Maybelline SuperStay Ink Crayon Lipstick – Testissä uutuuspunat

Vähän aikaa sitten vilautin Instagram Storiesissani (@erikanaakka) isoa läjää markettikosmetiikkatuotteita, joita aloin testailla Trendin juttua varten. Muutama teistä bongasi kuvastani heti nämä Maybelline SuperStay Ink Crayon Lipstick* -huulipunat. Joku myös kyseli jo, koska nämä tulevat kauppoihin, joten tajusin tuolloin, että nyt ollaan jonkun tosi odotetun tuotteen äärellä!

Maybelline Superstay Ink Crayon

Maybelline SuperStay Ink Crayon -huulipunakynät ovat siis huulipunia, mutta hauskasti kynän muodossa. Väriä voi rullata lisää punan toisesta päästä ja toisessa päässä on todella kätevä teroitin.

Lähdin teidän innoittamana testailemaan näitä ja tykästyin näihin oikeastaan heti ensikokeilulta. Käytän jostain syystä yhä vähemmän nestemäisiä huulipunia, joten siksi tällainen perinteisempi huulipuna tuli oikeaan saumaan. Tykästyin myös SuperStay Ink Crayonin hauskaan muotoiluun ja ”kynämäisyyteen”. Punalla on helppo tehdä tarkat rajat ja kärki myös pysyy terävänä teroittimen ansiosta.

Maybelline Superstay Ink Crayon

Koostumus on myös erittäin miellyttävä, sillä kuten nestemäisten punien kohdalla, olen myös siirtynyt mattapunista vähän miellyttävämpiin koostumuksiin. Liekkö vanhuus tehnyt minusta mukavuudenhaluisen… No mutta kuitenkin, SuperStay Ink Crayon -punan jälki on kyllä puolimatta, mutta tunne huulilla on ihan normaalin voidemaisen punan kaltainen ja tuntuinen. Puna levittyy ihanasti, lähes voimaisesti, huulille ja pigmenttiä on niin paljon, että tummemmatkin sävyt on helppo levittää tasaisesti.

Maybelline Superstay Ink Crayon

Väri pysyy huulilla mielestäni pitkään, ei toki ehkä ihan yhtä pitkään kuin täysmattaiset ja nestemäiset punat, mutta olen valmis tinkimään pysyvyydestä, jos saan sitä vastaan mukavuuden tunteen. En valitettavasti saanut Maybellinelta ihan kaikkia sävyjä, mutta tuossa yllä nyt ainakin kuuden saamani sävyn vertailu.

Olen aina pitänyt Maybellinen huulituotteista, olivat ne sitten olleet kiiltoja, perinteisiä punia tai huultenrajauskyniä. He eivät kyllä ole koskaan menneet vikaan! Isot peukut näille!

SEURAA: BLOGLOVIN’ / BLOGIT.FI / INSTAGRAM

// English: Maybelline’s new SuperStay Ink Crayon Lipsticks are my new favorite! The lipstick gives a nice semi-matte finish and feels comfortable on the lips. It’s stays put a long time (well not as long as in supermatte liquid lipsticks) and it’s sharp tip makes it easy to apply. Thumbs up for this – good job Maybelline, again!

Kommentit (3)
  1. Hiukan asian vierestä, mutta mulle tuli tällä viikolla yllätyksenä että joissakin eyelinereissakin on tuollainen terotin. Kävin läpi kaikki omat kynät ja parista löysin tän, helpottaa tosi paljon käyttöä.

    1. Haha no mulla kävi vähän sama juttu! Yhtäkkiä olen löytänyt niitä muistakin tuotteista joita olen käyttänyt jo pitkään 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *