MAC tuli Tapiolaan + mitä kannattaa ostaa

Meikäläinen näin espoolaistuneena on aika innoissaan Tapiolassa sijaitsevan Ainoa-kauppakeskuksen torstaina auenneesta laajennuksesta. Uusien raflojen (mm. Fafa’s ja Sandro, jes!) ja liikkeiden lisäksi Stockmann laajeni neljäkerroksiseksi jättiläiseksi.

Sain kutsun kauppakeskuksen avajaisten yhteydessä pidettyihin MAC-pisteen avajaisiin. Aika hienoa, että merkin niukahko saatavuus laajenee taas hieman! Nyt meikäläiselläkin on MACin meikit ihan kymmenen minsan etäisyydellä kodista 😉 Tähän mennessä MACia on Suomessa myyty Helsingin, Turun, Tampereen ja Vantaan Jumbon Stockalla.

mac espoo tapiola ainoa.jpg

mac espoo tapiola ainoa 2.jpg

mac espoo tapiola ainoa 7.jpg

MACin maine on vahvimmillaan ammattilaisten keskuudessa ja alunperin merkin meikit kehitettiinkin juuri meikkiammattilaisten käyttöön. Nykyisin meikit on tarkoitettu myös meille tavallisille kaduntallaajille ihonväristä, iästä ja sukupuolesta riippumatta. Esimerkiksi meikkivoiteiden sävyvalikoima on niin laaja, että varmasti jokainen löytää sieltä omalle iholleen sopivan sävyn.

Tilaisuudessa muistutettiin myös hienosta hyväntekeväisyystyöstä, mitä MAC tekee. Merkin jokaisesta AIDS Fund Viva Glam -huulipunatuotteesta menee nimittäin 100% jokaista senttiä myöten hyväntekeväisyyteen ja taisteluun AIDSia ja HIViä vastaan. Huulipunat tunnistaa niiden punaisista hylsyistään (kuvassa alimmalla rivillä).

mac espoo tapiola ainoa 11.jpg

mac espoo tapiola ainoa9.jpg

mac espoo tapiola ainoa 3.jpg

Mikäli MAC ei ole vielä brändinä niin tuttu, tässä muutama merkin legendaarinen best seller, jotka ainakin kannattaa käydä paikan päällä testaamassa.

MAC Retro Matte Lipstick, sävy Ruby Woo on merkin kulttimaineen tavoittanut huulipunasävy. Kirkas punainen, joka imartelee kaikkia ihonsävyjä ja mattainen koostumus, joka pysyy huulilla vaikka koko päivän. Muutenkin merkin kaikki huulipunat ovat arvostettuja ja ne kannattaa ehdottomasti tsekata. Myös vikassa kuvassa Sabinan huulilla oleva ruskea Stone-sävy on upea!

MAC Prep + Prime Fix+ on meikkisuihke, jonka hyödyt ovat ehkä menneet monelta ohi. MACin kuuluisaa fixplussaa voi siis käyttää pohjameikin valmistelussa pyyhkimällä iho sillä kasvoveden tavoin. Sitä voi myös käytää meikinkiinnityssuihkeena viimeisenä silauksena meikin päällä. Lisäksi se toimii täydellisesti luomivärien kanssa luomivärisiveltimeen suihkautettuna, jolloin saat kostutetulla siveltimellä luomiväristäsi kaiken pigmentin irti ja sävystä intensiivisemmän.

MAC Eyeshadows. Luomivärit ovat myös merkin myyntivaltti ja erityisesti ammattilaisten suosiossa. Suosituimpia sävyjä yli 100 sävyn valikoimasta ovat vaalea hieman kuultava Nylon, kultainen All That Glitters ja mattaruskea Espresso.

MAC Pre + Prime Lips on hyvä pohjustustuote huulille etenkin, jos käytät mattahuulipunia. Se kosteuttaa ja tasoittaa huulten ihon ja tekee huulimeikistä pysyvämmä.

MAC Paint Pot on jotain voidemaisen luomivärin ja primerin väliltä ja sitä voikin käyttää molempiin tarkoituksiin.

Omina suosituksinani voisin mainita merkin Brows-kulmakynät (postaus) ja siveltimet, jotka ovat ehdottomasti ihan huippuluokkaa. Ja vaikka siveltimet ovat hintahaitarissa siellä korkeammassa päässä, kannattaa niiden ostamista harkita, jos olet kiinnostunut hyvistä meikkausvälineistä. Erityisesti luomivärisiveltimet 239 ja 217 ovat kyllä jokaisen euron arvoisia (postaus näistä)!

mac espoo tapiola ainoa 4.jpg

mac espoo tapiola ainoa 10.jpg

mac espoo tapiola ainoa 8.jpg

mac espoo tapiola ainoa 6.jpg

Onko täällä muita uudesta Ainoasta innostuneita espoolaisia? 😉

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *