Ohjeet: ruotsalainen minirajaus

Olen huomannut, että hassusti juuri ruotsalaisten vaikuttajien keskuudessa yksi meikkaustyyli on ihan parin viime kuukauden aikana noussut ylitse muiden. Ja juuri siksi otin oikeuden nimetä tämän tyylisuuntauksen länsinaapuriemme mukaan ruotsalaiseksi silmänrajaukseksi 😀

Tämä mm. Angelica Blickillä ja Alice Stenlöfillä useasti nähty rajauksen tunnistaa siitä, että se alkaa vasta silmän viimeisestä kolmanneksesta ja jatkuu piiiitkälle kohti kulmakarvan loppua. Olisin itsekin voinut vetää tuota rajausta vielä överimmin yli silmän ulkonurkan! Lisäksi silmämeikki on muuten hyvin simppeli: rajauksen kaveriksi levitetään vain reilu kerros ripsiväriä. Tsekkaa siis alta tuotteet ja ohjeet tähän trendikkääseen kissansilmärajaukseen 🙂

   TUTORIAL

1. Vaikka silmämeikki on hyvin yksikertainen, ei sitä parane jättä pohjustamatta. Muutoin rajaus ja ripsiväri voivat levitä ja suttaantua päivän mittaan ihon oman rasvan takia. Levitä luomille siis (tarvittaessa) peiteaine, pohjustustuote ja neutraalia luomiväriä ripsien tyvestä kulmakarvoihin saakka.

2. Homma helpottuu huomattavasti, kun rajauksen ensin hahmottelee kajalkynällä. Kajalkynän jälkeä on helppo korjailla, joten pienet virheet eivät tässä kohtaa haittaa. Tee rajaus silmäkulmasta kohti kulmakarvojen loppuosaa.

3. Tee sitten lopullinen rajaus kajalilla tehdyn hahmotelman päälle. Aloita rajaus noin silmän puolivälistä tai viimeisestä kolmanneksesta. Keskity erityisesti siihen, että rajaus ohenee iiihan pieneksi kohti häntäänsä. Voit korjailla virheitä peiteaineen ja pienen siveltimen avulla.

4. Taivuta lopuksi ripset ja levitä reippaasti ripsiväriä. Levitä ripsaria tahtoessasi myös alaripsiin. Ja valmista tuli!

Mä tykkään ehdottomasti eniten nestemäisistä eyelinereista, joissa on sivellinmäinen kärki. Sen kanssa rajaus on kaikista helpoin tehdä ja väri pysyy paljon paremmin paikoillaan kuin vaikka tavallinen kajal-kynä.

Hyviä eyelinereita on mm. superhyper-kestävä Stila All Waterproof Day Liquid Eye Liner, jossa ei tosin ole sivellinkärki, mutta sopivan löysä vaahtomuovikärki (19 e, Beautybay*) ja hyvällä hinta-laatusuhteella varustettu sivellinmäinen NYX Epic Ink Liner (8,60, Cocopanda*). Kajaliksi mulle kelpaa yleensä melkein mikä vaan käteen sattuu osumaan ja tällä kertaa se oli Lidlissä myytävä Cien Kohl Kajal. Ripsarina näissä kuvissa on mun tämän hetken lemppari IsaDora Flashing Volume (17,90, Stockmann).

Mitäs tykkäätte? Lähdettekö kokeilemaan? 🙂

♥ Pysy mukana: BLOGIT.FI + FACEBOOK + INSTAGRAM

kauneus meikki
Kommentit (16)
  1. Mä teen oikeastaan aina rajaukset näin, jos teen. Mun silmänmuotoon ei oikein sellanen koko luomen rajaus sovi, tällä tyylillä saan ihan eri tavalla nostetta. 🙂

    1. Joo mulla vähän sama juttu silmänmuodon kanssa!

  2. Täällä myös hep, tämä on se tapa millä itse tykkään rajata silmät jos käytän nestemäistä rajausta. Muuten meikistä tulee jotenkin liian raskas 🙂

    1. Kuulostaa hyvälle! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *