Major itserusketusmoka ja kuinka korjasin sen

Rakkaat kuulijat. Olen tehnyt suuren virheen. Virheen, jollaista en ole tehnyt koskaan aikaisemmin. Levitin itseruskettavan nimittäin aivan järkyttävän huonosti. Siis aivan järkyttävän huonosti. Katso vaikka!

Kyseisellä itseruskettavalla ei oikeastaan ole merkitystä, sillä näin voi käydä melkein minkä tahansa karttavärittömän itseruskettavan kanssa. Erityisesit vaahdon, joka voi kuivua iholle nopesastikin. Olisi vain pitänyt olla paljon tarkempi. Mutta kun ikilempparini, Vita Liberata Fabulous Self Tanning Tinted Moussen kanssa mulle ei ole koskaan käynyt näin, enkä aina ole senkään levityksen kanssa ollut niin älyttömän tarkka. Se taitaa vain levitä iholle kauniimmin.

itseruskettava.jpg

Karttaväri itseruskettavassahan tarkoittaa sitä, että itse tavara on jonkin sävyistä, yleensä rusehtavaa, joten näet koko ajan, mihin olet tuotetta levittänyt. Itse siis olen aina ollut karttavärillisten ystävä, mutta tuntuu, että uusimmat tuotteet ovat yhä useammin sävyttömiä. Karttavärittömissä ii-ärrissä on toisaalta se hyvä puoli, ettei väriä leviä esimerkiksi lakanoihin tai vaatteisiin yön aikana. Mutta olen ollut valmis pesaisemaan lakanat, koska hyöty-haitta-suhde karttavärisillisissä on sen verran hyvä. Silloin ei nimittäin ikinä voi käydä näin!

”Onneksi” testasin tätä uutuutta toki juuri ennen vilkasta pressipäivää ja bileiltaa. Kotona röhnöttämisen sijaan minun piti siis olla heräämisestä kahden tunnin päästä ihmisten ilmoilla ja kädet tosiaankin näyttivät tuolta. Mini-paniikki meinasi iskeä sängystä noustessa, mutta päätin ottaa asian rauhallistesti ja lähteä kohti haastetta. Vaikka teki kyllä mieli painua takaisin pehkuihin ja perua kaikki päivän menot.

vita liberata mousse.jpg

Netti olisi varmasti ollut täynnä pullollaan kaikenmaailman itserusketuksenpoistovinkkejä soodamömmöstä sitruunamehuun, mutta meikäläinen päätti lähteä touhuun perinteisellä öljyn ja kuorinnan yhdistelmällä. Hieroin sormien välit lähes vereslihalle öljyn, kuorinta-aineen ja kuorintahanskan kanssa, mutta rajat olivat silti lähes samanlaiset kuin aluksi. Naurukohtaukset ja paniikin omaiset tuntemukset vuorottelivat, kun yritin kuumeisesti keksiä uusia ideoita asian korjaamiseksi.

itseruskettava 2.jpg

Päätin lähteä aika riskaabeliin touhuun ja korjata itserusketusmokan levittämällä lisää itseruskettavaa. Kuulostaa hullulta, mutta hyvin se onneksi meni. Otin käteeni pienen synteettisen luomivärisiveltimen, kaivoin kaapista lempi-itseruskettavani eli tuon mainitsemani karttavärillisen Vita Liberatan moussen ja maalasin sillä sitten tarkasti vain ne kohdat, joihin edellinen ii-är ei ollut tarttunut. Uhkarohkeaa, mutta se toimi! Vaahto antaa onneksi heti väriä ja parin tunnin päästä uskalsin jo pestä kädet, eikä väri enää lähtenyt mihinkään ja kädet näyttivät taas onneksi normaaleilta. Ja tietysti superruskettuneilta 😉 Katastrofi selätetty!

Blogit.fi + Facebook + Bloglovin’ + Instagram

Kommentit (2)
  1. Ässätässä
    1.5.2018, 17:12

    Heh, apu! Mua kiinnostaisi muutenkin postaus itseruskettavista! Haluaisin olla päivettynyt, mutta just tällaset jutut kuumottaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *