Paras kajal-kynä (x3)

Mä olen nyt jotenkin ihan hassusti vaihtanut nestemäisen eyelinerini tällaisiin kajal-kyniin! Ennen tein aina arkimeikkini niin, että rajasin ensin silmäni Sensain Liquid Eyelinerilla ja sen jälkeen pehmensin rajauksen tummanruskealla tai mustalla luomivärillä. Mutta nykyään hoidan homman astetta helpommin kajalilla.

Ehkäpä vaihdos tapahtui, koska löysin maailman kestävimmät kajal-kynät. Siis for real, nää on ihan kreisejä!

Paras kajal-kynä: Physicians Formula Eye Booster Gel Eyeliner Trio | NudeParas kajal-kynä: Physicians Formula Eye Booster Gel Eyeliner Trio | Nude

Siissaanko esitelläPhysicians Formula Eye Booster Gel Eyeliner Trio! Sain nämä testiin PR-toimistolta, kun etsin Trendin meikkijuttua varten hyviä markettimeikkejä. Koska näitähän löytyy siis ihan Citymarketeista, ah parasta!

Paketissa on siis nimen mukaisesti kolme kajal-kynää: mattainen, satiini eli vähän kiiltävä sekä kimaltava glitteriä sisältävä kajal-kynä. Kajalin kärkeä saa rullattua toisesta päästä lisää ja lisäksi toisessa päässä on pieni teroitin. Just the way I like it.

Paras kajal: Physicians Formula Eye Booster Gel Eyeliner Trio | Nude

Sain näitä trioja testiin sekä mustana että ruskeana ja enemmän on kyllä tullut käytettyä tätä ruskeaa kolmikkoa. Ja etenkin tuota vähän kiiltävää. Se on pehmeää ja liukuu iholle äärettömän nätisti ja helposti. Ja tuntuu myös pysyvän luomilla pidempään kuin esimerkiksi tuo mattainen, mikä on aika jännä. Saisipa näitä satin-kajaleita siis yksittäisinä!

Meikkirutiinini niin arkeen kuin juhlaankin menevät nykyisin näin: peiteaine + puuteri + silmämeikinpohjustusaine + neutraali mattaluomiväri + rajaus tämän trion satiini-kajalilla + tumma luomiväri päälle + ripsari. Ja kyllä muuten _pysyy_. Siis vaikka maailman tappiin asti.

Paras kajal: Physicians Formula Eye Booster Gel Eyeliner Trio | Nude

Yritin suositella näitä rajauksen huonosta kestävyydestä valitelleelle ystävälleni, mutta hän haluaa, että meikki lähtee helposti iltapesussa. Eli jos et kaipaa tällaisia ikuisuusrajauksia, niin älä valitse näitä 😀 Toki en mäkään jaksa pestä silmämeikkiä pois erikseen muusta kasvoista, mutta kyllä nämä rajaukset mun iki-ihanalla Sebamedillä lähtee, kun vähän huolellisemmin putsaa.

Hintaa tällä kolmen kajalin triolla on 14,90 euroa ja kuten mainitsin, näitä löytyy mm. Citymarketeista!

 BLOGLOVIN’ / BLOGIT.FI

// English: If you are seeking for a super long-lasting eyeliners, here’s my favorite ones ATM. Physicians Formula Eye Booster Gel Eyeliner Trio contains three kajals with different finishes; one with matte, one satin and one shimmer. I love the satin one and I hope the brand would some day sell it individually!

Kommentit (6)
  1. Jonkun kummi
    16.11.2019, 13:30

    Kiitos todella hyvästä vinkistä.
    Nämähän soveltuvat varmaankin myös sisärajauksiin?

  2. Pysyykö sisärajaus pitkään myös? Tarvitseeko lisätä päivän aikana?

    1. Hmm mä en kyllä ole valitettavasti kokeillut ihan koko päivää, mutta ainakin noin 3 tuntia se pysyi mulla hyvin! Sen jälkeen jouduin jo pesemään meikit pois. Pitääpä testailla!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *