Mahtavat peruspaletit

NUDE

Aina kun joku ystävistäni kysyy kaupassa käydessä vinkkiä luomivärin ostoon, vinkkaan useimmiten IsaDoran suuntaan. IsaDoran luomivärit on hinta-laatusuhteeltaan siellä ihan TOP-listan kärkisijoilla ja kiilaavat laadussa monen paljon kalliimman paletin eteen.

Olen monesti hehkuttanut merkin Matte Chololates -palettia (postaus), jota olen käyttänyt päivittäin nyt varmaan kuuden vuoden ajan niin kulmiin kuin silmämeikkiinkin. Ja nyt kun vihdoin päädyin testaamaan tämän syksyn uutuuspaletteja, voin todeta jälleen, että IsaDora ei koskaan petä.

Uudet neljän sävyn paletit ovat nimeltään Moon Rock ja Urban Green. Moon Rockissa yhdistyvät hopea, harmaa ja kaunis murrettu sininen. Urban Greenissä on nimensä mukaan vihreän eri sävyjä. Tosin urban ei ehkä ole paras sana kuvamaan metsästä ja luonnosta muistuttavia ruskeaan taittavia sävyjä.

Pigmentti näissä 16,90 euron paleteissa on ihan järjettömän hyvä. Suorastaan kermainen, kuten kauneusbloggaajien on tapana ilmaista, kun kohdalle sattuu oikein todella pigmenttinen väri. Lisäksi nelikkopalettien, kuten muidenkin IsaDoran luomivärien, mukana tuleva luomiväriapplikaattori on todella käypä kapistus. Tällaisiin ei törmää joka päivä!

Urban Greenin sävyt eivät ehkä ole itselleni niitä mieluisimpia silmämeikkisävyjä ja paletin värit ovat myös harmillisen lähellä toisiaan. Olisin myös kaivannut yhden mattasävyn sijasta kahta, kuten Moon Rockissa.

Omaksi suosikikseni onkin näistä kahdesta noussut kylmempi ja variantimpi Moon Rock, jolla luonnistuu niin juhla- kuin arkimeikkikin, ja jolla olen monena arkipäivänä sutaissut itselleni silmänrajaukset about kymmenessä sekunnissa. Mitkä muuten on kestänyt luomilla ilman pohjustusainetta  koko päivän. Härregud. Tästä paletista täytyy ehdottomasti kyhäistä tutorial, vai mitä olette mieltä?

// IsaDora is one of those companies that makes a really good quality eyeshadows at a very low price. These two are the newest quartets and I love them! Expecially the cool Moon Rock. I can you it on daily basis as well on weekends. I made my eyeliner with it the other day and it lasted the whole day without any primers or other magic tricks. Crazy!

Kommentit

Johanna Isabella

Mulla on myös Matte Chocolates -paletti päivittäisessä käytössä ja se on aivan ykkönen. Oon aina aatellut, ettei mulle helmiäiset passaa, mutta ehkäpä täytyisi vain uskaltaa kokeilla. Tutorialia siis kehiin ehdottomasti, olisi ihana nähdä miltä sävyt näyttää luomilla! :)

Erika Naakka
NUDE

Laitetaan siis toivelistaan! :)

Marianne Pykäläinen
Nevaeh

Mie ihastuin IsaDoran luomiväreihin pari vuotta sitten, enkä taida enää muutta käyttääkään. Moon Rockin sävyt ovat ihania ja sininen toisi hieman särmää omiin meikkausrutiineihin! Pitääpä palkkapäivänä juosta kauppaan hakemaan :)

Erika Naakka
NUDE

Joo jos en olisi Urban Decayhin koskaan tutustunut niin varmaan minäkin käyttäisin vain IsaDoraa :)

Haha #beautybloggermademebuyit :D

Kommentoi