Nude-huulet x 3

Ja taas mä pälätän näistä nude-punista! Mutta mulle on niin iso juttu siirtyä kirkkaista oransseista ja fuksianvärisistä huulista luonnollisiin, että tarvitsen siihen tukeanne ja siksi tämä teema tulee kantamaan blogissani vielä pitkään 😉

Totuttelun olen aloittanut näillä kolmella nudella: 1. The Body Shop Colour Crush, 315 (saatu). 2. Make Up Store, sävy Crown. 3. Rimmel Apocalips, sävy 500 Luna (saatu). Ja seuraavaksi ajattelin etsiä yhdeltä lempparipunamerkiltäni, Lumenelta, nude-punan.

1. The Body Shopin uuden sarjan punasta kerroinkin jo tässä postauksessa. Sen koostumus on todella voidemainen ja pehmeä, eikä huulet todellakaan kuivu sitä käytettäessä. Koostumus ei ole kovin peittävä, joten jos omissa huulissa on paljon pigmenttiä, ei tämä välttämättä peitä sitä. Arkikäyttöön sopivassa punassa on sopivasti kiiltoa ja pehmeytensä ja hoitavuutensa ansiosta tätä on miellyttävintä käyttää.

2. Make Up Storen puna onkin sitten vähän kuivempaa, paksumpaa ja peittävämpää. Mutta niin kuin pari postausta sitten kerroinkin, tämän punan hileet eivät niin innosta mua, sillä ne tuntuvat karheilta huulissa. Mutta mattaisuuden, peittävyyden ja hyvän pysyvyyden takia pidän tästä.

3. Blogisensaatio Apocalips on erittäin peittävä huulilakka. Koska lakka tekee huulille niin paksun kerroksen, itselläni se näyttää joskus vähän rumalta huulieni röpöläisyyden ja epätasaisuuden takia. Sävy on lähinnä persikkainen, mutta olen käyttänyt sitä sen hyvän peittävyyden takia tumman silmämeikin seurana. Pysyvyys on tällä kaikista paras!

Näillä on hyvä lähteä liikkeelle! Löytyykö teiltä kokemuksia näistä samoista punista? 🙂

Kommentit (8)
  1. mä laitan aina tuota Apocalipseä niin, että ensiksi laitan ihan ohuen kerroksen ja annan sen kuivahtaa muutaman minuutin ajan ja sitten lisään toisen kerroksen, ei tuu niin paksu kerros yhdellä kertaa mutta lopputulos on hyvä ja pysyvä 🙂

  2. jos Lumenen punista tykkäät, niin mun ehdoton nude-lemppari on Lumene Natural Coden sävy 3 Nude Beige 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *