3 x paras eyeliner

Silmänrajaus jos joku, on välineurheilua. Huonolla tuotteella lopputulos on lähes aina epätasainen, suttuinen ja vielä leviävä. Paras eyeliner on sellainen, jossa on sopivan pieni kärki, siitä tulee sopivasti väriä ja on vielä kestäväkin. Tällä kombolla varustettuja tuotteita ei löydy ihan joka merkiltä ja siksi päätin jakaa teille kolme omaa suosikkiani.

Olen aiemminkin kertonut, että käytän ainoastaan sivellinpäisiä eyelinereita. Niillä saa juuri oikean määrän väriä, toisin kuin nesteeseen ”dipattavilla” tuotteilla. Vaahtomuovipäinen lineri taas on aika usein makuuni liian kova ja myös kuivuu helposti, jolloin lopputuloksesta on mahdotonta saada tasaista. Siksi kaikki tämän postauksen eyelinereista on juurikin sivellinpäisiä, jotka sopivat varmasti myös aloittelijoille.

kat von d tattoo linerKestävin + huonoin saatavuus

Kat Von D Tattoo Liner. Tosi monella silmänrajauksessa ongelmaksi muodostuu se, että väri katoaa päivän mittaan tai tarttuu yläluomeen tummaksi viivaksi. Pohjustustuotteella ja puuterisella luomivärillä viimeistelyllä ongelmia voi ehkäistä, mutta rajausvärin pitää myös olla kestävä.

Tämä kulttimaineen ansainnut Kat Von D:n Tattoo Liner pysyy ainakin itselläni kaikista parhaiten. Väri on pikimustaa ja se näyttää illalla täsmälleen samalta kuin aamulla juuri meikattuna. Ainoaksi miinukseksi muodostuu tuotteen saatavuus, merkkiä kun ei myydä Suomessa, eikä sitä taida edes saada tilattua. Eli jos pääset vaikka Tukholman Sephoraan, tsekkaa tämä!

sensai liquid eyeliner

Säädettävä + ekologisin

Toisena ehkäpä se kaikista parhaimman kokonaisuuden omaava Sensai Liquid Eyeliner, joka on koko joukon ehkä erikoisin ja luksuksein tuote. Sensain hylsy on nimittäin vaihdettavissa! Itse kynä on kestävä ja laadukas metallista valmistettu ja itse hylsy, jossa väri on, on helposti vaihdettavissa uuteen. Miten hienoa!

Lisäksi kynän kärjessä on nappi, josta saa lisää tuotetta, kun kärki alkaa kuivua. Jokainen siis saa juuri niin kostean siveltimen, kuin tykkää, eikä kärki pääse koskaan kuivahtamaan liikaa. Väri itsessään on aika keskiluokkainen, eikä tämän joukon kestävin, mutta mainitsemillani pohjustuksella ja luomiväriviimeistelyllä mulla ei ole ollut kestävyyden kanssa ongelmia.

Tosin tämä hifistely-liner taitaa olla myös joukon kallein, mutta koska itse kynä pitää ostaa vain kerran (n. 38 e), on pelkkä täyttöhylsy edullisempi (n. 18 e) ja vieläpä ekologinen vaihtoehto. Sensain linereita ja täyttöhylsyjä löydät mm. Sokoksilta, Stockalta, Bangerheadilta* ja Kickseistä*.

nyx epic ink liner

Edullisin + ei laadukkain

NYX Epic Ink Liner. Tämä NYXin eyeliner on varmaankin yksi suosituimmista. Hintaa sillä on vain noin kymppi ja kokonaisuus pelittää niin kauan, kunnes hylsy alkaa vuotaa. Omani on ollut käytössä pitkään, mutta tuote ei kuitenkaan ollut loppumaisillaan, kun hylsy alkoi ikävästi päästää eyelineria ulos kärjestä ja jäljestä oli mahdotonta enää saada siistiä. Ja kuten tuossa swatch-kuvassa näkyy, väriä tulee tätä nykyä ihan liikaa ja se leviää ympäriinsä.

Vaikka NYXillä on heikkoutensa, halusin vinkata siitä hyvän hintansa ja saatavuutensa takia. Myöskään kaikki hylsyt eivät varmasti ala vuotaa, omani nyt vain on joku ihme maanantaikappale. Ja ehdin mä kuitenkin käyttää tätä jo tosi pitkään ennen tuota insidenssiä 🙂 NYX Epic Ink Liner löytyy mm. Sokokselta, Eleveniltä*, Cocopandalta* ja Bangerheadilta*.

Mikä on sun lemppari eyeliner? 🙂

Pysy mukana <3 bloglovin’ + facebook + blogit.fi

kauneus meikki
Kommentit (16)
  1. Mä olen jo kolme vuotta käyttänyt tuota kat vond n tattoo lineria. Olen ollut kyllä tyytyväinen. Olen ostanut varastoon, kun olen käynyt tukholmassa tai Lontoossa. Tytär tykkää käyttää sitä kat vond ink eyelineriä.

    1. Noni samoja suosikkeja siis 🙂

  2. Kyllä omakin suosikki on tuo Kat von D:n tattoo liner. Minulla odottelee myös Kat von D:n Dagger liner, mutta sitä en ole vielä ehtinyt testata.
    Kat von D:n tuotteita saa muuten tilattua merkin omasta kaupasta myös Suomeen, tullit ja alvit sieltä on toki maksettava, mutta ne maksetaan jo tilattaessa ja DHL hoitaa tullaukset ja verot matkalla. Itselläni homma on ainakin hoitunut aina sujuvasti. Paketin tulo on kestänyt n. 3vkoa.

    Toinen suosikkini on Sephoran oma eyeliner, joita hamstraan aina Sephorassa käydessäni varalle, jos KVD sattuu loppumaan.

    1. Hei hyvä tietää! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *