Meikit, jotka paranevat vanhetessaan

NUDE

Uutuusmeikkejä testaillessa tulee välillä eteen eräs ongelma. Kaikki kosmetiikka kun ei ole ihan parhaimmillaan aivan tuliteränä juuri paketti avattuna. 

Ensiksi tulee mieleen ainakin kolme kosmetiikkajuttua, jotka vain paranevat vanhetessaan. Okei, ei varsinaisesti vanhetessaan yli käyttöiän, mutta ainakin muutaman käyttökerran tai viikon jälkeen. Ja näitä ovat ainakin ripsiväri, puuterivippa ja jotkut luomivärit.

Ripsivärit vaativat allekirjoittaneella parinkin viikon käytön, ennen kuin saan kiinni siitä, miten ripsari todella toimii ja yleensäkin minulla menee aikaa tykästyä uusiin ripsareihin. Ehkäpä juuri siksi, että uunituore maskara on lähes aina liian löysää ja koostumukseltaan ohutta.

Omat ohuenohuet ripseni kaipaavat ympärilleen paksua ja vahamaista ripsiväriä näyttääkseen edes vähän tuuheammilta, joten siksi tykkään ripsiväristä vasta kun se on jo avattu monta kertaa ja se on ehkä hieman kuivahtanut alkuperäisestä olomuodostaan. Älä siis tuomitse uutta ripsaria heti ensimmäisellä käyttökerralla!

Toinen juttu, jonka olen huomannut paranevan käytössä on puuterivippa. Kivipuuterien mukana tulevat vipat ovat usein jäykkiä ja jotenkin materiaali on tiheämpää, jolloin puuteri ei kunnolla tartu siihen tai se pölisee levittämisvaiheessa ympäriinsä. Käytössä vippa usein löystyy ja notkistuu, jolloin sen kanssa on helpompi ottaa puuteria pannusta ja vippa tuntuu ihollakin mukavammalta. Yläkuvassa näkyy Maybellinen Fit Me Matte+Poreless Powder -puuterin vipat, joista toinen on ollut käytössä jo varmaan vuoden ja toinen vain pari kertaa (postaus).

Kolmas tuote, joka kuulemma paranevat käytössä ovat luomivärit. Itse en ole tätä koskaan huomannut, mutta jotkut puhuvat luomivärien pinnalla olevasta ensimmäisestä kerroksesta, joka kannattaisi jopa pyyhkiä sormella pois ennen ensimmäistä käyttökertaa! Tätä täytynee kokeilla vaikkapa tuon juuri testiin saamani Anastasian Soft Glam -luomiväripaletin kanssa :)

Tuleeko teille mieleen muita meikkejä, jotka sopisivat tähän ilmiöön?

Ps. sain tämän postausidean, kuten monet monet muutkin ideani, kun olin sängyssä juuri nukahtamaisillani. Heräsin puoliunestani, mutten jaksanut kurottautua kännykälleni kirjaamaan idistäni ylös. Pyysin sitten mieheltäni apua; hän kun oli vielä täysin valveilla. Pyysin häntä lähettämään ideani kännykällään Whatsappiini. Seuraavana päivänä luin viestin, jossa luki: "ripsari & puuterivippa, vanhuus" :D

Kommentit

Sininenn (Ei varmistettu)

Toi luomivärijuttu pitää niin paikkansa joidenkin tuotteiden kohdalla, esimerkkinä Nyxin Ultimate brights paletti jonka pannut on ensin aika ns. kovat, mutta kun vähän enemmän käyttää sivellintä tai sormea paletissa niin värit tulevat paljon pigmenttisempinä ja irtoavat paremmin.

Mikaela K (Ei varmistettu) http://www.inhimillinenturhamaisuus.fi

Ostin viime syksynä kokeiluun hehkutetun Lancomen Monsieur Big-ripsarin ja alussa en tykännyt siitä yhtään. Olin NIIIIIN pettynyt, koska sitä oli hehkutettu ja olisin halunnut pitää siitä. Vasta kuukauden päästä avaamisestya ja ripsarin "kovettumisen" jälkeen aloin oikeasti pitämään ripsiväristä. Onneksi oli kyseessä kalliimpi ripsari eikä päätynyt heti muutaman kokeilukerran jälkeen roskiin :)

-Mikaela
www.inhimillinenturhamaisuus.fi

Jellona (Ei varmistettu)

Hei!
Löysin sulta täältä blogista suosituksen Giletten miesten höylille ja oon käyttäny niitä siitä lähtien. No nyt mulla on pyöriny mielessä se, että onkohan se todella epäekologista käyttää aina yksittäisiä höyliä kuin esim vaihtaa vain päätä höylään.. ootko miettiny tällasta?

Mariannaoo (Ei varmistettu)

Aloin miettiä samaa ja hankin sitten sellaisen metallisen höylän, joka kestää ikuisesti ja siihen vaihdetaan vain terä tarvittaessa...kestopumpulilappuja pitäis kans motivoitua tekemään.

janitajohanna
Janita Johanna

Samaa mieltä erityisesti ripsiväristä! Ihan pieni, mutta silmäänpistävä huomio muuten tästä postauksesta, ensimmäinen lause näyttäisi olevan jäänyt vähän puolitiehen? :-)

Erika Naakka
NUDE

OHO haha yksi sana oli kokonaan jäänyt pois. Kiitos! :D

Kommentoi