Muista myös kaula!

Vaikka olen kuinka kiinnostunut ihonhoidosta ja tarkka omista rutiineistani, jotta ihoni pysyy hyvässä kunnossa, olen keskittynyt vain yhteen alueeseen; kasvoihin.

kaulan ihon hoito 2.jpg

Puhuimme parin kaverin kanssa ihoanalyysistä ja puheeksi tuli myös se, kuinka monet muut paitsi ilmeisesti minä ja siskoni Irene hoitavat myös kaulan ja dekolteen ihoa. Siis aivan kuten kasvojen aina kuorimisesta seerumin ja kasvovoiteen käyttöön.

En oikein tiedä mikä ihmeen vuosien aivopieru tässä on tapahtunut, kun oma rutiinini ei todellakaan ole sisältänyt ihonhoitotuotteiden levittämistä leukaa alemmas. Lukeehan se aina tuotteiden käyttöohjeissakin!

kaulan ihon hoito.jpg

Ja kaulahan on alue, jossa vanhenemisen merkit näkyvät ensimmäisenä! Nyt tuntuu, että eron meikäläisenkin ihossa alkaa huomata. Kaulani iholla on syviä juovia, jotka eivät enää kotikosmetiikalla lähde. Mutta ainakin voin yrittää ehkäistä ennenaikaista nahistumista tästä eteenpäin. Hah ja ilmeisesti kaulan iholle on ihan omatkin tuotteensa, mutta niin pitkälle mäkään en ole valmis menemään. Ainakaan vielä…

Eli vinkkinä kaikille muille: muista hoitaa myös kaulan ja dekolteen ihoa!

Mutta entäs te, oletteko te muistaneet keskittyä myös näihin alueisiin ihonhoidossanne?

Kommentit (4)
  1. Oi mistä tuo paita on? 🙂

  2. Ja samat hoidot myös kämmenen selkäpuolelle, koska niistä näkee ihon vanhenemisen turhan hyvin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *