Maailman miellyttävin mattapuna

NUDE

Toivottavasti kaikkien joulu sujui rauhallisesti ja hyvin syöden. Meikäläinen ainakin veti lohta ja suklaata (ei samaan aikaan) niin, että napit paukkui! Nyt on kuitenkin aika palata taas työn touhuun.

Kuten olette saattaneet huomata, olen mattapunien suurin ystävä. Rakastan kirkkaita sävyjä, jotka pysyvät huulilla tuntikausia, ilman jatkuvaa korjailua. Viime aikoina en ole löytänyt uusia kestosuosikkeja. Kaikki testaamani uudet mattapunat ovat joko kuivuneet huulille halkeilevaksi kerrokseksi tai ne ovat tuntuneet huulilla todella epämukavilta.

Nyt olen tosi innoissani siitä, että olen ehkä löytänyt uuden lempipunani. Okei, vielä muutaman kokeilukerran jälkeen on vähän varhaista sanoa, mutta kyllä tässä taitaa nyt olla pitkän ystävyyden ainekset. Sain Cliniquelta Pop Liquid Matte -huulipunan jo varmaan syyskuussa, mutta hyvien mattapunien etsinnästä väsähtäneenä testasin sitä ensimmäistä kertaa vasta viime kuussa. Ja rakastuin heti!

Puna tuntuu ihanan voidemaiselta levitettäessä, eikä jämähdä heti huulille, kuten jotkut nestemäiset mattapunat. Huulimeikkiä voi siis työstää ihan rauhassa. Pigmenttiä riittää tietysti ihan älyttömästi, joten yksi kerros on ihan passeli ja sillä pärjää muutaman tunnin. Ja parasta tässä on se, että puna kuluu huulten sisäpinnalta vähitellen, ei tarkkarajaisesti häipyen. Punaa ei siis tarvitse olla koko ajan korjailemassa, vaan vähän kuluneellakin huulimeikillä pärjää.

Lopputulos ei ole täysin matta, vaan ehkä pehmeän voidemainen ja ainakin aluksi, ennen kuin puna on kuivunut, huulissa on kiillon häivähdys. Liquid Pop Matte ei todellakaan tunnu kuivalta huulilla ja mukavuudessaan tämä meni mattapunien ehdottomaksi ykköseksi! Mutta ihmekkös, tämä nimittäin sisältää mm. kosteuttavaa avokado- ja auringonkukkaöljyä sekä E-vitamiinia.

Käytin tätä juuri viime viikolla bloggaajien pikkujouluissa ja sain monia kehuja kauniista sävystä. Tämä käyttämäni sävy (näkyy kuvassa ja tässä postauksessa) on siis klassisen punainen 02 Flame Pop, mutta aion ehdottomasti hankkia näitä pikaisesti lisää! Sävyjä Pop Liquid Matte -sarjassa on kahdeksan ja yksi puna maksaa noin 27 euroa. Suosittelen!

 

Kommentit

Mari_Pauliina (Ei varmistettu)

Oon seurannu sun blogia vaikka kuinka kauan, mutta tänään bongasin sut ihan odottamattomasta paikasta! Nimittäin The Talkon videosta 10 things girls hate about makeup!! https://youtu.be/AFQYu_DZ9dM Kohassa 1.25 on ihan varmasti sun silmät! :)

Erika Naakka
NUDE

OHO! Hahaha :D No siellä näyttää meikäläisen silmä olevan :D Harmi vain, ettei lähdettä ole merkitty eikä lupaa pyydetty...

SV (Ei varmistettu)

En tiedä oletko testannut NYX:in Full Throttle -punia, ovat meinaan kans täysin mattoja ja erittäin miellyttäviä levittää huulille! Niinkuin NYX:llä yleensäkin, hinta on edullinen (alle kympin) ja laatu aivan loistava. Punat eivät ole nestemäisiä vaan ihan perinteisiä, joskin kapeita puikkoja ja levittyvät huulille täydellisesti ja kuivuvat mataksi. Eivät kuivata huulia ja pysyvät pitkään, oma punani pysyi kulumatta vaivattomasti koko jouluaterian ja usean viinilasillisen ajan ;-). Suosittelen! Jos ei Sokoselta löydy, niin sitten Pretty.fi:stä.

PS. Ihana sävy tuossa punassa!

Erika Naakka
NUDE

Hmm olisinkohan mä joskus testannut jotain.. mutta pitää kokeilla uudestaan! Kiitos vinkistä :) Muita NYXin punia käytän kyllä tooosi usein.

Kommentoi