Maailman noloin meikkausvinkki! Näinkin voi käyttää pikkuhousunsuojia

Yksi suurimmista ongelmista meikkaamisessa on se, kun luomiväri värisee meikkausvaiheessa silmänalusille. Silmämeikin teon jälkeen silmänaluset ovat täynnä tummaa jauhetta, joka sitten poispyyhittäessä leviää entisestään ja jämähtää paikoilleen tuoden ihanat varjot silmien alle. Niin kuin tummia silmänalusia olisi jo peitellyt tarpeeksi! Kovalla vaivalla puunattu pohjameikki täytyy pyyhkiä pois ja yrittää korjata aiheutettu vahinko.

Siksi meikkaajat suosittelevatkin pohjameikin tekoa vasta silmämeikin jälkeen, mutta nurinkurinen järjestys ei ole koskaan tuntunut itselleni järkevältä. Olen yrittänyt insinööriaivoillani keksiä tähän jos jonkinlaista vippaskonstia löytämättä kuitenkaan sitä ihan oikeasti käytännöllistä tapaa välttää tämä hermoja raastava ongelma. Vessapaperi-teippi-yhdistelmä ei pelitä, pelkkä teippi repii ihon vereslihalle ja jonkun lusikan piteleminen silmän alla vaatii jo kolmatta kättä.

luomiväri varisee

Selailin eräänä iltana Youtubesta meikkausvideoita ja törmäsin Chloe Morellon tekemään Kylie Jennerin inspiroimaan tutorialvideoon. Jossain siinä kahden minuutin ja 30 sekunnin paikkeilla videontekijä repeää totaalisesti, ja samoin tein minä! Alkukäkätyksen jälkeen kuitenkin tajusin, että ei saakeli, tässähän on ongelmaani ehkäpä paras idea ever! Kokeilin kikkaa heti seuraavana päivänä ja olin oikeassa. Hommahan toimii täydellisesti.

Okei, eli suuri meikkaussalaisuus on pikkuhousunsuojat! Kyllä, luit aivan oikein. Ja seuraavaksi myös testaat niitä. Ideana on leikata pikkuhousunsuojan päät irti hieman kaarevaan muotoon ja pläjäyttää ne sitten silmien alle suojaamaan pohjameikkiä sotkuilta. Kun suojus on leikattu hieman kaarevaan muotoon, sen saa lähemmäs silmiä ja ripsirajaa.luomiväri varisee 6

Testasin itseasiassa kahta eri merkkiä, Alwaysia ja Vuokkosia (saatu blogin kautta, haha). Näistä kahdesta kandidaatista Vuokkoset toimivat hommassa ylivoimaisesti paremmin kevyemmän liimapinnan ansiosta. Suojat pysyivät paikoillaan hyvin, mutta irrotettaessa meikkiä ei lähtenyt mukana juuri lainkaan! Alwaysissa liimapinta on laajempi ja paljon tujumpi, joten kannattaa vähintäänkin käyttää suoja kämmenselän kautta ennen herkälle silmänalusiholle asettelemista.

luomiväri varisee 4

Erika super approves! (Y) Överihelppoa, nopeaa, kätevää, nerokasta, hauskaa ja kaikkea. Kiitos Chloe!

luomiväri varisee 2 No siis tokihan tähän samaan tarkoitukseen on ostettavissa aikalailla samannäköisiä suojalappusia, mutta hinta-laatu-suhteeltaan tämä DIY-versio vetävät kyllä kilometrin verran pidemmän korren.

Mitäs te tuumitte tästä kreisistä (mutta oikeesti ihan maailman parhaasta) meikkauskikasta?

SEURAA / FOLLOW: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA | INSTAGRAM

Kommentit (21)
  1. Nerokasta, ällistyttävää!! 😀

    1. Ainiin ällistyttävä puuttuikin vielä tuosta listasta! 😀

  2. Hahaha. Päivän piristys! Huippu idea. Tätä täytyy kokeilla . Nauroin ehkä enemmän vielä sille että olit pikkuhousunsuojatkin saanut blogin kautta. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *