Meikkitutorial: Juhlallinen metallimeikki

Eilen esittelin teille yhden testimeikeistäni lauantain Blog Awardseja ajatellen ja tänään saatte siitä tutorialin sopivasti näin viikonlopuksi. Ei kun vaan testaamaan vaikkapa tulevaa pikkujoulukautta silmällä pitäen! 🙂

silmämeikki juhlaan metalli

1. Homma alkaa, kuten kaikki muutkin silmämeikkitutorialini 😉 Eli pohjusta luomet hyvin. Levitin iholle ensin meikkivoiteen ja peiteaineen ja sitten puuteroin luomet kevyesti. Päälle vielä kerros NYX HD Eye Shadow Basea.

2. Väritä sitten koko luomi ripsistä luomivakoon haluamallasi sävyllä. Itse olen tykästynyt tällaisiin luomivärikyniin ja -puikkoihin ja siksi halusin tässä meikissä käyttää GloMineralsilta saamaani Jeweled Eye Pencil -luomivärikynää sävyssä Sterling Silver. Kynä oikein liukuu iholla ja jälki on todella pysyvä! Täältä löydät GloMineralsin jälleenmyyjät ja netistä voit tilata näitä esimerkiksi Bangerheadista.

3. Häivyttele halutessasi luomivärikynän rajoja tavallisella luomivärillä. Tässä käytin Urban Decay Naked-paletin (tilattu täältä*) sävyjä Creep ja Gunmetal ja MAC:n sivellintä #217. Häivytä luomiväriä hieman yläviistoon luomivaon yli, katkoviivan mukaisesti, jolloin saat silmämeikkiin dramaattisuutta ja kissamaisuutta.

4. Tee sitten rajaus mustalla eyelinerilla. Tässä käytin Maybellinen Lasting Drama Gel Lineria, jolla saa todella intensiivisen ja kestävän rajauksen. Geelimäisissä tuotteissa on myös hyvä puoli se, ettei pieni vapina kädessä haittaa, koska rajauksen reunasta tulee pehmeämpi kuin nestemäisellä rajausvärillä tehdystä. 5. Sitten ripsitupsuja liimaamaan. En pysty tarpeeksi painottamaan Kiss Haute Couture Trio-ripsitupsujen ylivoimaisuutta! Jos sinulla on vaikeuksia irtoripsien liimaamisessa, osta nämä! Omani löysin Anttilasta ja sittemmin bongasin näitä myös Sokoksen hyllyltä (jonka tosin ostin silloin tyhjäksi hehe). 6. Ja lopuksi kevyt ripsarointi, jotta omat ripset kiinnittyvät hieman irtoripsiin kiinni. Sipaise ripsaria myös alaripsiin 🙂 Ja meikki on valmis! metalli harmaa luomiväri 3 silmämeikki juhlaan

SEURAA / FOLLOW: BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

 

Kommentit (9)
  1. Tosi kiva silmämeikki 🙂

  2. Ihanan simppeli meikki 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *