Paras shaver

NUDE

Vaikka kovin olenkin hifistelijä kauneusjutuissa, pari asiaa on, joissa menen ihan perusjutuilla. Toinen on meikinpoisto Sebamedillä ja toinen karvanpoisto... miesten partahöylillä.

Olen käyttänyt Gillette Blue II Plus Slalom -höyliä niin kauan kuin muistan. Olen saanut blogin kautta muutaman Gilletten ihanan Venus-luksushöylän, mutten ole koskaan raaskinut ostaa niihin kalliita vaihtopäitä, kun edellinen on tylsistynyt. Ne kun voivat maksaa jopa pari kymppiä per neljä terää.

Nämä ihan perushöylät taas maksavat esim. Clas Ohlsonilla alle 7 e (10 kpl). Ja rahalle saa taatusti vastinetta, nämä kun on oikeasti mainettaan parempia. Kaksi terää ja hoitavaa ainetta sisältävä nauha jättävät sääret ihan jumalattoman sileiksi! Olen joskus ostanut muitakin halpiksia, esimerkiksi niitä keltaisia Bic-höyliä ja järkyttynyt siitä, millaiseksi punoittavaksi ja sänkiseksi sääret näillä jäävät.

Suosittelen siis ehdottomasti kokeilemaan näitä ehkä vähän yllättäviä höyliä sheivaukseen. Tulet varmasti yllättymään! ;)

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Mä olen kanssa jo vuosia käyttänyt sheivaukseen partateriä, kiitos mieheni tokaisun "eiks noi oo periaatteessa ihan samoja ku nää mun terät" ja sitten päätin kerran kokeilla. Ja niillä on sit menty. :D

Erika Naakka
NUDE

Haha no NIINPÄ! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Ota ehdottomasti testiin Rainbow'n shaverit! Ihan siis naisille tarkoitettuja, pinkki 10kpl paketti maksaa muistaakseni 3-4e ja ne on ihan huiput. On kosteuttava nauha ja taispa olla jopa 3 terää, pesee keltaset bicit sun muut mennentullen.

Erika Naakka
NUDE

No vitsi tässä on jo pari vinkannut näistä, pakko pistää siis testiin!

Ma Tilda (Ei varmistettu)

Tuotapa joku mies vastikään ihmetteli, että miksi ihmeessä naiset ostaa mitään muuta kuin miesten höyliä, että värin takiako. Miesten höylät kun kuitenkin on tehty paljon säärikarvoja vahvempaa karvaa leikkaamaan, joten terän laadun pitää olla niissä parempi.

Vierailija (Ei varmistettu)

Miesten terät ovat kyllä paljon laadukkaampia! Itse en joudu enää ostamaan teriä, sillä saan miehen vanhat terät käyttööni sen jälkeen, kun ne ovat liaan tylsät partakarvojen ajamiseen. Tämä ei tarkoita, että ajelisin sääriäni tylsillä terillä; partaterät (ne, jotka maksavat maltaita) ovat vielä tylsistymisen jälkeenkin parempia kuin useimmat naisille suunnatut höylät. Suosittelen kokeilemaan, mikäli taloudesta löytyy laadukkaita teriä osteleva mieshenkilö! ;)

(Itse ostan sitten vastineeksi miehelle mm. partavaahdot ja ihonhoitoaineet.)

Erika Naakka
NUDE

No totta kyllä!

Amandaa (Ei varmistettu)

Suosittelen kokeilemaan safety razor:ia. Ostin omani alle vuosi sitten ja nyt vasta vaihtamassa terää siihen. Netistä löytyy paljon tutoriaaleja (youtube) ja tietoa. Se ei ole vain miesten juttu, vaan ihan paras laatu ajamisessa, helppo puhdistaa, ei punoitusta, helppo käyttää (ei tarvitse esim painaa ihoa vasten yhtään tms), helppo pitää puhtaana ja ok hinta. Omani maksoi 27€ netistä, ruostumatonta terästä, tehty Euroopassa ja kestää vuosikymmeniä hyvin hoidettuna.
Laskin, että n 25-30€ saan 8 vuoden (kyllä 8 v!) terät :) Ostan kohta siis KAi merkin terät heposti, ilman postikuluja Saksan Amazonista. Paketti teriä maksaa 14-30€ väliltä, mutta niitä teriä on siinä paketissa monta. Vaihdan terän 2-4 x vuodessa, joten tuo 8 v varmasti riittää yhdestä paketista...Niin on myös moni muu sanonut, kun lukenut juttuja ja arvosteluja. Ihan top tuotteeksi muodostunut tämä satey razor ja samaan kategoriaan pääsee mulla Lunette ja ihan vesipullo arjessa hah.

