Mitä täydellisin nudelakka

Sain viime viikolla aivan ihanan kukkalähetyksen mukana paketin Essien kynsilakkoja. Kyseinen kokoelma oli Essie favorites by Alexa Dagmar, joka siis on nimensä mukaisesti ihanan Alexan valkkaama kokoelma merkin lakoista. Lakat eivät siis ole uusia, mutta kokoelman lakat pääsevät nyt framille Sokoksille ja Stockmanneille.

alexa dagmar essie.jpg

Alexa on valinnut kokoelmaan todella tyylikkäät sävyt – mitäpä muutakaan tältä huippubloggaajalta voi odottaa! En tiennyt tällaisen yhteistyön olevan vireillä, joten yllätyin erittäin iloisesti sillä tiesin heti paketin avattuani, että Alexan värisilmä ei voi mennä pieleen ja että sävyt ovat taatusti meikäläisenkin makuun. Neutraalien lakkojen ystävä kun olen 😉

Kokoelman kaikki lakat ovatkin juuri sellaisia, joita itsekin tulee käytettyä kaikista eniten. Siihen kuuluuvat kaikkiaan kuusi sävyä: valkoinen Blanc, musta Licorice, kashmirinharmaa Chinchilly, purppurainen Wicked, kimaltavan ruusukultainen Buy me a cameo ja ah, se täydellisin nude ikinä; Sand Tropez.

essie sand tropez.jpg

Alexa sanookin, että tämä Sand Tropez on tosiaan se kaikista kaunein nude ja naisen suosikki jo vuosien ajan. Itse hämmästelin tätä kun pyöritteilin pulloa kädessäni: ”tämähän on ihan harmaa”. Olen itsekin etsinyt jo vuosia sitä täydellistä nudea, eikä oikein mikään ole koskaan ihan täysin iskenyt. Välillä olen päässyt lähellekin, mutta yleensä sävy on joko liian pinkki, liian harmaa tai liian vaalea. Mutta tämä, tämä on perfetto!

Vaikka sävy näyttää pullossa haaleanharmaalta, kynsissä se sulautuu ihanasti omaan ihoon vaikka itsekin olen sävyltäni aika lämmin. Ehkäpä nyt voin vihdoin lopettaa sen oikean sävyn etsimisen!

Mitäs te tästä kokoelmasta sanotte? 🙂

Kommentit (6)
 1. Moikka! Olen huomannut blogissasi muutamia postauksia yksittäisistä kosmetiikan ainesosista. Olisin kiinnotunut postauksesta, joka paneutuu INCI-listoihin. Onko jotain aineita, mitä vältät kosmetiikassa? Mitkä ovat ihonhoitotuotteiden parhaat ainekset? Kiitos jo etukäteen jos päätät tehdä postauksen 🙂

  1. Tää on kyllä supermonimutkainen aihe, mutta pitääpä laittaa harkintaan! Ehkäpä voisi sellaisen pintaraapaisupostauksen tehdä, kiitos toiveesta! 🙂

 2. Itse vältän juuri mm. Essien lakkoja niiden sisältämän TPHP:n vuoksi. Kun on lakkoja ilmankin kyseistä hormonihäirirsijää, niin ihan suotta käyttää merkkiä jossa ainetta on.
  Sopii hyvin edelliseen kysymykseen ja tuli aihe heti mieleen kun näin merkin.

  1. Tähän aiheeseen en olekaan vielä perehtynyt! Täytyypä laittaa tämä oikein pitkän kaavan postaussuunnitelmaan 🙂

   Luin aiheesta yhden blogikirjoituksen ja sen kemistikirjoittaja sanoo näin: ”DPHP is found in low concentrations in pretty much everyone’s urine. Hence, even if you were going to get rid of TPHP-containing nail polish, it won’t help much. Additionally, the researchers measured the TPHP in 3 polishes which didn’t list TPHP in the ingredients list – they found it in 2 of them (at 0.49% and 0.61%). Looking at the ingredients list doesn’t help here, it seems.” Jaiks :/

   1. Olen joskus lukenut tämän ja muistaakseni kyseessä oli markettilakat . En usko että merkkilakoissa, esim. NCLA, Picture Polish tai vaikka Fun Laquer on tätä ongelmaa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *