Nouseva trendi - 6 x metallihuulet

NUDE

Metallisia meikkejä on näkynyt muotilavoilla jo jonkin aikaa, mutta nyt metallisesti hehkuvat luomivärit ja huulipunat ovat saapuneet myös meidän tavallisten kaduntallaajien meikkeihin.

On aina hauska seurata, mikä brändi ottaa uuden trendin ensimmäisenä haltuuna ja tuotantoon ja mikä tulee vuoden jälkijunassa. Essence on usein ensimmäisten joukossa, kuten nytkin; ensimmäinen ainakin meikäläiselle testiin saapunut metallihuuliväri oli juurikin tältä merkiltä.

Essencen perässä riensivät sitten muutkin merkit ja päätinkin koota yhteen kaikki tällä hetkellä testissä olevat metallihuulilakkani ja -punani. Tässä siis kuusi sellaista, mikä näistä on oma lempparisi? :)

1. NYX Liquid Suede Metallic Matte, Biker Babe (oma lemppari!) 2. NYX Liquid Suede Metallic Matte, New Era 3. Essence Metal Shock Lip Paint, 04 Mercury 4. Essence Made to Sparkle Velvet Metallic Liquid Lipstick, 01 Star of the Party 5. Lumene Nordic Girl Metallips Liquid Lipstick, sävy 3. 6. Inika Vegan Lipstick, Naked Kiss.

Instagram + Facebook + Bloglovin'

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Tuo eka on munkin lemppari! Tosi kaunis!

Erika Naakka
NUDE

No eikö! :)

Sanna / Smoky Eye Candy-blogi (Ei varmistettu) http://smokyeyecandy.blogspot.fi

Vihdoin ja viimein! Mä rakastan metallisävyjä huulipunassa. Nyt kun vielä bootcut-lahkeet tekisivät paluun. :P Kolme viimeistä sävyä ovat lemppareitani.

Erika Naakka
NUDE

Haha no mut hei eikö bootcutitki oo jo tullut takaisin! :D

Mmmmmm (Ei varmistettu)

Mulla on tosi kapeat huulet ja tuntuu, että kaikki metallisävyt ja kimmeltävät huulipunat korostavat niitä huonolla tavalla. Mattapunat puolestaan imartelevat, etenkin kun on löytynyt niitä itselle sopivimpiä sävyjä varastoon jo useampia.

Tää trendi ja sen nostalgisuus kuitenkin kiinnostais. Oisko sulla jotain vinkkejä, miten metallipunat saisi toimimaan pienihuuliselle? :) Voiko niillä ylirajailla yhtä räikeästi kuin mattahuulilakoilla?

Erika Naakka
NUDE

Yllä voi rajata reippaasti yli! Mäkin olen näissä kuvissa rajannut yli :) Tosiaan mattapunilla voi vetää ihan hulluna yli rajojen, näiden kanssa eeeei ihan ehkä niin paljon mutta voi kuitenkin.

HannaHHH (Ei varmistettu)

Millainen pysyvyys Inikan huulipunalla on?

Erika Naakka
NUDE

Hmm no en itse ole vielä pitänyt tätä koko päivää mutta tuntuu kyllä, että ainakin huonompi kuin nestmäisillä huulipunilla tai mattahuulipunilla. Tuo Inikan puna tuntuu kevyimmältä ja lähes huulirsvamaiselta, mutta sitä on tietysti nestemäistä punaa helpompaa laittaa lisää :)

Minttu - Life of Menta (Ei varmistettu) http://lifeofmenta.com

Oooh toi NYXin huulipuna ! <3 On ehkä pakko vakavasti harkita sitä pikkujoulupunaksi! :)

Erika Naakka
NUDE

No todellakin! Ne NYXit on kyllä jotenkin erityisen ihania :)

Anni Jää (Ei varmistettu) http://annijaamuah.blogspot.fi

Onko tekstissä kaks vikaa huulipunaa eri päin kuin kuvassa? Eli tuo nudempi Inikan ja luumu Lumenen? :-)

Tuo Nyxin Biker Babe on kyllä sairaan ihana!

Erika Naakka
NUDE

APUA on!! Siis suuuuri kiitos Anni, oot ihan hullun skarppi. Mikäköhän ihmeen aivopieru mulle on tullut :D

Saanah (Ei varmistettu) http://saanah-style.tumblr.com

Wow, kerrankin olen ollut etukäteen jo trendin harjalla! :D Alkuvuodesta tilasin jenkkilästä ihania metallipunia. Voin lämpimästi suositella Lime Crimen tuotteita. Varsinkin liquid tuotteissa on kunnon kestävyys. :D Näistä suosikkini on neljäs. :D

Erika Naakka
NUDE

Uuuuh! Vitsi Lime Crimee mun on pitänyt testata joku 5 vuotta, mut en oo saanut aikaiseksi :D Damn it!

Milou (Ei varmistettu)

Kiva, että kirjoitit näistä. :)
Minulla on just tuo Essencen Mercury ja tykkään! Oli aika kestäväkin senhintaiseksi tuotteeksi, nyt himottaisi ostaa Nyxiltä erivärinen metallipuna. Tää trendi uppoaa minuun kyllä paremmin kuin mattapunat.

Nenna K (Ei varmistettu)

Upeita! Se vain on jännä, kuinka erilailla eri sävyt käyttäytyvät kunkin huulilla. Ihastuin myös tuohon ensimmäisen Nyxin Biker Babeen niin, että se oli ostettava kokeiluun. Sävy vain ei näyttänyt lainkaan niin hyvältä kuin sinulla, vaan lähinnä kuivuneen veren sävyiseltä ja jopa vastenmielisetlä, eikä toiminut itselläni ollenkaan. Harmi! Täytynee testata jotain toista.

Kommentoi