Muista myös kaula!

NUDE

Vaikka olen kuinka kiinnostunut ihonhoidosta ja tarkka omista rutiineistani, jotta ihoni pysyy hyvässä kunnossa, olen keskittynyt vain yhteen alueeseen; kasvoihin.

Puhuimme parin kaverin kanssa ihoanalyysistä ja puheeksi tuli myös se, kuinka monet muut paitsi ilmeisesti minä ja siskoni Irene hoitavat myös kaulan ja dekolteen ihoa. Siis aivan kuten kasvojen aina kuorimisesta seerumin ja kasvovoiteen käyttöön.

En oikein tiedä mikä ihmeen vuosien aivopieru tässä on tapahtunut, kun oma rutiinini ei todellakaan ole sisältänyt ihonhoitotuotteiden levittämistä leukaa alemmas. Lukeehan se aina tuotteiden käyttöohjeissakin!

Ja kaulahan on alue, jossa vanhenemisen merkit näkyvät ensimmäisenä! Nyt tuntuu, että eron meikäläisenkin ihossa alkaa huomata. Kaulani iholla on syviä juovia, jotka eivät enää kotikosmetiikalla lähde. Mutta ainakin voin yrittää ehkäistä ennenaikaista nahistumista tästä eteenpäin. Hah ja ilmeisesti kaulan iholle on ihan omatkin tuotteensa, mutta niin pitkälle mäkään en ole valmis menemään. Ainakaan vielä...

Eli vinkkinä kaikille muille: muista hoitaa myös kaulan ja dekolteen ihoa!

Mutta entäs te, oletteko te muistaneet keskittyä myös näihin alueisiin ihonhoidossanne?

Kommentit

Henna K (Ei varmistettu)

Oi mistä tuo paita on? :)

Riitta T (Ei varmistettu)

Ja samat hoidot myös kämmenen selkäpuolelle, koska niistä näkee ihon vanhenemisen turhan hyvin.

Astelpajo (Ei varmistettu)

Hei Erika ja onneksi olkoon! Sun mekko oli hyvin kaunis!
Käytätkö The Ordinary tuotteita? Jos jes, mitä tuotteita ja mikä on vaikutelma? Onko oma postaus tulossa :) Olen just ostamassa heiltä: Niacinamide + zinc; Matryxil 10% + HA; Alpha Arbutin 2% + HA; Argan Oil; Rosehip Seed oil. Kuulemma heillä on hurjat Black Friday tarjoukset, joten noin kuukausi vielä :)

Delle (Ei varmistettu)

Olen muistanut hoitaa myös kaulan ja dekolte'n ihoa. En raski leivttää sinne (arvokasta) kasvovoidettani, joten olen ratkaissut asian ostamalla edullista kosteusvoidetta. Ikasvoille tarkoitettua)
Kangasnaamion laitan kaulalle sen jälkeen, kun vaikutus aika on mennyt. Joskus kangasnaamio saattaa olla tunninkin.......En raski ottaa sitä pois, kun on vielä kostea tai joskus ihan märkä.
Kasvojen kuorinta-aine ylijäämät hieron käsiin, tulee nekin kuorittua...

Kommentoi