Päivä Maybellinen kanssa ja uusi Master Class -sarja

Torstai vierähti melkeinpä kokonaan Maybellinen seurassa, koska osallistuin päivällä Maybelline Master Class -meikkitunnille ja illalla vielä uuden meikkisarjan lanseeraustilaisuuteen. Uusi Maybelline Master Class -sarja tuo merkin valikoimaan astetta ammattimaisempia meikkejä, edelleen kuitenkin edulliseen hintaan.

maybelline master class 3.jpg

maybelline master class 2.jpg

Päivä alkoi julkkismeikkaaja Dominique Samuelin opeissa Elvassa, johon osallistui bloggaajia ympäri Pohjoismaita. Dominique oli äärettömän symppis ja jalat maassa oleva tyyppi, vaikka meikkaajan penkissä on istunut mm. Adriana Lima, Gigi Hadid, Mariah Carey ja Yolanda Hadid. Hollannista lähtöisin oleva meikkaaja oli oikea inspiraationlähde ja hän puhui paljon siitä, kuinka unelmiensa eteen täytyy tehdä hurjasti töitä, eikä saa luovuttaa, vaikka eteen tulisikin esteitä.

maybelline master class 5.jpg

maybelline master class.jpg

Pääsimme siis ensimmäisten houkossa testaamaan nyt myyntiin tulevia uutuusmeikkejä. Uuteen Master Class -meikkisarjaan lanseerataan uusia primereita ihon eri tarpeisiin, peiteaineita, irtopuuteri, korostuspuuteri ja paljon uusia huulimeikkejä rajauskynistä nestemäisiin huulipuniin.

Dominique mainitsi omiksi suosikeiksiin tästä sarjasta Master Prime Perfecting Primers -meikinpohjustusvoiteet sekä Jenkeissä jo loppuunmyydyn Master Chrome Metallic Highlighter -hehkupuuterin (yläkuvassa).

maybelline master class 4.jpg

maybelline master class 6.jpg

Omalla kohdallani suurimman vaikutuksen tekivät Master Conceal Camouflaging Concealer -peiteaineet. Niiden ihan hullun kova pigmenttipitoisuus peitti meikäläisenkin kuuluisat tummat silmänaluset ilman, että iho tuntui pakkeliselta tai vahamaiselta. Peiteaine tuntui jopa kosteuttavan ihoa ja se levittyikin kuin unelma!

Muiksi lemppareikseni nousivat kiiltävät Vivid Hot Lacquer Lip Color -huulivärit, jotka vaikuttivat todella kestäviltä ja pigmenttiä riitti niissäkin sekä sulavasti levittyvät Master Camo Color Correcting Pens, joilla ihon värieroja pystyy helposti korjailemaan. Master Class -valikoimaa pääsee näköjään tsekkailemaa jo Pretty.fissä. Kiinnostaisiko teitä kuulla ja nähdä jostain näistä enemmänkin? 🙂

maybelline master class 6b.jpg

maybelline master class 8.jpg

Illalla ohjelma jatkui Hotel Kämpin yläkerrassa lanseerausbileiden merkeissä. Dominique jakoi vielä parit meikkivinkit, jotka otan kyllä ehdottomasti talteen ja aion kyllä jakaa ne vielä täällä blogissakin! Meikkailujen, syömisen ja juomisen lomassa kuultiin vielä Isac Elliotin yksityiskeikka 🙂

maybelline master class 7.jpg

maybelline master class 7a.jpg

maybelline master class 10.jpg

maybelline master class 9.jpg

maybelline master class 11 copy.jpg

Kuten sanoin, Dominique vaikutti kyllä niin ihanalta tyypiltä. Mitä ei nyt välttämättä uskoisi New Yorkissa asuvalta huippumeikkaajalta. Juteltiin hänen ja Irene-siskon kanssa kiltteydestä ja siitä, miksei kiltteyttä arvosteta enemmän tällä alalla. Dominiquen mielestä diivailu ja pinnallisuus johtuvat epävarmuudesta ja todellisen ammattilaisen tunnistaakin hyväntuulisuudesta ja positiivisuudesta, vaikka olosuhteet olisivat millaiset. Hän kertoi, että erityisesti Adriana Lima on jäänyt hänen mieleensä sydämellisenä ja ihanana persoonana, joka jopa puolikuntoisena pystyy pitämään hyvän fiiliksen yllä. Sellaiset vibat kun pystyisi itsekin luomaan ympärilleen!

Bloglovin’ + Facebook + Instagram

Kommentit (2)
  1. Primereista olisi kiva kuulla enemmän. Lisäksi kiinnostaa miltä tuo hehkupuuteri näyttää iholla, kuvassa jokseenkin metallinen.

  2. tää tummien silmänalusten kanssa kamppaileva oottaa arviota tuosta peiteaineesta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *