Maailman noloin meikkausvinkki! Näinkin voi käyttää pikkuhousunsuojia

NUDE

Yksi suurimmista ongelmista meikkaamisessa on se, kun luomiväri värisee meikkausvaiheessa silmänalusille. Silmämeikin teon jälkeen silmänaluset ovat täynnä tummaa jauhetta, joka sitten poispyyhittäessä leviää entisestään ja jämähtää paikoilleen tuoden ihanat varjot silmien alle. Niin kuin tummia silmänalusia olisi jo peitellyt tarpeeksi! Kovalla vaivalla puunattu pohjameikki täytyy pyyhkiä pois ja yrittää korjata aiheutettu vahinko.

Siksi meikkaajat suosittelevatkin pohjameikin tekoa vasta silmämeikin jälkeen, mutta nurinkurinen järjestys ei ole koskaan tuntunut itselleni järkevältä. Olen yrittänyt insinööriaivoillani keksiä tähän jos jonkinlaista vippaskonstia löytämättä kuitenkaan sitä ihan oikeasti käytännöllistä tapaa välttää tämä hermoja raastava ongelma. Vessapaperi-teippi-yhdistelmä ei pelitä, pelkkä teippi repii ihon vereslihalle ja jonkun lusikan piteleminen silmän alla vaatii jo kolmatta kättä.

Selailin eräänä iltana Youtubesta meikkausvideoita ja törmäsin Chloe Morellon tekemään Kylie Jennerin inspiroimaan tutorialvideoon. Jossain siinä kahden minuutin ja 30 sekunnin paikkeilla videontekijä repeää totaalisesti, ja samoin tein minä! Alkukäkätyksen jälkeen kuitenkin tajusin, että ei saakeli, tässähän on ongelmaani ehkäpä paras idea ever! Kokeilin kikkaa heti seuraavana päivänä ja olin oikeassa. Hommahan toimii täydellisesti.

Okei, eli suuri meikkaussalaisuus on pikkuhousunsuojat! Kyllä, luit aivan oikein. Ja seuraavaksi myös testaat niitä. Ideana on leikata pikkuhousunsuojan päät irti hieman kaarevaan muotoon ja pläjäyttää ne sitten silmien alle suojaamaan pohjameikkiä sotkuilta. Kun suojus on leikattu hieman kaarevaan muotoon, sen saa lähemmäs silmiä ja ripsirajaa.

Testasin itseasiassa kahta eri merkkiä, Alwaysia ja Vuokkosia (saatu blogin kautta, haha). Näistä kahdesta kandidaatista Vuokkoset toimivat hommassa ylivoimaisesti paremmin kevyemmän liimapinnan ansiosta. Suojat pysyivät paikoillaan hyvin, mutta irrotettaessa meikkiä ei lähtenyt mukana juuri lainkaan! Alwaysissa liimapinta on laajempi ja paljon tujumpi, joten kannattaa vähintäänkin käyttää suoja kämmenselän kautta ennen herkälle silmänalusiholle asettelemista.

Erika super approves! (Y) Överihelppoa, nopeaa, kätevää, nerokasta, hauskaa ja kaikkea. Kiitos Chloe!

No siis tokihan tähän samaan tarkoitukseen on ostettavissa aikalailla samannäköisiä suojalappusia, mutta hinta-laatu-suhteeltaan tämä DIY-versio vetävät kyllä kilometrin verran pidemmän korren.

Mitäs te tuumitte tästä kreisistä (mutta oikeesti ihan maailman parhaasta) meikkauskikasta?

SEURAA / FOLLOW: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA | INSTAGRAM

Kommentit

HooCee (Ei varmistettu) http://hoocee.blogspot.fi

Nerokasta, ällistyttävää!! :D

Erika Naakka
NUDE

Ainiin ällistyttävä puuttuikin vielä tuosta listasta! :D

sonia (Ei varmistettu)

Hahaha. Päivän piristys! Huippu idea. Tätä täytyy kokeilla . Nauroin ehkä enemmän vielä sille että olit pikkuhousunsuojatkin saanut blogin kautta. :D

Charkku (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/charlotan-silmin

Hahahahahahahahahahahhahaah :--------------D Ihana vinkki, kiitos! Ps. Hahahahahahah

Anni Jää (Ei varmistettu) http://annijaamuah.blogspot.com

Ei hitto, miten ei oo tajunnu?? :-D Ihan huippuidea. Mä oon himoinnut niitä tuohon tarkoitukseen olevia lipareita, mut en oo törmännyt missään enkä ees nettikauppoja ole kolunnut läpi. Asiakkaille käytän talouspaperia tai kasvopaperia ja pidän toisella kädellä kiinni, mut omaan naamaan se on vähän hankalaa... muakin nimittäin ärsyttää aloittaa silmämeikistä! Mut joo. Ehkä tätä vois omia kasvoja meikkaillessa kokeilla, mut en tiedä kehtaisko sitä asiakkaalle liimata pikkuhousunsuojaa kasvoihin. :-D

Erika Naakka
NUDE

En mäkään tajua miten en oo tätä hokannut kun juttua oon kuitenkin pyöritellyt jo pitkään päässäni! :D

Norttis8ans (Ei varmistettu)

Ahahah, ei voi kuin hymyillä. Loistava idea, ja Vuokkoset rules noin muutenkin! :D

Tiia - Littlebigthings (Ei varmistettu) http://www.littlebigthings.fi

Repesin, mutta todellakin testaan!! :D

Riikka (Ei varmistettu) http://kaikkipunaisensavyt.blogspot.fi/

Siis tämä on todellakin paras idea koskaan! Ne valmiissa paketissa saatavat silmänalussuojat ovat niin tuhottoman kalliita, että samalla rahalla ostaa useamman paketin Vuokkosia. Minä niin kokeilen tätä niksiä seuraavan kauppareissun jälkeen!

Noura (Ei varmistettu)

Hitto ettei tääl oo mahollista tykätä postauksesta, koska tää ansaitsis peukkuja ja sydämiä!!

annemaris (Ei varmistettu)

Tulee pikkasen kalliiks tollanen :D Tai no toisaalta kyllä varmaan yhdestä paketista riittää pitkäksikin aikaa..

Erika Naakka
NUDE

No joo jos nyt joka päivä tekee niin tumman silmämeikin että tällaiset tarvii :D ja huomasin just et yhdestä suojasta riittää kolmeenkin silmämeikkiin!

Katja (Ei varmistettu)

Ihan huippu vinkki! Niin menee testiin :)

meow (Ei varmistettu)

Hahah, olipas hupaisa vinkki :D En käytä muutenkaan siteitä, joten ne jää omalla kohdalla jatkossakin kaupan hyllylle. Oma kikkani on tuputella irtopuuteria silmien alle ja meikin ollessa valmis huidon isolla siveltimellä irtopuuterit pois :)

Laura (Ei varmistettu)

Postaus on hauska, en sitä kiellä, mutta et kai nyt oikeasti käytä pikkuhousunsuojaa tällaiseen hommaan? Todella kamalaa kulutusta! Pkkkuhousunsuojat eivät ole missään mielessä ekologinen tuote alkuperäiseen käyttötarkoitukseensakaan, saati tällaisessa kosmeettisessa jutussa.

En todellakaan ymmärrä ihmisten kulutustarvetta ja kyvyttömyyttä nähdä, miten tällaisilla valinnoilla valitsee oman itsen luonnon sijaan. Meidän jokaisen on vaan kyettävä tekemään niitä päivittäisiä valintoja luonnon puolesta, joten mielestäni on vain ja ainoastaan edesvastuutonta mainostaa tällaista blogissa, jota varmasti seuraa useita nuoria ihmisiä, jotka katsovat sinua ylöspäin. Mä ainakin vaan opettelin meikkaamaan ne silmät ensin, niin ei tarvitse tuhlailla pikkuhousunsuojia tai muitakaan tuotteita tällaiseen älyttömyyteen.

Erika Naakka
NUDE

pyrin tietysti ekologisiin tekoihin jatkuvasti arjessa, eikä yhden pikkuhousunsuojan käyttäminen kuussa meikkaamiseen ole mielestäni kauhean suuri rikos :) kuten jollekin muulle taisin jo vastata, tätä kikkaa tulee varmaankin käytettyä vain tummaa juhlameikkiä tehdessä eli juurikin ehkä kerran kuussa ja yhdestä suojastahan riittää matskua ainakin kolmeen silmämeikkiin!

Hannah (Ei varmistettu)

Jooo.. ei :D taidan itse jatkossakin tehdä pohjan viimeisenä :D Vaikka minustakin se tuntuu ihan nurinkuriselta, mutta sen verran harvoin tarvitsee asiaa miettiä että en kyllä tälläiseen hupsutteluun sen takia ryhdy, mutta hyvät naurut sain ja toimiihan tuo :D

Eija (Ei varmistettu) http://makeupbyeija.blogspot.fi

Tämä on nyt AIVAN LOISTAVA vinkki! Hetki jolloin voi todeta, että jotain mitä tarvitsee, niin näitä löytyy aina kaapista! ;)

Taru /HOME AT LAST (Ei varmistettu) http://homeatlastblog.com

Mä hajoon, Erika!!! :D :D :D Ihan loistava vinkki, ehkä tipsaan Emiliaa niitä blogikemuja silmällä pitäen, niin kaikki mimmit voi sit olla pikkuhousunsuojat silmillä, ja voidaan ehkä ottaa myös ryhmäkuva Instaa varten! ;) :D LOL. Kiitti päivän hajoilusta.

Jonna (Ei varmistettu) http://Www.jonna.info

HAHA!!! Hullu, mutta huippu idea! :D

Mirette (Ei varmistettu) http://haikumotorik.blogspot.com

Haha, mahtavaa! Tämä vinkki pitää ottaa ehdottomasti käyttöön! :D

Kommentoi