Meikkikaappini uudessa asunnossa

Hello, I’m back! Lapsi syntyi syyskuussa ja nyt mulla on vihdoin tunne, että jaksan palata bloggaamisen pariin. Alkutaival oli raskas niin fyysisesti kuin henkisestikin, joten halusin antaa itselleni tarpeeksi aikaa palautua. Vaikka toki koin koko ajan huonoa omatuntoa siitä, ettei blogi päivity 😀

Vauva-arki ei ole ollut mitään maailman luovinta aikaa ja siksi mun pää ei nyt pursua uusia ideoita (postaustoiveita saa esittää!).

Mutta tänään sukelletaan mun meikkivarastoihini! Muutimme uuteen taloomme huhtikuussa ja laitoin kosmetiikkavarastoni uuteen uskoon. Hankkiuduin eroon isosta määrästä turhia purkkeja ja vaihdoin säilytysmuodon laatikostosta näihin Ikean kaappeihin. Toki tätä kamaa on vielä paljon, mutta ainakin nämä on jonkinlaisessa hallinnassa.

Kaapeissa mulla on Mujista ja Clas Ohlssonilta ostettuja laatikoita. Nämä Mujin vetolaatikostot on maailman kätevimpiä, mutta myös aika tyyriitä, mutta olen hankkinut näitä hiljalleen vuosien mittaan.

Huulipunat olen jakanut nudeihin ja punaisiin+tummiin puniin. Kerran siskoni kysyi, mikä on paras punainen huulipuna ja kuten kuvasta näkyy, mun on VÄHÄN vaikeaa valita vain yhtä 😀

Korostustuotteet ja bronzerit (eli nestemäiset ja puuteriset aurinkopuuterit) ovat omissa laatikoissaan. Tosin käytän nykyään kyllä lähes poikkeuksetta Milk Makeupin voidemaista bronzeria tai Lumenen nestemäisiä tuotteita ja korostukseen Hurraw Aura Balmia.

Päivittäisessä käytössä olevat meikit olenkin pitänyt yhdellä hyllyllä, jonka vieressä seisoen peili ikkunalaudalla yleensä meikkaankin. Myös siveltimet ovat kaikki tuossa yhdessä telineessä ja olen suorastaan ylpeä, kuinka vähän niitä on, hah! 😀

Meikkivoiteita mulla on edelleen kyllä aivan liikaa, ne ovat kaikki tuossa ”pohjat” laatikossa. Samassa laatikossa on myös primerit, joita en kyllä käytä oikeastaan koskaan.

Vieressä on ”kasvot”-laatikko, jossa on ihonhoitotuotteita, joita testailen tai käytän harvakseltaan. Päivittäin käyttämäni ihonhoito asustelee kylppärissä.

Omat boksinsa ovat ansainneet myös hiuspannat ja donitsit sekä itseruskettavat.

Viereinen kapea kaappi on sekin täyttynyt jo kosmetiikalla. Siellä pidän esimerkiksi yhtä tällaista ”testattavat”-vetolaatikkoa, johon saan nopeasti piiloon pr-lähetykset, joita en ehdi heti ottaa testiin, mutta jotka kuitenkin kiinnostavat ja ansaitsevat myöhempää tarkastelua.

Kapeassa kaapissa majailevat myös kaikki luomivärit, kulmatuotteet, peiteaineet ja poskipunat. Lisäksi yksi boksi hiustuotteille ja vartalonohoitotuotteille.

Sellaiset kaapistot meikäläisellä! Kiinnostaisiko teitä jonkin laatikon lähempi tarkastelu? 🙂

It’s good to be back!

kauneus meikki
Kommentit (13)
  1. Miksi suosit nestemäistä bronzeria eli mitkä edut puueteriseen? Paljon on sulla meikkejä.

    1. Niillä lopputulos on kuulaampi ja saan myös intensiivisemmin väriä tarvittaessa 🙂

  2. Tottakai kiinnostaa laatikkojen lähempi tarkastelu:) Vaikka yksi meikkilaatikko kerrallaan! Musta on just niin kiinnostavaa nähdä kokoelmia eikä vain joidenkin uuttuustuotteiden esittelyjä.

    1. Jes, kiva kuulla! Siinä mulla onkin sitten matskua kerrakseen 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *