Maailman paras luomivärin pohjustusaine

Kun on käyttänyt jotain tiettyä meikkituotetta vuosikaudet, on siitä ehkä jopa vähän haikeaa luopua ja siirtyä seuraavaan. Joudun kokemaan tällaisen riipaisevan eron ikisuosikkini Urban Decay Eyeshadow Primer Potionin kanssa.

Kyllä, me erosimme. Ja olen löytänyt uuden ja paljon edullisemman: Wet n Wild Photo Focus Eyeshadow Primerin*.

Ostin ensimmäisen testitarkoituksessa, kun olimme Miian kanssa kosmetiikkakaupoilla ja hän puhui minut ympäri. ”Ai parempi kuin UD?” ”Kyllä, tää on parempi”. Ja pakkohan se oli ottaa testiin ja saman tien Wet n Wild kiilasi vanhan suosikkini ohi. Miia valitsi tämän myös kauneusboksiinsa eli nyt on oltava kovasta tuotteesta kyse!

Siitähän on kulkenut huhuja, että Urban Decay olisi muuttanut Primer Potionin reseptiä ja uusi versio ei olisi ollenkaan kuin alkuperäinen. Tähän huhuun en ota kantaa, mutta jostain syystä uudemmat ostamani Primer Potionit eivät vain ole toimineet yhtä hyvin, kuin se ihan ensimmäinen vuonna nakki-ja-muussi.

Wet n Wild Photo Focus Eyeshadow Primer pitää luomissa kiinni ihan minkä vain ja ihan niin kauan kuin haluat. En käytä tätä arkisin, koska meikki pitää tämän käytön jälkeen pestä vähän huolellisemmin pois.

Tämän kanssa rasvoittuvimmillakin silmäluomilla pysyy niin luomiväri, nestemäinen rajaus kuin kajal-kynäkin. On ihanaa, että voin tämän kanssa luottaa siihen, että lempimeikkini – ruskea kajal-rajaus ja sen päällä häivytetty ruskea luomiväri – pysyy silmissä täysin liikkumattomana aamu-kasista iltamyöhään.

Eikä tätä Wet n Wildin luomivärin pohjustusainetta todellakaan ole hinnalla pilattu, Stockalla tämä maksaa 7,50 ja Cocopandalla vähän päälle 6 egee. Jos ei jo tullut selväksi, niin suosittelen! 😉

kauneus meikki
Kommentit (11)
  1. Mulla vuosien takaa jo lemppari tuo sama UD:n pohjustus, mutta nyt uuden ostaessani huomasin kanssa ison eron vanhaan. Täytyypä ottaa tämä testiin seuraavaksi!

  2. Kuivattaa älyttömästi, ei jatkoon:(

    1. Höh miten mulla ei yhtään!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *