Miksi rakastan muotovaahtoja

NUDE

Flouncessa oli vähän aikaa sitten hyvä juttu muotovaahdoista. Siinä oleva lause kiteytti erään asian, jota en ollut edes aiemmin huomannut: "Kuivashampoiden ja tekstuurisuihkeiden aikakaudella hiusmuotoilun luottotuote on jäänyt vähemmälle huomiolle" ja jutussa haluttiinkin antaa palstatilaa sille oikealle ilmavien kampauksien avaintuotteelle.

Meikäläinenhän on aina rakastanut muotovaahtoja, sillä oma liiskatukkani tarvitsee juuri tällaista muhkeutta antavaa tuotetta ennen föönausta ollakseen jotain muuta kuin päätä myöten painautuva lätyskä. Olen yrittänyt elää ilman muotovaahto-fööni-rumbaa ja suihkutella kuiviin hiuksiin vain kuivashampoota tai rakennesuihketta, mutta mikään ei vastaa muotovaahdon antamaa ilmavuutta ja runsautta, jonka saa ilman tahmeutta tai hiuksia takuttavaa kitkaa. Lisäksi muotovaahdolla kyllästetty tyveni tuntuu pysyvän paljon pidempään puhtaana!

Käytän siis muotovaahtoa aina pesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin, erityisesti tyveen, juuri ennen föönausta. Jos haluan tyveen oikein kunnolla nostetta, föönaan hiukset vielä pää alaspäin. Muotovaahto sitä paitsi toimii myös lämpörullakiharoiden alla ja tällöin levitän vaahtoa about tennispallon kokoisen määrän kaikkialle hiuksiin.

Omia muotovaahtosuosikkejani ovat L'anzan uusi Healing Style Design Foam (27,90 e), Living Proof Full Thickening Mousse (26 e), KC Professional Four Reasons Volume Mousse (11,90 e) ja RICH Pure Luxury Argan Volumising Mousse (16,90 e). Vaikka näistä ehkä suurin suosikkini on tuo RICH, ohittaa sen edullisemmalla hinnallaan ja paljon helpommalla saatavuudellaan Four Reasonsin tuote. Mikä on sun muotovaahtolemppari? Vai onko muotovaahdon käyttö ihan mummoa? ;)

Kommentit

Mmmm1 (Ei varmistettu)

En voisi kuvitella eläväni ilman muotovaahtoa :D Itselläni on myös liiskatukka ja ilman muotovaahtoa hiukseni ovat aivan järkyttävän näköiset (=littanat) ja niitä on mahdotonta käsitellä (koska ovat niin liukkaat). Mitään supervolyymia muotovaahdolla (tai millään muullakaan tuotteella) en hiuksiini saa, mutta muotovaahto luo pohjan koko hiustenlaitolle ja sen jälkeen vielä lisään muita tuotteita (esim. mahtavaa Biozellin rakennesuihketta, kiitos kun vinkkasit siitä). Käytän käytännössä aina muotovaahtoa, olin vuosia sitten interraililla ympäri Eurooppaa ja vaikka mukana ei ollut fööniä, niin muotovaahtoa laitoin kuitenkin joka pesun jälkeen hiuksiin, ilman fööniäkin se toi rakennetta hiuksiin ja teki niistä vähän helpommin muotoiltavat :)

Erika Naakka
NUDE

No JUST näin! Puit homman paremmin sanoiksi kun meikäläinen :D Hmmm oonkohan ikinä kokeillut ilman fööniä... pakko testata!

riika. (Ei varmistettu)

mulla on niin hieno ja lennokas hiuslaatu, etten haluisi kuvitella elämää ilman muotovaahtoa :D
oma lempparini on KC Professional Four Reasons Black Edition Fiber Mousse, eli siis kuituvaahto. tekee ihmeitä mun liehuletille!

Erika Naakka
NUDE

Mä en jotenki tykännyt siitä yyyyhtääään! Olikohan se se, joka tuntui tosi limaiselta ja tahmealta siinä vaiheessa kun sitä laittoi hiuksiin? Haha mutta siis hyvä juttu että sä tykkään :D Kauhee kun heti vaan lyttäsin! :D

Riika. (Ei varmistettu)

No joo, kieltämättä hämmentävä tapa vastata kommenttiin.

Suvi H (Ei varmistettu)

Tämä ei liity nyt mitenkään muotovaahtoihin, vaan tulin esittämään postaustoiveen. Olen instassa ihaillut kotiasi ja olisikin ihan parasta saada isompikin esittely tänne blogiin!

Erika Naakka
NUDE

Hei kiva kuulla että kiinnostaa! Olen sitä harkinnut itsekin, mutta nyt ainakin täytyy tehdä oma postauksensa :)

nansk

Mä haluisin nähdä miten kaikki levittää muotovaahdon hiuksiin! Tapoja tuntuu olevan aika erilaisia, ja veikkaan että omani ei ole kaikista fiksuin :D

Sarak (Ei varmistettu)

Proffs merkin muotovaahto on lemppari! :)

Anni Jää (Ei varmistettu) http://annijaamuah.blogspot.fi

Here's another mousse lover :-D
Olin pitkään käyttämättä, kunnes 4-5 vuotta sitten testasin KMS:n Add Volume muotovaahtoa. PARAS. EVER. Välillä käytän ja kokeilen kaiken maailman suihkeita, tyvi-suola-rakanne-mitälie, mutta aina palaan tuohon Add Volumeen.

Erika Naakka
NUDE

Jeeee menin heti kaivelee kaappeja ja mul on toi matkakokoisena! Kokeilen heti ens viikolla, kiitti :)

Kommentoi