hannaoo (Ei varmistettu)

Katsoin muutaman YouTube-videon ja voi pojat tätä pitää kokeilla! Paitsi että lopputulos kuullostaa hyvältä, niin tästä ei syntyisi roskaa. Mistä ostit razorisi (mikä se on suomeksi :'D) ?

Amandaa (Ei varmistettu)

En ole varma mikä safety razor on suomeksi, koska käyttänyt vain sitä sanaa ja tullut esille tämä sana ulkomailla asuessa. Muissa Pohjosmaissa puhutaan ihan vaan lainasanalla safety razor :)

Ostin omani Saksan Amazonista ja käänsin google translatori:lla ihan englanniksi tekstit, mitä ei ymmärrä (saksaa).
Tässä on linkki tuotteseen ,safety razor, mikä minulla on ja teristä löytyy esim tämmöinen paketti ja linkki, mitä aion ennen joulua tilata:
(Safety razor:issa kannattaa ostaa ns pidempi varsi, jotta esim säärien ajaminen helpottuu)

https://www.amazon.de/Merkur-23C-Handle-Chrome-included/dp/B001NIYT1Y/re...

Amazonista vaan hakuekenttään: Safety Razor
Itsellä on tuo Merkur merkki ja se on tehty Saksassa. Hinnat vaihtelevat 25-30€ näköjään :)
https://www.amazon.de/s/ref=bl_dp_s_web_0?ie=UTF8&field-keywords=Mer...

Teriä esim:
https://www.amazon.de/Kai-KAI-25-Doppelschneidige-Rasierklingen/dp/B01M0...

Erika Naakka
NUDE

Ei vitsi tää muuten kuulostaa hyvältä. Olis ehkä miljoona kertaa ekologisempi vaihtoehto. Ostitko tuon itse shaverinkin Amazonista?

alisa- (Ei varmistettu)

Yksi ehdottomasti kokeilemisen arvoinen on myös Venus 2 Simply. Paketissa on 8 shaveria, hintaa lähiprismassa n. 3e. Näitä olen ostanut vuosikausia, aina välillä kokeillut jotain muuta mutta kuitenkin palannut näihin. Loistava hinta-laatusuhde!

Erika Naakka
NUDE

No välillä mulla on ollut noitakin mutta jotenkin tykkään näistä silti enemmän, en tiedä miksi :D

juuul (Ei varmistettu)

Tallinnassa jos piipahtaa niin kannattaa käydä prismassa, naisten höyläpaketti rainbowlta 1,99€ jossa 10 höylää :) kolmella terällä. Violetin värisiä. Erinomaisia! En tiedä Suomen hintatasoa?

Erika Naakka
NUDE

No hei pitää ehdottomasti testata tätä! Kiitos vinkistä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Jes KIITOS vinkistä! Täällä yksi pihistelijä myös.
Oon käyttänyt vuosia tigerin teriä 1e / 5kpl. Ja testannut vaikka mitä muita. Ei kyllä mitään parasta ole :-D uhraudun ekaa kertaa moneen vuoteen ostaa venus gillettea stockan hullareilta. 8 terää yht. 32e
Joko en enää osaa käyttää mutta niistä jää sänki ja saa samalla viikolla olla sääriä sheivaamassa.

Tää ja kommenttien vinkit tarpeeseen. Eipä olis tullu mieleen käyttää miesten teriä

Erika Naakka
NUDE

JEs, no hyvä kuulla! :)

slither io (Ei varmistettu) http://slitherio-o.com

I think this shaver is very handy and easy to use, I will look for it

Kommentoi