Nouseva trendi – 6 x metallihuulet

Metallisia meikkejä on näkynyt muotilavoilla jo jonkin aikaa, mutta nyt metallisesti hehkuvat luomivärit ja huulipunat ovat saapuneet myös meidän tavallisten kaduntallaajien meikkeihin.

nyx metallic lips.jpg

On aina hauska seurata, mikä brändi ottaa uuden trendin ensimmäisenä haltuuna ja tuotantoon ja mikä tulee vuoden jälkijunassa. Essence on usein ensimmäisten joukossa, kuten nytkin; ensimmäinen ainakin meikäläiselle testiin saapunut metallihuuliväri oli juurikin tältä merkiltä.

Essencen perässä riensivät sitten muutkin merkit ja päätinkin koota yhteen kaikki tällä hetkellä testissä olevat metallihuulilakkani ja -punani. Tässä siis kuusi sellaista, mikä näistä on oma lempparisi? 🙂

metallic lips.jpg

1. NYX Liquid Suede Metallic Matte, Biker Babe (oma lemppari!) 2. NYX Liquid Suede Metallic Matte, New Era 3. Essence Metal Shock Lip Paint, 04 Mercury 4. Essence Made to Sparkle Velvet Metallic Liquid Lipstick, 01 Star of the Party 5. Lumene Nordic Girl Metallips Liquid Lipstick, sävy 3. 6. Inika Vegan Lipstick, Naked Kiss.

Instagram + Facebook + Bloglovin’

Kommentit (16)
  1. Upeita! Se vain on jännä, kuinka erilailla eri sävyt käyttäytyvät kunkin huulilla. Ihastuin myös tuohon ensimmäisen Nyxin Biker Babeen niin, että se oli ostettava kokeiluun. Sävy vain ei näyttänyt lainkaan niin hyvältä kuin sinulla, vaan lähinnä kuivuneen veren sävyiseltä ja jopa vastenmielisetlä, eikä toiminut itselläni ollenkaan. Harmi! Täytynee testata jotain toista.

  2. Kiva, että kirjoitit näistä. 🙂
    Minulla on just tuo Essencen Mercury ja tykkään! Oli aika kestäväkin senhintaiseksi tuotteeksi, nyt himottaisi ostaa Nyxiltä erivärinen metallipuna. Tää trendi uppoaa minuun kyllä paremmin kuin mattapunat.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *