Meikkitutorial: Juhlallinen metallimeikki

NUDE

Eilen esittelin teille yhden testimeikeistäni lauantain Blog Awardseja ajatellen ja tänään saatte siitä tutorialin sopivasti näin viikonlopuksi. Ei kun vaan testaamaan vaikkapa tulevaa pikkujoulukautta silmällä pitäen! :)

1. Homma alkaa, kuten kaikki muutkin silmämeikkitutorialini ;) Eli pohjusta luomet hyvin. Levitin iholle ensin meikkivoiteen ja peiteaineen ja sitten puuteroin luomet kevyesti. Päälle vielä kerros NYX HD Eye Shadow Basea.

2. Väritä sitten koko luomi ripsistä luomivakoon haluamallasi sävyllä. Itse olen tykästynyt tällaisiin luomivärikyniin ja -puikkoihin ja siksi halusin tässä meikissä käyttää GloMineralsilta saamaani Jeweled Eye Pencil -luomivärikynää sävyssä Sterling Silver. Kynä oikein liukuu iholla ja jälki on todella pysyvä! Täältä löydät GloMineralsin jälleenmyyjät ja netistä voit tilata näitä esimerkiksi Bangerheadista.

3. Häivyttele halutessasi luomivärikynän rajoja tavallisella luomivärillä. Tässä käytin Urban Decay Naked-paletin (tilattu täältä*) sävyjä Creep ja Gunmetal ja MAC:n sivellintä #217. Häivytä luomiväriä hieman yläviistoon luomivaon yli, katkoviivan mukaisesti, jolloin saat silmämeikkiin dramaattisuutta ja kissamaisuutta.

4. Tee sitten rajaus mustalla eyelinerilla. Tässä käytin Maybellinen Lasting Drama Gel Lineria, jolla saa todella intensiivisen ja kestävän rajauksen. Geelimäisissä tuotteissa on myös hyvä puoli se, ettei pieni vapina kädessä haittaa, koska rajauksen reunasta tulee pehmeämpi kuin nestemäisellä rajausvärillä tehdystä. 5. Sitten ripsitupsuja liimaamaan. En pysty tarpeeksi painottamaan Kiss Haute Couture Trio-ripsitupsujen ylivoimaisuutta! Jos sinulla on vaikeuksia irtoripsien liimaamisessa, osta nämä! Omani löysin Anttilasta ja sittemmin bongasin näitä myös Sokoksen hyllyltä (jonka tosin ostin silloin tyhjäksi hehe). 6. Ja lopuksi kevyt ripsarointi, jotta omat ripset kiinnittyvät hieman irtoripsiin kiinni. Sipaise ripsaria myös alaripsiin :) Ja meikki on valmis!

SEURAA / FOLLOW: BLOGLOVIN' // FACEBOOK // INSTAGRAM

 

Kommentit

Nunnu (Ei varmistettu)

Tosi kiva silmämeikki :)

Erika Naakka
NUDE

Kiitooooos :))

Laura (Ei varmistettu) http://larazonee.blogspot.fi

Ihanan simppeli meikki :)

Mapsi (Ei varmistettu)

Upea meikki!
juu, hei nuo irtoripsitupsut on ihan huikean kätevät! Niitä löytyi myös Tokmannilta, mistä taas minä ostin kaikki kolme hyllyssä ollutta pakettia! Ja Sokokselta tosiaan ostin ensimmäiset. Arkisinkin olen välillä laittanut vähän antaman raikastusta nassuun. Ja jos tarkasti ottaa liimat pois, niin hyvin saa käytettyä seuraavanakin päivänä. Itse muuten käytän make up storen mustaa liimaa! Tosi kätevää, kun ei jää mitään kökköjä näkyviin vaan liima sulautuu rajaukseen hyvin ja jopa tehostaa sitä! Montako tupsua sulla on per silmä näissä kuvissa?

Erika Naakka
NUDE

MITÄ!?!?!?!? TOKMANNILTA!?!??!?! *juoksee ovesta ulos*

Erika Naakka
NUDE

Ja siis joo mä käytän montamontamonta kertaa niitä uudelleen :) Näissä kuvissa mulla taitaa olla noin viisi per silmä (ja jokaisessa siis kolme pientä tupsua). Neljä pidempää silmän ulkoreunassa ja sitten tuolla keskemmällä yksi lyhyempiä ripsiä sisältävä tupsu :)

Nina (Ei varmistettu)

Kaunis meikki! Ja vaikka ei tähän postaukseen varsinaisesti liitykään, pakko kehua myös hiustesi väriä - täydelliset! Olen itse keskellä piiitkää vaalennusprosessia mustista hiuksista, tuollaiset puhtaan vaaleat kutrit ovat kuin haave vain, toistaiseksi. :D

Harmi, kun omille sinivihreäharmaa-silmilleni tuntuu kaikki mahdolliset luomivärisävyt näyttävän tunkkaisilta. Johtuu varmaan myös siitä, että luomeni ovat vähän roikkuvat ja silmät syvällä. Olisi mukavaa saada vinkkejä, millaiset rajausten muodot ja luomivärien häivytys sopivat erilaisille silmille. :) -n

Erika Naakka
NUDE

Joo se onkin Nina ollut postauslistalllani jo pitkään! Kiitos postaustoiveesta :) Ja hehe joo onhan tämän kylmän sävyn ylläpitäminen ihan h*lvetin rasittavaa kun saa koko ajana olla läträämässä hopeatuotteiden kanssa :D

Nelly (Ei varmistettu)

Moikka, ihana lookki:)! Mistä tota NYX Eyeshadow basea saa ostettua ja puuteroitko siis luomet sitä ennen eikä sen jälk.?

Kommentoi