Mitä täydellisin ripsari – Avon Luxe Extravagant Volume Mascara

avon luxe extravagant volume 2.jpg

Halusinpa vielä antaa ihan oman postausestradinsa tälle ripsarille, jota jo hehkutinkin mun First impressions -videolla. Kokeilin tätä Avon Luxe Extravagant Volume Mascaraa videolla ensimmäistä kertaa ja se vakuutti meikäläisen heti (kuten ehkä huomasitte). Sen jälkeen en ole tätä ripsaria käsistäni päästänytkään.

Ehkäpä tämä tuote iski niin lujaa siksi, etten odottanut sitä. Avon ei ole sellainen merkki (toisin kuin vaikka Essence), jonka ripsarin käteen saatuani tietäisin heti, että tämä toimii. En oikeastaan odottanut mitään, joten videolla näkyy ihan todellinen yllätysmomentti 😀

avon luxe mascara.jpg

avon luxe extravagant volume.jpg

Luxe Extravagant Volume Mascara on juuri sellainen, millaisen haluan ripsarin olevan. Ihan yksinkertaisesti. Se on kuivahko (mikä on mulle muuten tärkeä juttu!), joten ripset eivät liimaudu kiinni toisiinsa märällä tahnalla ja niihin tulee heti rutkasti volyymia ilman turhaa kerrostamista. Lisäksi se levittyy aivan superhelposti ilman minkäänlaisia klönttejä.

Se ei siirry päivän aikana luomivakoon, mikä aika usein on ainakin meikäläisen ongelma ja lisäksi sen harja on juuri sopivan pieni ja tuuhea. Tuuheuskin auttaa siinä, että harja ei kiinnitä ripsiä toisiinsa (kuten videolla näkyvä toinen ripsari teki, sos).

Tämä meikäläisen versio taitaa olla naistenpäivän erikoiserä ja ripsarin saa nyt 8 egellä, mutta ripsari löytyy ihan normaalinakin Avonin valikoimista.

Seuraa <3 Blogit.fi + Facebook + Instagram

Kommentit (3)
 1. maija_sofia
  11.3.2018, 16:12

  Heippa Erika!

  Kysymykseni ei liity tähän postaukseen, vaan on askarruttanut minua jo hetken.

  Olet puhunut paljon koirien ylijalostamisen lopettamisesta, joten uskon, että eläinten hyvinvointi on sydäntäsi lähellä. Mitä mieltä olet kosmetiikan testaamisesta eläimillä? Tämä on aihe, joka on mietityttänyt itseäni jo pitkään. En tarkoita tällä vain haastaa sinua vaan mietin asiaa omien kosmetiikkavalintojeni kanssa aina välillä ja ajattelin, että ehkä sulla voisi tästä jotain sanottavaa. Olet postaustesi perusteella tehnyt yhteistyötä The Body Shopin kanssa eläinkokeiden lopettamiseksi, mutta toisaalta teet yhteistyötä myös mm. Maybellinen kanssa ja käsittääkseni he testaavat eläimillä kun myyvät tuotteitaan myös Kiinassa. Ja ehkä biologina eli tieteen ihmisenä sulla on tähän joku sellainen näkökulma, jota tavallisella kosmetiikankäyttäjäpulliaisella ei ole. Mitä siis ajattelet kosmetiikan eläinkokeista?

  1. Moikka Maija,

   No tämä on kyllä ehdottomasti aihe, joka itseänikin mietityttää tosi paljon. Tässä on niin monta näkökulmaa! 

   Eli siis et tietenkään kannata eläinkokeita ja totta kai ne pitäisi ehdottomasti kieltää kaikkialla maailmassa. Maybellinehan tai mikään muukaan merkki ei itse testaa tuotteitaan, vaan Kiinan viranomaiset, mutta tietysti haluan tukea enemmän niitä, jotka eivät myy Kiinaan. Toisaalta L’Oréalin kaltaisilla jättiyrityksillä on mahdollisuus tehdä tähän muutos, kuten nyt, kun he ovat kehittäneet keinoihon ja tietääkseni Kiinan viranomaiset ovat jo lähellä sen hyväksymistä! Eli silloin eläinkokeista voitaisiin ainakin sen osalta luopua.

   Jotenkin olen tässä siis kahden vaiheilla; haluan suosia niitä, jotka eivät myy Kiinaan, mutta toisaalta en halua vetää tukeani pois niiltähän lafkoilta, jotka aktiivisesti tekevät työtä eläinkokeettomuuden eteen. Eli ehkäpä boikotoisin niitä merkkejä, jotka myyvät Kiinaan, mutta jotka eivät kehittele mitään vaihtoehtoisia keinoja testaamiseen ja esittele niitä esim. Kiinan viranomaisille. Agh vaikeaa!! The Body Shophan on Maybellinen tavoin L’Oréalin omistuksessa eli samaan mestaan sinne kiikutetut rahat menevät. TBS:sää haluan tukea, koska he tekevät vähän työtä eläinkokeiden lopettamiseksi muuallakin maailmassa, kun Kiinassa.

   Se, mikä itselleni on vielä vähän epäselvää on Jenkeissä testaaminen ja onko se siellä ihan täysin laillista. Jos olen jotain Jenkeistä ostanut, olen ostanut varmuuden vuoksi Leaping Bunny -logolla varustettuja. 

   Eli siis et varmaan saanut mitään vastausta kysymykseesi, koska en minäkään ole oikein lopullista itseltäni saanut 😀

   1. The Body Shophan siis EI OLE (enää) Lorealin omistuksessa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *