Matte vs. glossy

NUDE

Mattaa vai kiiltävää? Siinäpä kysymys. Tänä keväänä ja kesänä fashionistat töpöttävät punattujen huuliensa päälle puuteria mahdollisimman mattapintaisen lopputuloksen saamiseksi. Myös Costumen kansikuvauksissa (Youtube-video ja postaus) meikkaaja Miika Kemppainen puuteroi mallin huulet kevyen punaamisen jälkeen.

Kuvassa näkyvät tuotteet: Rimmeliltä saatu uusi Apocalips huulilakka, sävy 303 Apocaliptic (huulissani oikeanpuoleisessa pallurassa). Vasemmassa pallerossa taas mattainen Make Up For Everin Rouge Artist Intense, sväy 37 ja sen päälle laitettuna Artdecon Silk Touch -irtopuuteria. Ja täytyy kyllä myöntää, että mä olen kallistumassa ihan vähäsen mattaisten huulien puolelle, vaikkakin tällaiselle minihuuliselle sopisi paljon paremmin kiiltävä puna. But I don't care! ;) Kumman punaustyylin puolella te seisotte tänä keväänä ja kesänä?

Ja alkuviikon pika-arvonnassa Clarinsin BB-voiteen voitti muuten Emmi L! Onnea Emmille ja kiitos teille kaikille osallistumisesta! Katsotaan, mitä seuraava arvonta tuo tullessaan ;) Voittajalle on lähetetty sähköpostia.

Kommentit

Ella (Ei varmistettu)

Mullakin on minihuulet ja tykkään enemmän mattaisista huulista ;) Kosmetologi kun oon, niin moni kauhistelee kun en meikkaa "etikettien" ja ohjeiden mukaan itseäni, vaan saatan normipäivänä valita muuten lämpimän meikin, mutta silmiin laittaakin kylmää violettia.. :D

Marianne (Ei varmistettu)

Matten puolelle kääntyy kyl mää et kiiltävistä tulee niin helposti vaan sotkunen ja matte huulet sopii kyll joka meikkii niiin hyvi :D

Heidi (Ei varmistettu)

Noille säännöille viitataan kintaalla! Sehän meikkaamisessa onkin ihaninta, saa tehdä just niinkuin haluaa, tulee vaan mielenkiintoisempaa jälkeä, jos yhdistelee esimerkiks kylmää ja lämmintä! Tuo jotenkin enemmän eloa meikkiin!:) Tokihan noillekkin on aikansa ja paikkansa, onhan se harmonisuus tietenkin kaunista. Ja korjaavat meikit tietenkin erikseen;)

Erika Naakka
NUDE

mäkin oon rajojen ja sääntöjen rikkomisen kannalla meikkaamisessa! ;)

nita-karoliina (Ei varmistettu) http://nita-karoliina.blogspot.fi/

toi rimmelin lakkahuuli juttu muuten mainio ja värit nahtavat! itselläni muunmuassa tässä sitä huulilla:http://nita-karoliina.blogspot.fi/2013/03/punk-moses.html

ajattelin mennä lisää ostamaan eriväreissä. muutenkin kypsässä 28 vuotiaan iässä olen vasta kunnolla aloittanut huulipuna ym kokeilut. ennen olin huulirasva ja "ehkäjoskusjosmuistan" laittaa jotain ennen illanviettoa. nyt laitan niin usein kun mahdollista ja kokeilen erivärejä!

Erika Naakka
NUDE

joo, mäkin oon ajatellut hankkia noita vähän lisää. tosi helppoja tuotteita käyttää ja huulilakka on tosi pigmenttinen :)

Suvi / Port Coton (Ei varmistettu) http://port-coton-de-suvi.blogspot.com/

Matta, ehdottomasti!! Oon jotenkin rakastunut nyt keväällä mattahuulipuniin ihan totaalisesti :) Etenkin räväkämpien sävyjen kanssa mattahuulipuna on paljon hillitympi ja jotenkin tyylikkäämpi. Hennot huulikiillot on sitten asia erikseen, enkä kyllä niitäkään ole heti hylkäämässä. ;)

Kivasti toteutettu postaus! :)

Petra / Viilankantolupa (Ei varmistettu) http://viilankantolupa.bellablogit.fi

Mä äänestän mattaa! Pysyy pidempään eikä ime kärpäspaperin lailla hiuksia niin kuin kiiltopinta. Vaikka toisinaan hamstraankin huulipunia melkein epäterveellä kiihkolla, käytännössä usein väritän vaan huulet kynällä ja se on siinä. Ei mitään logiikkaa, mutta harvemmin näissä intohimoasioissa kaipa onkaan. :)

Vanessa (Ei varmistettu)

Itse olisin syksyllä sanonnut matta, mut oon hurahtanut kiiltoon ihan täysin!!!! Erityisesti semmosiin luonnollisen näköisiin ja toisena ääripäänä Marc by Marc Jacobs syksyn 2013 look (hiukset ja meikki) sai ihan kikseihin - kesällä sitten punainen kiiltävä huulipunaa + minimaalinen muu meikki ja isot, kiharat hiukset...niin no, toi on kyl syksyn mallistosta, mut oon myyty, haha :D

Vanessa (Ei varmistettu)

JA niin, mielestäni sinulle sopii noista kahdesta matta versio - ihana keväinen meikki muutenkin :)

Erika Naakka
NUDE

joo marc by marc jacobsin meikki oli ihana!

ja kiiiiitti :) eikä tohon meikkiin tarvittu muuta, kuin pohjameikki, kulmakynä ja huulipuna ;)

Suzy (Ei varmistettu) http://suzyberryx.blogspot.fi/

Matta, etenkin kirkkaanpunainen sellainen on ihana!

Noora (Ei varmistettu)

Vitsi miten ihanan freesi kuva :)

Erika Naakka
NUDE

:)

Kommentoi