MAC Eye Brows

Tämä kevät on sinänsä mennyt hyvin, koska olen löytänyt niin monta supertuotetta meikkipussini täytteeksi 🙂 Edellinen ihanuus oli The Balmin heleyttäjä ja nyt esittelen teille pikaisesti uuden rakkauteni MACin Eye Brows -kulmakarvavärin.

Käväisin siis täällä Turun Stockmannilla MACin pisteellä, josta ohut kynämäinen väri lähti mukaani. Olen nyt viikon verran testaillut uutukaistani ja olen täysin myyty. Kynämäinen kärki on sopivan kova, eikä väriä ei tule yhtään liikaa. Pieni kärki on myös supertarkka, joten luonnollinen lopputulos syntyy helposti pieniä vetoja omien karvojen sekaan vetämällä. Eipä siis ihme, että tätä kulmaväriä ylistetään niin lehtien kuin blogienkin palstoilla 🙂

Sävykin osui nappiin, kiitos MACin pisteen myyjien 🙂 Omani on Stud, joka on melko tumma ja harmaaseen taittava ruskea. Punaisuudesta kun en kulmissani pidä yhtään. Ja jos joskus haluan tosi luonnollisten kulmien sijaan statement-kulmat, sipaisen päälle vielä vähän tummaa luomiväriä. Mutta arkikäytössä tämä on yksinkin aivan perfecto! Jos nyt yksi miinus täytyy sanoa, niin se on hinta. Pienestä puikosta saa nimittäin pulittaa lähes 20 euroa.

Onko tämä kynänen teille tuttu? 🙂

Kommentit (18)
 1. Muistuttaa kovasti Anastasia Brow Wiziä, jonka osto houkuttelee.. tää ois halvempikin 😮

 2. Saako noita suomessa mistään muualta kun macin omasta kaupasta? Sokokselta? 🙂 pakko saada testaa!

  1. Ei valitettavasti saa :/ Mutta en ole ihan varma, saako MACilta tilattua netistä?

   1. MAC ei ainakaan omilta kotisivuiltaan toimita meikkejä Suomeen. 🙁

   2. MACin tuotteita voi tilata ilmaiseksi pienemmistäkin kaupungeista löytyviin stockmann beautyihin 🙂 oma väri pitää kuitenkin selvittää itse, vaikka jostakin nettiswatcheista.

    1. Aivan totta joo! Hei kiitos vinkistä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *