan parhaana ripsarina. Kyseessä on siis Boho Green Make-upin Volume & Green -ripsiväri ja halusin minäkin ehdottomasti ottaa osani tämän tuotteen hehkutukseen, niin jättimäinen yllätys se oli!

Usein luonnonkosmetiikan ripsarien kanssa ongelmiksi muodostuu joko liian vähäninen pigmenttipitoisuus, turhan märkä koostumus tai lähes aina huono pysyvyys ja värin leviäminen yläluomille. Tämä ripsiväri onnistuu ohittamaan kaikki nämä sudenkuopat ja pesemään vielä ison liudan synteettisen puolen ripsareista! Ripsiväri todella tuuheuttaa, se on aivan pikimustaa ja juuri sopivaa koostumukseltaan. Iso plussa myös aikalailla täydellisyyteen hiotusta pienehköstä ja mukavan tuuheasta harjasta.

boho green makeup mascara.jpg

Ripsari ei leviä yläluomille ainakaan sen enempää kuin muutkaan ripsarit. Itselläni tämä on melkeinpä aina yksi meikkauksen suurimmista ongelmista, joten joudun puuteroimaan luomet ihan kunnolla jos haluan pitää ripsarin pois iholta.

Boho Green Make-up on muutenkin todella kiinnostava ranskalainen luonnonkosmetiikkamerkki, johon kannattaa tutustua. Meikäläisen on nimittäin tämän ripsarin lsiäksi saanut pauloihinsa merkin meikkivoide. Jälleenmyyjät löydät täältä ja tätä ripsaria myy mm. Hyvinvoinnin.fi (kaupallinen linkki).

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *