Oribe – kaksi odotusten alittajaa

Olen ollut jo pitkään hyvin kiinnostunut monien julkkiskampaajien suosikista ja muotinäytösten takahuoneista tutusta Oribe-hiustuotemerkistä. Dry Texturizing Spray on tuttu vähänkään hiusmuotia seuraaville ja merkin ylelliset hoitotuotteet ovat nekin himoittanut allekirjoittanutta jo pitkään.

Kunnes sitten päätin repäistä ja ostin kampaajan suosituksesta pienen pullon (joka sekin maksoi yli 20 euroa) tuota kuuluisaa rakennetta antavaa Dry Texturizing Sprayta (23,50/48,50 e)*. Melkein heti tämän jälkeen tilasin itselleni Bangerheadilta saamallani lahjakortilla myös merkin Gold Lust Nourishing Oil*(55,50 e) -hiusöljyn kuiville latvoilleni.

oribe hiukset 2.jpg

Ja kuulkaas, olen molempiin vähän pettynyt.

Dry Texturizing Spray antaa kyllä rakennetta ja on kuivan ja ei-kuivashampoomaisen olomuotonsa ansiosta miellyttävä käyttää, mutta rakenne tuntuu itselleni liian kevyeltä ja se tuntuu myös katoavan vähän ajan jälkeen. Ihan ok, muttei superhyvä.

Myös Gold Lust Nourishing Oil on ihan mukiinmenevä, muttei tajunnanräjäyttävä. Se tuntuu kyllä hoitavan hiuksia, mutta jos levität sitä latvoihin vähänkin liikaa, liiskaantuvat öljystä klähmäiset hiukset toisiinsa kiinni. Ehkäpä joku paksu- ja karheahiuksisempi voisi olla enemmän tämän tuotteen kohderyhmää, mutta omille hennoille hiuksilleni tämä luksusöljy on liikaa.

oribe hiukset.jpg

Ehkäpä mikään tuote ei voi koskaan ylittää odotuksiani, jotka asetan yli 50 euron purkeille, mutta silti. Odotin jotain edes vähän hiustenlaittoani mullistavaa kokemusta, mutta sitä ei tullut. En siis sano, ettäkö nämä olisivat täysin käyttökelvottomia ja karmeita. Aion toki käyttää molemmat loppuun, mutta en esimerkiksi luota näihin ennen tärkeitä juhlia tai tilaisuuksia.

Luottotuotteeni ovat edelleen Batisten kuivashampoot (n. 7 e) ja Design.Me Puff.Me* -hiuspuuteri (19,70 e), kun haluan hiuksiini rakennetta ja iki-ihana L’ANZA Healing Strength Neem Plant Silk Serum* (n. 26 e), kun haluan hyvän hiuksiin jätettävän hoitoaineen. Näitä ei ole voittanutta.

Muita Oribea kokeilleita?

*Sis. kaupallisia linkkejä.

Kommentit (2)
  1. Tälleen hentohiuksisena tunnen tuskasi; suunnilleen mikään hiustuote ei aiheuta riemunkiljahduksia koska näitä hentoja mutta raskaita ja liruja haivenia on vaikea saada mitenkään kauheen kivasti laitettua, mutta oon vihdoin löytänyt rakkauden Biozellin tekstuurisuihkeesta, ah se volyymin määrä mitä sillä saan tähän lettiin <3 Joku hyvä öljy latvoille olis vielä hakusessa.

    1. Joo se no kyllä tosi hyvä tuote! Toimii erityisesti just hennoissa hiuksissa ja paksummissakin kampauksia tehdessä 🙂 Pitääpä itsekin kaivaa se tuolta laatikosta taas käyttöön!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *