Muutama uusi NYX

O ou. NYXin Soft Matte Lip Creamit, joiden nimeen olen vannonut jo vuosikaudet, ovat saaneet kovan kilpailijan. Onneksi samalta merkiltä, niin ei tarvitse pelätä perikatoa 😉 

nyx liquid suede cherry skies 1.jpg

nyx liquid suede soft-spoken 2.jpg

Ostin viime viikolla Sokokselta NYX Liquid Suede -punia ja tiedän, että olen ihan myöhässä näiden kanssa. Monilla bloggaajillahan on ollut näitä jo varmaan puolen vuoden ajan. Mutta parempi myöhään! Tämä postaus on aika lyhyt koska kiire ja koska mitäpä näistä nyt hirveästi muuta sanomaan kuin että WOW ja OSTA HETI SÄKI! 

Soft Matte Lip Creameihin verrattuna nämä punat ovat paljon nestemäisempiä, kun taas Lip Creamit on kuivahkon vaahtomaisia. Tämä tekee näiden Liquid Suede -punien levittämisestä äärimmäisen helppoa ja kerrostamisesta sitäkin helpompaa. Lisäksi olen huomannut, että mitä löysempi puna, sitä tarkempirajaisen huulimeikistä saa. Liquid Suedet ovat Matte Lip Creamien tavoin mattapinnan jättäviä ja äärimmäisen kestäviä. 

nyx liquid suede cherry skies.jpg

Tämä Cherry Skies on syvä verenpunainen ja Soft-Spoken ruskea nude. Molemmille tulee varmasti todella paljon käyttöä varsinkin näin syksyn käynnistyessä 🙂

nyx liquid suede soft-spoken.jpg

Pysyvyyteen voi melkeinpä aina luottaa, kun kyseessä on NYX. Testasin toista punaa eräs lauantai, kun olin menossa ystäväni luokse leffailtaan (valitsin siis tarkoituksella illan, jolloin SYÖDÄÄN). Laitoin punaa lähtiessäni kotoa noin klo 18 ja vielä klo 22 maissa huulimeikki oli vielä aivan täydellinen, eikä edes syöminen ollut kuluttanut väriä pois. Plussaa tulee myös siitä, että kuluminen tapahtuu vähitellen, eikä niin, että parin tunnin päästä huulten sisäosista paistaa tarkkarajainen alue omaa huultensävyä.

Pidän Liquid Suede -punista enemmän kuin Soft Matte Lip Creameista. There! I said it! Ei auta muuta kuin hommata näitä kympin punia koko laatikosto täyteen, sillä olen rakastunut.

Se mihin en rakastunut ensi kokeilulla oli Urban Decayn uutuusmeikkivoide. Näissä kuvissa näkyy, kuinka röpelöiseksi iho on jäänyt, iyh! Kokeilen uudelleen jonkun öljyn kaverina..

Kommentit (7)
  1. Sanna /Smoky Eye Candy-blogi
    15.9.2016, 10:36

    Soft Spoken näyttää juuri mun sävyltä. IHANA! <3

  2. Örrrr mua suoraan sanottuna vituttaa, jos joku hehkuttaa näitä (taaai soft matteja), koska mulla ei vaan toimi! 😀 Ja ku niin kovasti haluaisin ja tykkäisin. Niisk.

    1. Voi ei! Mikä niissä sitten oikein mätttää?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *