Mikä Nude ja kuka Erika?

Jes! Blogini on vihdoin muuttanut uuteen kotiin ja on aika tehdä ensimmäinen lilyläinen blogipostaus. Muuttopäivä on ollut itselleni hyvin jännittävä ja koska jännitys ei ota laantuaakseen, alan purkaa ahdistustani normaaliin tapaan työtä tekemällä.

Päätinkin aloittaa Lilyllä esittelypostauksella. Osa teistä on saattanut jo lukea Lilyn toimituksen tekemän haastattelun, mutta halusin avata blogin takana pyörivää elämää vielä hitusen enemmän. Lisäksi haluan esitellä blogini niille, joille se ei entuudestaan ole tuttu. Siispä tervetuloa uusille lukijoille ja suuri kiitos vanhoille, jotka jaksoivat seurata Nudea tänne uuteen blogikotiin <3

nude blogi 1.jpg

Niillä, jotka eivät meikäläistä vielä tunne, olen Erika, pian 26-vuotias meikkifriikki ja entinen maalaistyttö Turusta. Olen herkkä eläinrakas ja entinen motskarityttö. Nykyisin poljen opiskelemaan Turun yliopistoon solubiologiaa ja loppusuoralla kököttävät opintoni minun olisi tarkoitus saada päätökseen tämän vuoden aikana. Rakastan leffailtoja kotona, hauskanpitoa ystävien kanssa ja rentouttavia viikonloppuja kotikonnuilla Harjavallassa. Perheeseeni kuuluvat avopuoliso ja Espanjasta vastikää adoptoitu Papi-koira.

nude blogi 2.jpg

Nude taas on kauneusblogi, joka sai alkunsa vuoden 2011 lopulla. Nykyisin kahta blogia ylläpitävä bloggaajakonkari ja siskoni Irene työskentelee Iltalehdellä, jonne tuolloin tarvittiin videobloggaajaa. Sisko ja hänen tuottajamiehensä saivat suostuteltua allekirjoittaneen perustamaan oman blogin ja aloittamaan Iltalehdellä meikki- ja kampausvideoiden tekijänä.

Koukutuin bloggaamiseen heti ja seuraavana syksynä, vuonna 2012, blogini pyydettiin uuden Costume-lehden alle. Otin tarjouksen vastaan, jolloin Nude-blogi sai kunnolla tuulta alleen. Tuolloin taisin ensimmäisen kerran alkaa ajatella bloggaamista harrastuksen lisäksi työnä. Intohimo meikkeihin ja kampausten tekemiseen sai vihdoin kunnollisen väylän purkautua!

nude blogi 3.jpg

Olen aina halunnut pitää blogini melko tiukasti kiinni kauneudessa. Tietysti lipsahduksia on sattunut ja ne on onneksi otettu hyvin vastaan. Mutta pääasiassa löydät blogistani meikki- ja kampaustutorialeja, tuotearvosteluja ja kaikenkarvaisia vinkkejä niin arki- kuin juhlaehostamiseenkin. Sekä tietysti toivepostauksia. Kirjaan  kaikki lukijatoiveet ylös, joten avaa suusi ja heitä minulle kaikki mieltä askarruttavat kauneuskysymyksesi ja -toiveesi. Pyrin toteuttamaan postaustoiveita mahdollisimman paljon 🙂

Nykyisin vähän yli 3,5-vuotias Nude on siis iso osa elämääni. Se pyörittää arkeani ja on osa identiteettiäni. Olen kauneusbloggaaja ja ylpeä siitä! Ja nyt, uutena Lilyn bloggaajana ja Trendi-lehden kauneustoimittajana en voisi olla iloisempi siitä, mihin olen päässyt. Tästä on hyvä jatkaa, eiksje?

Jos siis haluat jäädä keräilemään meikki-, kampaus- ja ihonhoitovinkkejä ja ihmettelemään kauneustrendien uusia tuulia, seuraa blogiani Bloglovinissa, Facebookissa ja Instagramissa!

Niin ja se bloginimi. No se tulee tietysti tälläkin hetkellä trendikkäästä meikkaustavasta. Vai mitä oikein luulit?

Kommentit (28)
  1. Hei, kiva kun tulit tänne! Olen törmännyt blogiisi muutaman kerran ja pitänyt siitä kovasti, mutta koska seuraan hyvin huonosti muita kuin lilyläisiä blogeja olen vallan unohtanut sinut! Nyt on helppo seurata, jes!

    1. Jeeeeeeeeh! Kiva kuulla 🙂

  2. MäÄäää
    17.5.2015, 14:54

    Nämä Lilyn sivut toimivat paljon paremmin mobiililaitteilla, kuin Costumen! Luettavuus siis ainakin parani 🙂

    1. No hyvä! Vaikkakin olen parilta kuullut juuri päinvastaista 😮

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *