Maailman parhaan tekstuurisuihkeen metsästys

NUDE

*sis. mainoslinkkejä

Tykkään katsella Instagramista eri kampaajien tekemiä tutorial-videoita. Yleensä ne näyttävät nopeutettuina myös niin helpoilta, että uskottelen itsekin niihin pystyväni ;) Yksi asia, jota jokainen kampaaja aina suihkuttaa mallinsa tai mallinukkensa hiuksiin ja letin päälle ennen sen nyppimistä on tekstuurisuihke. Sen ideana on antaa hiuksiin rakennetta ja pitoa, jolloin esimerkiksi letittäminen on helpompaa, kun suortuvat pysyvät paremmin näpeissä ja lisäksi esimerkiksi letin nyppiminen muhkeammaksi käy kätevästi, kun hius ei ole liukas ja valuva.

Itse olen käyttänyt omissa hennoissa ja liukkaissa hiuksissani milloin mitäkin suihketta rakennetta antamaan. Tähän asti parhaiten on toimineet erilaiset kuivashampoot ja erityisesti tuo Batisten XXL Volume Spray, mutta se tekee hiuksen välillä liiankin tahmaiseksi ja jopa takkuiseksi. Ja toinen lemppari Biozell Texturizing Spray toimii ehkä parhaiten aukinaisiin hiuksiin. Siksi olen nyt ottanut asiakseni etsiä sen kaikista parhaan ja ammattilaisten suosiman sprayn, jota vieläpä saisi tilattua tänne Suomeen saakka.

Ehkäpä kaikista suurimmassa kulttimaineessa on Ouai Texturizing Hair Spray. Se näkyy melkeinpä jokaisen ammatilaisen Instagram-tilillä, mutta kuluttajien olen muutamissa nettikaupoissa huomannut haukkuvan sitä. Ouaita ei saa tietääkseni Suomesta, mutta sitä löytyy Feeluniquesta*, josta aion itsekin nyt tilata tätä testiin. Ja psst, koodilla TAMMIKUU saat 15% alennuksen, jos tilaat yli 35 eurolla 2.2.18 asti.

Toinen hyvin monella kanavalla näkyvä tuote on Oribe Dry Texturising Spray. Sitäkään ei Suomen kamaralla myydä, joten jos sitä halajaa testata, voi sen tilata Space NK:sta. Selailin myös eri lehtien nettisivuja ja parhaiden tekstuurisuihkeiden listauksia. Kahden edellisen lisäksi monista listoista löytyi Moroccanoil Dry Texture Spray, joka olisi ihanan helppo saada ihan vaikka Sokokselta. Jotenkin musta tuntuu, että mulla jopa on tämä jossain kaappien kätköissä, pitääpä pistää etsintäpartio pystyyn.

Täydellisen tekstuurisuihkeen etsintä siis jatkuu. Kerron heti, kun löydän taas uuden lempparin. Ja hei, mikä sun lempparituote tässä kategoriassa on?

Kommentit

Eessi (Ei varmistettu)

Kokeileppa Living Proofin dry volume blastia, Kevin Murphyn bedroom hairia tai Joicon bodyshakea! :)

Erika Naakka
NUDE

Tota Joicoa olen testannut ja se ei tehnyt mun tukalle juuri mitään ja oli jotenkin myös vähän liian märkää :/ Mut noi muut kuulostaa kyllä hyviltä! Täytynee yrittää saada testiin :) Kiitos vinkeistä!

Heidi_____l (Ei varmistettu)

Living Proofille myös täältä ääni - aivan tajuttoman hyvää tavaraa! Ouai on ihan lirua siihen verrattuna.

Aili (Ei varmistettu)

Redken 15 Quick Tease on ihan ylivoimainen lyhyen ja ohuen tukan runsastaja. Sopii myös viimeistelyyn.

Erika Naakka
NUDE

Uuh no toi vois olla! Täytyypä ehkä kokeilla :)

Andromeda (Ei varmistettu)

Redken 15 Quick Teasea ei voita mikään. Se on täydellinen tuote ohuelle tukalle, kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos et ole vielä tutustunut.

katrielli (Ei varmistettu)

Kerastase VIP (volume in powder) on mun ehdoton lemppari. Hiuskiinne- ja puuteri samassa. Kuiva ja kevyt täydellinen varsinkin tupeerauksien alle ja kampauksiin.

Erika Naakka
NUDE

Hmm tuota olen kyllä testannut, mutta siitä ei tuntunut tapahtuvan juuri mitään mun hiuksissa. Ehkä  vain olen liian vaativa :D

Pöyhis (Ei varmistettu)

Turun suunnalla kauppakeskus Myllyssä kampaamo hiuskeskus ainakin myy oribea. Siellä tosi iso hylly shampoista öljyihin :)

NinaA (Ei varmistettu)

Mun lemppari on Label.m Texturising volume spray. Se on eka jota kokeilin pari vuotta sitten. Mikään ei oo vielä sitä voittanut mun kokeilluista.

Erika Naakka
NUDE

Hmm tähän olen tainnut törmätä joskus jossain. Täytynee ottaa mukaan ostoslistalle! :)

Vera- (Ei varmistettu)

Mä oon tykännyt käyttää Balmainin texturizing salt sprayta! Ihan loistava tuote kunhan sitä ei laita liikaa

Erika Naakka
NUDE

No tätä mä oon käyttänyt joskus vuosia sitten. Mutta en ehkä hae sellaista suolasuihkemaista tahmaisuutta vaan jotain puuterisempaa ja kuivempaa hmmm...

Nooraaa (Ei varmistettu)

Ehdottomasti ääni Oribelle! Omani olen ostanut kampaajaltani Peilistä Helsingistä :-)

Erika Naakka
NUDE

Ai sieltä saa, no hyvä! :)

HM
rakastan rakastan

Ostin Oriben syksyllä ja petyin hiukan, ei jaksa jotenkin antaa tarpeeksi volyymia minun tukkaani, ainakaan omaan makuuni (plus tosi kallis). Olen käyttänyt ahkeraan LCC:n Good to go-kuivashampoota (ei light), antaa supervolyymin ja puhdistaa samalla. Tuoksuu tosin alkuun voimakkaasti kinuskikastikkeelta, mutta tuoksu häviää nopeasti. Taidan kokeilla seuraavaksi tuota Ouai:ta, kiitos vinkistä.

Erika Naakka
NUDE

Hei toi kuulostaaki hyvältä. Täytynee pistää tutkimuslistalle ;)

elina dsa (Ei varmistettu) http://asuskr.com/free-visa-gift-card-generator.php

thanx for sharing this information content. happy use this

Noora__ (Ei varmistettu)

Kevin Murphyn bedroom hairia suosittelen myös - se on ihana ja tuoksuu niin hyvältä :)

Erika Naakka
NUDE

Taas ääni tälle! Täytynee testata myös tätä siis.

Mimi de Paris (Ei varmistettu)

Oribe on noista oman kokemukseni mukaan ehdottomasti paras. Sitä saa Hesasta Korkeavuorenkadulta Loisto kampaamosta. Ylipäätään Oribe on aivan taivaallisen ihana myös tuoksultaan.

Kommentoi