Mikä Nude ja kuka Erika?

NUDE

Jes! Blogini on vihdoin muuttanut uuteen kotiin ja on aika tehdä ensimmäinen lilyläinen blogipostaus. Muuttopäivä on ollut itselleni hyvin jännittävä ja koska jännitys ei ota laantuaakseen, alan purkaa ahdistustani normaaliin tapaan työtä tekemällä.

Päätinkin aloittaa Lilyllä esittelypostauksella. Osa teistä on saattanut jo lukea Lilyn toimituksen tekemän haastattelun, mutta halusin avata blogin takana pyörivää elämää vielä hitusen enemmän. Lisäksi haluan esitellä blogini niille, joille se ei entuudestaan ole tuttu. Siispä tervetuloa uusille lukijoille ja suuri kiitos vanhoille, jotka jaksoivat seurata Nudea tänne uuteen blogikotiin <3

Niillä, jotka eivät meikäläistä vielä tunne, olen Erika, pian 26-vuotias meikkifriikki ja entinen maalaistyttö Turusta. Olen herkkä eläinrakas ja entinen motskarityttö. Nykyisin poljen opiskelemaan Turun yliopistoon solubiologiaa ja loppusuoralla kököttävät opintoni minun olisi tarkoitus saada päätökseen tämän vuoden aikana. Rakastan leffailtoja kotona, hauskanpitoa ystävien kanssa ja rentouttavia viikonloppuja kotikonnuilla Harjavallassa. Perheeseeni kuuluvat avopuoliso ja Espanjasta vastikää adoptoitu Papi-koira.

Nude taas on kauneusblogi, joka sai alkunsa vuoden 2011 lopulla. Nykyisin kahta blogia ylläpitävä bloggaajakonkari ja siskoni Irene työskentelee Iltalehdellä, jonne tuolloin tarvittiin videobloggaajaa. Sisko ja hänen tuottajamiehensä saivat suostuteltua allekirjoittaneen perustamaan oman blogin ja aloittamaan Iltalehdellä meikki- ja kampausvideoiden tekijänä.

Koukutuin bloggaamiseen heti ja seuraavana syksynä, vuonna 2012, blogini pyydettiin uuden Costume-lehden alle. Otin tarjouksen vastaan, jolloin Nude-blogi sai kunnolla tuulta alleen. Tuolloin taisin ensimmäisen kerran alkaa ajatella bloggaamista harrastuksen lisäksi työnä. Intohimo meikkeihin ja kampausten tekemiseen sai vihdoin kunnollisen väylän purkautua!

Olen aina halunnut pitää blogini melko tiukasti kiinni kauneudessa. Tietysti lipsahduksia on sattunut ja ne on onneksi otettu hyvin vastaan. Mutta pääasiassa löydät blogistani meikki- ja kampaustutorialeja, tuotearvosteluja ja kaikenkarvaisia vinkkejä niin arki- kuin juhlaehostamiseenkin. Sekä tietysti toivepostauksia. Kirjaan  kaikki lukijatoiveet ylös, joten avaa suusi ja heitä minulle kaikki mieltä askarruttavat kauneuskysymyksesi ja -toiveesi. Pyrin toteuttamaan postaustoiveita mahdollisimman paljon :)

Nykyisin vähän yli 3,5-vuotias Nude on siis iso osa elämääni. Se pyörittää arkeani ja on osa identiteettiäni. Olen kauneusbloggaaja ja ylpeä siitä! Ja nyt, uutena Lilyn bloggaajana ja Trendi-lehden kauneustoimittajana en voisi olla iloisempi siitä, mihin olen päässyt. Tästä on hyvä jatkaa, eiksje?

Jos siis haluat jäädä keräilemään meikki-, kampaus- ja ihonhoitovinkkejä ja ihmettelemään kauneustrendien uusia tuulia, seuraa blogiani Bloglovinissa, Facebookissa ja Instagramissa!

Niin ja se bloginimi. No se tulee tietysti tälläkin hetkellä trendikkäästä meikkaustavasta. Vai mitä oikein luulit?

Kommentit

saippis
Saippuakuplia

Uu! Bio-oil bongattu! Olisi ihana kuulla sinun arviosi tuotteesta :) Olen sitä itsekkin ostanut, mutta vähän epäilen sen toimivuutta. Keskivartalossani on paljon ns. raskausarpeja (vaikka en raskaan olekkaan) ja haluaisin päästä niistä eroon, mutta kolmen viikon käytön jälkeen en huomannut mitään muutosta. Oonko ollu vaan liian kärsimätön? Voiko Bio-oilia käyttää johonkin muuhun tarkotukseen? :)

Oot ihanan kaunis nainen ja kirjoitat hyvin. Sait minusta fanin :)

Erika Naakka
NUDE

Bio-oil-postaus löytyy sivupalkista kategorian "skin" alta :) itse käytän sitä yövoiteen joukossa. Bio-oilissa on A-vitamiinia, joka auttaa auringon rasittamaa ihoa ja ehkäisee ihon vanhenemista :) Öljyä voi siis käyttää kosteustuotteena, meikin alla, arvissa tai vaikka kylpyöljynä! ;)

Laura T.
M O L

Tervetuloa Lilyyn Erika! Kun kerran kokeilin smokey eye -meikkiä Youtube-tutoriaalin avulla, lopputulos näytti siltä että olisin saanut turpaan. Joten helppoja meikkivinkkejä otetaan avosylin vastaan!

Erika Naakka
NUDE

Kiitos! :) Hah no voi ei! Toivottavasti jollain mun ohjeella sitten onnistuu :)

_katariina (Ei varmistettu)

Hei Erika! Olen seuraillut blogiasi säännöllisen epäsäännöllisesti Costumen puolella, mutta nyt siirryttyäsi Lilyn puolelle pääsit jokapäiväiselle lukulistalleni. Ihanaa, että tulet täyttämään Saaran jättämän yksisarvismaisen tyhjiön omilla kauneusjutuillasi &lt;3

Erika Naakka
NUDE

Moi! No hei ihanaa jee! :) Ja kiva, jos Saaran menetys korvautuu edes vähän Nudella :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Moikka! Oon seuraillut sun blogia jo hyvän tovin ja aion pysyä mukana nyt myös täällä lilyn puolella :)
Silmääni pisti toisen kuvakollaasin oikean alalaidan silmämeikki, IHANA! Onko sinulla olemassa jo tutorial siihen? Olisin hyvin kiinnostunut näkemään sen step-by-step käyttämiesi tuotteiden kanssa :)

Erika Naakka
NUDE

Kiva kuulla! :) Ihanaa kun vanhat lukijat pysyvät mukana.

Ja toki tutoriali löytyy! Täältä voi käydä tsekkaamassa: http://www.lily.fi/blogit/nude/silmameikkitutorial-kultaa-ja-ruskeaa :)

Reija (Ei varmistettu)

Onnea uuteen kotiin!

Erika Naakka
NUDE

Kiitos kiitos! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Täällä yksi vanha lukija! Sun blogista tuli mun uusi suosikki kun Saara Sarvas lopetti... Mua ainakin kiinnostaa kaikki muutkin asiat kuin kauneus, joten niistäkin voi kirjoittaa... ;)

Erika Naakka
NUDE

Kiva juttu! :) Vaikkakin Saaran bloggaamisen lopetus harmittaa itseänikin. Ja hyvä tietää, katsotaan saisinko tänne vähän lifestyleä ripoteltua :)

hannamariavv (Ei varmistettu) http://www.hannamariav.com

Täällä ollaan edelleen hihhuloimassa eikä mihinkään ole kadottu! Täytyykin muistaa päivittää seurantaosoite uuteen jotta pysyn ajan tasalla uusista postauksista :)

hanna
www.hannamariav.com

Make up by Riina (Ei varmistettu) http://blogit.kauneusjaterveys.fi/makeupbyriina/

Onnea Erika muutosta, superia! :)

Erika Naakka
NUDE

Kiitos kiitos kiitos! :)

girls Run the World (Ei varmistettu)

Hei, ihan mahtavaa saada sut tänne Lilyyn!! Vielä ilosempi oon, koska kännykän nettiyhteys ei riittänyt Costumen kautta seuraamiseen, se siis vaan päivitti ja päivitti --&gt; kaatuminen.

Ja ootko tehny ekan kollaasin keskimmäisestä meikistä tutoriaalia?

Erika Naakka
NUDE

Voi vitsi, enpä tiennyt että Costumessa oli tuollainen ongelma! :o

En ole itse tehnyt siitä tutorialia, mutta täältä löytyy meikkipostaus:http://www.lily.fi/blogit/nude/oman-videovinkin-testaus-epatavallinen-violetti ja täältä videovinkki tutorial-videoon: http://www.lily.fi/blogit/nude/videovinkki-helppo-violetti-silmameikki

Anniliini (Ei varmistettu)

Ois ehkä kivempi että noi kategoriat ois suomeksi -ihan vaan koska kaikki muukin blogissa on suomeksi niin se olis selkeämpää, kun osa näyttää sielä kategorioissa nytkin olevan suomeksi. Ois helpompi löytää etsimänsä juttu! :)

Oon seurannut sua jo costumella ja taatusti seuraan täällä lilyssäkin! :) Onnea!

Erika Naakka
NUDE

Heippa,

Päätin eilen, että kategoriat on tästä lähtien englanninkielisiä, jotta muualtakin tulevat lukijat löytävät etsimänsä :) Alan myös kirjoittaa osan postauksista myös englanniksi, koska iso osa lukijoistani ei ole suomenkielisiä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ai kokonaan englanniksi?! Ounou, en ymmärrä niitä...

Erika Naakka
NUDE

Kirjoitan siis postaukset edelleen suomeksi, mutta lisään loppuun aina lyhyen englanninkielisen käännöksen :)

Erika Naakka
NUDE

Niin ja pysin tietysti pitämään kategoria-nimet mahdollisimman yksinkertaisina, jotta kaikki suomenkielisetkin ne ymmärtäisivät :) Eli tyyliin: makeup, eyes, lips. Niillä varmasti löytyy hyvin etsityt postaukset :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitä silmämeikin pohjustajaa suosittelet, jos on todella rasvoittuvat luomet?:)

Erika Naakka
NUDE

Ehdottomasti Urban Decayn Eye Shadow Primer Potionia. Se on ainut ja oikea silmämeikki-primer, johon kannattaa panostaa! Tässä muutama linkki, josta tuotteen saa tilattua: http://www.lookfantastic.com/urban-decay-eyeshadow-primer-potion-original-11ml/10455870.html ja http://www.feelunique.com/p/Urban-Decay-Eyeshadow-Primer-Potion-11ml

MäÄäää (Ei varmistettu)

Nämä Lilyn sivut toimivat paljon paremmin mobiililaitteilla, kuin Costumen! Luettavuus siis ainakin parani :)

Erika Naakka
NUDE

No hyvä! Vaikkakin olen parilta kuullut juuri päinvastaista :o

Hei, kiva kun tulit tänne! Olen törmännyt blogiisi muutaman kerran ja pitänyt siitä kovasti, mutta koska seuraan hyvin huonosti muita kuin lilyläisiä blogeja olen vallan unohtanut sinut! Nyt on helppo seurata, jes!

Erika Naakka
NUDE

Jeeeeeeeeh! Kiva kuulla :)

Kommentoi