Matte vs. glossy

Mattaa vai kiiltävää? Siinäpä kysymys. Tänä keväänä ja kesänä fashionistat töpöttävät punattujen huuliensa päälle puuteria mahdollisimman mattapintaisen lopputuloksen saamiseksi. Myös Costumen kansikuvauksissa (Youtube-video ja postaus) meikkaaja Miika Kemppainen puuteroi mallin huulet kevyen punaamisen jälkeen.

Kuvassa näkyvät tuotteet: Rimmeliltä saatu uusi Apocalips huulilakka, sävy 303 Apocaliptic (huulissani oikeanpuoleisessa pallurassa). Vasemmassa pallerossa taas mattainen Make Up For Everin Rouge Artist Intense, sväy 37 ja sen päälle laitettuna Artdecon Silk Touch -irtopuuteria. Ja täytyy kyllä myöntää, että mä olen kallistumassa ihan vähäsen mattaisten huulien puolelle, vaikkakin tällaiselle minihuuliselle sopisi paljon paremmin kiiltävä puna. But I don’t care! 😉 Kumman punaustyylin puolella te seisotte tänä keväänä ja kesänä?

Ja alkuviikon pika-arvonnassa Clarinsin BB-voiteen voitti muuten Emmi L! Onnea Emmille ja kiitos teille kaikille osallistumisesta! Katsotaan, mitä seuraava arvonta tuo tullessaan 😉 Voittajalle on lähetetty sähköpostia.

Kommentit (14)
  1. Mullakin on minihuulet ja tykkään enemmän mattaisista huulista 😉 Kosmetologi kun oon, niin moni kauhistelee kun en meikkaa ”etikettien” ja ohjeiden mukaan itseäni, vaan saatan normipäivänä valita muuten lämpimän meikin, mutta silmiin laittaakin kylmää violettia.. 😀

  2. Matten puolelle kääntyy kyl mää et kiiltävistä tulee niin helposti vaan sotkunen ja matte huulet sopii kyll joka meikkii niiin hyvi 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *