Paras muotovaahto ever

NUDE

Meikäläisen tukkageeneillä saa olla onnellinen, että kauppojen hyllyiltä löytyy lirutukkaa vastaan täydelliset aseet. Omiin hiuksiini kaikista parhaiten toimivat tällä hetkellä nämä kaksi: Biozell Texturizing Spray ja Living Proof Full Thickening Mousse. Ja kyllä, tuo jälkimmäinen on muotovaahto.

Living Proof, josta muuten tukkajumalatar Jennifer Aniston omistaa osan, on tuotesarja, jonka perustivat MIT:n tiedemiehet yhdessä alan kokeneiden hiusstailistien kanssa. Merkin perustajien mielestä kosmetiikkateollisuudessa käytettiin liikaa samoja valmiita ainesosia, jotka eivät hänen mielestään olleet tarpeeksi tehokkaita ja joilla ei ollut mitään pitkäaikaisia vaikutuksia. Niinpä he päättivät kerätä yhteen tiedemiehiä eri biotekniikan aloilta ja kehittää mahdollisimman tehokkaita ja aiemmin ennennäkemättömiä tuotteita.

Tämä Full Thickening Mousse eroaakin aiemmin käyttämistäni muotovaahdoista. Olen levittänyt tätä hiuksiin, erityisesti tyveen ennen föönausta, millä saan tukkaan kyllä sellaisen kuohkeuden että! Hiuksiin tulee pitoa (ilman tahmeutta) ja siksi tämä on ollut ehdoton myös kampausten pohjalla. Vankka tiedepohja näky suoraan ainesosalistasta: vaahto sisältää patentoitua PBAE-molekyyliä, joka kiinnittyy hiusten väleihin erottaen niitä toisistaan ja tehden näin tukasta huomattavasti tuuheamman.

Lukuisia palkintoja voittanutaa Living Proofia myydään parturikampaamoissa ja tämän Full Thickening Moussen hinta on noin 26 e. Iso peukku!

Tuote saatu blogin kautta. 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Onko sinulla tietoa, että mistä nettikaupasta tuota voisi ostaa?

HURAHTANUT (Ei varmistettu)

http://hiuksillesi.fi/fi/ ostin ainakin omani suht edullisesti!

Suvi Nieminen
MissCharlotta

Hei, kuulostaa hyvältä, nimimerkillä lirutukka täällä kanssa hei! Kysyisin kuitenkin viellä, että tuntuuko että tuota käyttäessä hiuksista tulee jotenkin likaisen näköiset? Itse koen usein että muotovaahto saa hiuksista likaisen oloiset.. :/

Erika Naakka
NUDE

Hmmm no kyllä tällä tulee sellainen tosi paksuntuntuinen tukka, mikä saattaa joillain tuntua ehkä likaisenoloiselta. En ole varma, miten tämä esimerkiksi todella ohuttukkaisella toimisi. Mutta omani eivät ainakaan näytä likaisilta :)

Suvi Nieminen
MissCharlotta

Kiitos kun vastasit nopsasti. Täytyy varmaan hankkia puteli testiin! :)

Kommentoi